Friday, March 20, 2015

Testing - quotes of the day

Don't judge each day by the harvest reaped but the seeds that you plant.


~~ Sorry - this entry just for testing only.~~

56 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Assalamulaikum w.b.h Kak zakie,

Testing akak berjaya, saya dapat lihat gambar yg akak paparkan di entri ni...

Keep on going kak zakie...

Acik Erna said...

Alhamdulillah rindu nak baca tulisan kakzakie

Nieyl said...

Singgah pagi..
Salam Jumaat..

TukangKebun said...

Salam Bahagia Kakzakie,

Semuanya nampak beres dan lancar.
Panas-panas ni rasa terkulai dan ramai sakit tekak.

Mimie_Zatun said...

kakzakie.. lama tak dengar cerita... (^_^)

Zee Suhaini said...

akak kena sentiasa update pasni..rinduuu

imm hassan said...

akakk..lame tak nampak..btw gambar dah nampak tu..akak dah voleh kmbali berblog dgn gembira hihi

norhidana miswan said...

dh ok ye kak blog akka nih? rindu banget lah....

itu pokok apa yek, herba kn tuh

Mayang ABDUL RAZAK said...

testing... testing 1,2,3

babYpose said...

kak zakie, it works! yeay :)) Alhamdulillah.

Kakzakie said...

Still tak ok lagi sebab kakak masih tak nampak pun gambarnya di blog kakak sebenarnya.

Kakak nak rehat lagilah hihi...

Eye_nee said...

Kak..nampak dah gambarnya...tp akk pulak tak nmpak lagi yer...Hrmmmmmm...tak per kami setia menanti...

Aziela said...

Kakakkkk....rindunyaaaa

Sanisah eeiyss said...

(^___^)

paridah said...

SALAM JUMAAT YG MULIA TESTING N3 YA..TAPI OK JELAS PICNYA KELIHATAN...TERUSKAN UPDATE N3 YA..

Sarah Talib said...

yes2...berjaya.

NEKCIK said...

Welkam back kakzakie...i miss u sooo much.muaaah

Falsya said...

kakak!!!..rindunyeeeee..keep on update blog okayh...gambar tuh xpe kiteorg nmpk jer walaupun xtau pokok ape..hehehe

Bin Muhammad said...

Setia menanti entri terbaru Kak Zakie. Semoga sihat dan bahagia selalu :)

che mid said...

Alhamdulillah...dah mula teringat-ingat kak zakie je ni he he

suka suka said...

Assalam... dah ok kut... bolehla carry on..

Tihara said...

alhamdulillah
saya pun nampak pic tu
tapi kalau takde pic pun saya tetap
sukak mboco entry mbakyu :)

ummi aqilah (LM) said...

Assalamualaikum kakzakie.rindunya. Selamat kembali kak

nohas said...

Alhamdulillah..dah OK blog akak..keep on writing..

test = passed

iryanty ahamad said...

asalamualaikum kak..yeah dah ada gambar...alhamdulilah..semoga ada semangat baru untuk mnulis lagi ye kak...selamat kmbali :-))

Puan Kutu said...

cepat kak zakie update.dah rindu ni

Amy Hilmirda Daud said...

Dah berjaya dah kak... dah ada gambar dah

Amanina Mads said...

alhamdulillah.. blog akak dh sihat. hehee

IbuNoey said...

Singgah di hari Sabtu..

Yeay,dah berjaya,kak...lepas ni bolehlah buat entri baru...

Zaitun said...

Alhamdulillah... Lepas ini boleh buat n3 lagi dan lagi.

Mar Mansor said...

Rindunya...testing berjaya

ANIM said...

testing menjadi kakzakie..
welcome back!

ewanthology said...

entry testing pun dpt sambutan :-)

Yana Shaiful said...

blog dh ok ke kak..Alhamdulillah.. rindu sgt nk baca entry akak ;-)

PeRdU cINta said...

Syukur..akak sihat..

Diana Rashid said...

Alhamdulillah..masih berpeluang untuk membaca coretan dari TITISAN NURANi...;)

umi alya said...

Ingatkan saya seorang jer menyepikan diri di alamaya, kini sedang mencari kekuatan untuk menulis semula.

umi alya said...

Ingatkan saya seorang jer menyepikan diri di alamaya, kini sedang mencari kekuatan untuk menulis semula.

Bunda a.k.a KN said...

Salam KZ...

Alhamdulillah...semoga kekal kembali...
... KZ, selamat bercuti, juga untuk warga Johor semua selamat bercuti hari ini sempena Istiadat Kemahkotaan Sultan Johor...

Bunda a.k.a KN said...

Dah jelas dah gambar nya...cuba lagi KZ..

Inani Hazwani said...

wahhh kak zakie kembali

Inani Hazwani said...

wahhh kak zakie kembali

idzwa kamaruddin said...

cubaan anda telah berjaya..sila cuba lagi..thihihiii..

eelobor said...

tengok....betapa ramai yang tertunggu.... ramai yang masih menanti

elly nadyra said...

dah boleh
bakal muncul kembali
alhamdulillah

elly nadyra said...

dah boleh
bakal muncul kembali
alhamdulillah

Rai OurKizuna said...

berjaya kak..

Cik Ecah said...

testing kak...boleh dah tu update...heee :D

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...semoga ersiaran kembali...testing jer ni dah mcm okay jer...:)

Qhaifa Nur said...

lepas ni boleh ke sini lagi kakzakie...

asyifa mustaffa said...

sy x lepas nak tgk gamba tu kak..

Fiza Rahman said...

Selamat kembali kak.

hainom OKje said...

Pokok apa ni kanda

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah dah ok balik Kakak :-)

memmet lenggeng said...

Testing pun bermanfaat juga nampaknya

Mummydearie said...

Bila Kakzakie cuba menyelesaikan masalah blognya *_* Testing pun perkara yang bermanfaat jer kak. Kalau suruh saya testing, saya tulis jerk testing ^_^