Tuesday, February 17, 2015

Titisan Nurani menemui pengakhirannya?

Bermula dari semalam ada suatu kecelaruan terjadi di blog TITISAN NURANI ini. Melalui draft apabila dipreview akan kelihatan semua gambar yang mahu dipaparkan tetapi sebaliknya apabila dipublished saja  baik melalui samsung S3 aku, dari mozilla firefox, google chrome atau internet explorer semuanya tidak membantu langsung kerana tidak terpapar semua gambar-gambar yang sepatutnya. Lebih hairan sahabat blogger yang berkunjung boleh pula melihat melainkan Ummiross yang ada masalah seperti aku. Apa yang aku lihat sekarang url blog aku tiba-tiba bertukar kepada https:// berbanding sebelumnya http://. Mungkinkah ini menjadi penyumbang masalah tersebut. Semua entri-entri lama yang ada paparan gambar juga bagaikan menyorok malu-malu untuk dilihat.

Seandainya ini berpanjangan mungkin inilah pengakhiran aku berblog. Atau mungkin aku tambah admin baru di blog yang sama masih dalam pertimbangan. Mengambil kesempatan ini aku memohon kemaafan dari semua yang membaca andai ada salah dan silap aku sepanjang TITISAN NURANI ini berlegar di alam maya yang mana aku sebagai pentadbirnya.

~~ Maaf zahir dan batin. Mungkin juga aku akan menjadi pengunjung dan memberikan komen saja kepada para sahabat blogger yang sebelum ini rajin bertandang ke sini.~~

142 comments:

Bbwana adienia said...

Wana baru tau ada masalah macam ni delay blog..moga akak terus berkongsi entri dengan kami semua..

iryanty ahamad said...

terkejut membaca entri akak...teruskan lah menulis kak...jangan putus asa...dugaan tu...kuatkan semangat...

Fiza Rahman said...

Kak...Ok jer saya tengok ni. Ada jer gambarnya. Jangan lah berhenti menulis. Saya suka penulisan dan perkongsian akak. Harap ada jalan penyelesaiannya.

Acik Erna said...

semoga akan bertemu jalam penyelesaiannya dan kakzakie..titisan nurani akan terus bersiaran

Nieyl said...

Singgah pagi...
ok je kak,nieyl tengok...

Nor Azimah said...

ya kzakie, ok je, takde masalah pun bagi kami, tapi moga ada jalan penyelesaian dan ada teman2 yang tahu boleh membantu kzakie selesaikan masalah ni, ye kengkawan..tolonglah sahabat kita kita ni, nanti kalau dia berenti menulis kita dah kehilangan seorang sahabat yg begitu banyak memberi perkongsian yg bermanfaat.

Saniah Ahmad said...

mungkin juga tersilap setting kot kakzakie,, so far alhamdulillah bila anie cari blog akak, ada aje terpapar,, insha Allah saya suka terjah ke sihi ,, :-),,

siti alfakhishah aman said...

takde masalah la kak.. alise bukak ok jek.. mungkin ada terklik ape2 kot tu.. kalau benti berblog nnt mesti rindu dengan penulisan akak..

Zee Suhaini said...

salam kak..
ok jer la zek..semalam pon ok bukak tapi gambar takde..huhuu..
jangan la benti blogging..nanti rindu ngan celotah akak..

JunAina said...

Mungkin setting dari hp lari sikit kot kak tapi dari pc ok je...

Mar Mansor said...

eh betul ke kak zakie? saya ok je ni view..
ala nanti saya rindu kat akak la

Puan Kutu said...

Entry sebelum ni OK je sy komen,ada gambarnya,mungkin dekat samsung mak zakie ada tertekan apa2..harap cepat jumpa Jalan penyelesaian.

Jgn berenti menulis kak.syg sbb byk benda baik akk share disini.teguran yg membina dan bermanfaat utk semua..

Puan Kutu said...

Entry sebelum ni OK je sy komen,ada gambarnya,mungkin dekat samsung mak zakie ada tertekan apa2..harap cepat jumpa Jalan penyelesaian.

Jgn berenti menulis kak.syg sbb byk benda baik akk share disini.teguran yg membina dan bermanfaat utk semua..

Muja.. said...

maybe semalam jer kot x ok kak. kdg2 saya pun terjadi mcm tu.

Insha allah kak, niat baik utu berblog pasti ALLAH akan permudahkan. :)

eMMe said...

Salam Kak Zakie, jgn la berenti dari menulis blog, tak best la kak, just komen je, tak best la kak... nape jadi camtu, mesti boleh selesaikan kak, takde masalah boleh selesai.. hurm... tapi kalo saya jdi cam kak zakie, maybe, itu la mula dan akhirnya... tapi minat saya dunia blog ini.... susah juga nak di buang begitu saja... lagi pun, tulisan akak menarik utk dibaca dan dkomen oleh ramai bloggers... takkan nak siakan begitu...

Bin Muhammad said...

Takde apa2 masalah...hanya ralat seketika blogger jer tu.
Satu berita sedih kalau Akak berhenti menulis. Teruskanlah...walaupun tidak kerap. Pleaseee... :)

norhidana miswan said...

jgnla camtu kak, ada masalah skit tu ngn blogger kot, insyallah ok lah tu.... mana nk cari akak lg kalu hilang di alam blog nih

Mia Kassim said...

Baru nak tanya kenapa gambar dalam entri kakak semalam tak keluar. Tapi kak jgn kerana itu kakak berhenti menulis. byk nasihat dan panduan yg boleh mia ambil dari entri2 kakak sebelum ni ...

Nur Inani said...

sekejap aje biasanya tuu. teruskan menulis akak ^^

TukangKebun said...

Kekadang bila administrator google update fungsi blog memang ada tak betul sekejap nanti back to normal semula.
Okay je buka tengok blog kakak.

Mummydearie said...

Alahai, kak. Janganlah berhenti menulis. Dari mula berblogging dah kenal blog akak yang suka berkongsi ilmu ni. Sedihlah saya kalau tak nampak kelibat akak di alam maya lagi :(

Dugaan ni, kak. Jangan cepat putus asa ya! Apa-apa pun, saya juga nak mohon maaf kalau ada tersalah bahasa digunakan ketika mengomen di sini! Eh, rasa macam nak raya jerk pulak!

paridah said...

RASANYA MASALAH TU SEKETIKA SAJA NANTI AKN KEMBALI PULIH SPT BIASA...SEMOGA AKN TERUS MNULIS BRKONGSI ILMU.

Daddy Ziyyad said...

Ianya berkenaan setting aja tu kak zakie, dont worry..
teruskan menulis kak..

ps: tapi mmg saya tak boleh view gambar gambar akak dalam entri semalam, dan hari ni pun sama.

Rai OurKizuna said...

eh ye ke..? gambar entry semalam saya boleh view.. ok je..

ummiross said...

Ye Kak zakie..masalah kita sama, kita serupa :(

Harap2 akan ada penyelesaiannya ye Kak Zakie, moga kita dapat terus menulis, insyaAllah.

Julia Johari said...

Kak zakie...............sedih julia tetiba kak zakie nak berundur dari dunia blog...julia belek entry sebelum ini okey je kak ada gambar...xd masalah...mungkin ini masalah google sis lambat indekskan gambar sahaja...sis sabar ye sis...dugaan dalam berblog ni mmg banyak

PeRdU cINta said...

Buat masa ini alhamdulillah PC masih lagi boleh mengikuti setiap entry yang kak zakie kongsikan..alhamdulillah..

Kayu Manis said...

ala sedihnya..
kjp jer tu kakak..sabar ye...

Hanis Azla said...

As-salam kak zakie..

Saya pun takde masalah nak view gambar di sini.. semoga akak akan berjumpa dengan penyelesaiannya.. semoga akak akan terus bersiaran lagi insyaALLAH..

Falsya said...

kakak!!!....jgn stop please...

ujie othman said...

ala..kak, jgn gitu. mesti ada jalannya. Mcm saya aritu yg akak dan beberapa org lagi tak boleh klik link saya..akhirnya saya tukar kpd google+ profile, baru settle. Kiranya blogger profile mmg kekal corrupt.

Nik Azidah said...

Jangan la berundur kak zakie...saya suka baca tulisan akak....ok je saya tengok ni keluar gambar..

Siti Rohaida Yusof said...

kak...saya guna https..tapi ok je klu diorang atau kita tengok gambar...harap lepas ni ok je kak..sayangnya kalau blog ni ditutup..

Dkna Abza said...

kak.. internet kot problem tu..

ANIM said...

saya doakan masalah kakzakie pulih segera. saya nak membantu pun tak reti, in sha Allah, nanti adalah yg emel nak membantu. cam blog saya tu...

p.s jangan berhenti berblog kakzakie...huhu

εïзmummyHazaεïз said...

Alahai.. Akak xmau la pengakhiran kak.. Blog akak byk ilmu... Semoga perjalanan ilmu akak berpanjangan & di permudahkan...

mama maman aka yana said...

sy tgk cam biasa jew blog akak... huhu

Nurulhuda Abdul Latip said...

Ok je la kak, takde masalah pun. Janganlah berhenti menulis yea, teruskan menulis tau...

Jie Susanos said...

sygnya kak berhenti..tulisan yg ada jiwa susah dicari...

uncle gedek said...

kalau jadi kat uncle.... mau gundah gulana jadinya!

Diana Rashid said...

Kak..saya pun tak boleh tengok semalam..komen pun tak boleh..sebab tu semalam saya tak komen..gambar semua tak keluar..

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...yer la kalau terjadi pada mas pun pasti sedih dibuatnya...betul la kak gambarnya tak ada kelihatan disini...sabar yer kak mungkin ada jln penyelesaiannya nanti...

p/s kalau mas dulu pernah kena mcm ni...masa tu mas telah delete gambar yg sudah kita uploadkan ke blog...bila buka gambar semuanya jadi mcm ni...rupa2nya gambar yg kita dah uploadkan ke blog tak boleh dideletekan...kita yg x tahu ni seronok jer mendeletenya...buka2 semuanya dah hilang...

hainom OKje said...

Kenapa yeh....rasanya https maksudnya secure tu kanda...
Alah kanda ni takkan pasal tu pun kanda nak berhenti kotm....Janganlah kanda.....nanti dinda rindu macamana?

Ibu Lala said...

Teruskn menulis kak. Insya Allah sementara je tu

idzwa kamaruddin said...

jangan pergiii..

CikLily Putih said...

chill kak.. jangan cepat give up... ada masa tulis lah.. bukan keja paksa pun tulis blog ni kan

all the best kak

tiga lalat said...

Salam. Hee blog bukanlah hakmilik kekal.

Zaitun said...

Harap kakzakie bersabar. Jangan terburu2 buat keputusan nanti ramai yang rindu dengan penulisan kakzakie. Harap pulih seperti sediakala.

Dhiera nadhirah said...

akak, jangan putus asa. Fighting!!
setahu saya https itu merujuk kepada website yg lebih security. let say, kalau bukak facebook yg company dah set blocked. kadang-kadang, kite masih lagi boleh guna facebook kalau url dia kite letak https:// <-- dari pengalaman tempat kerja lama. sendiri pernah buat. kekeke

Malinda said...

try mintak tolong pada yg pandai bab2 ni kak..in shaa Allah mana tau ok pasni....harap akak terus berblog

mummY daniSha said...

alaaa kak....jgnla stop blogging..suke bace belog akak...=)

Qaseh Vee said...

masalah sementara je kot ... saya sampai la ni x dpt nak follow blog org ... lagi sadis x dptlah nak join giveaway ...

aizamia3 said...

Moga ada jalan penyelesaian bagi masalah ini, tadi saya cuba buka entry bergambar tapi tiada gambar terpapar..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

saya nampak http://

jap tengok gambar..

Mayang ABDUL RAZAK said...

JANGAN GITU KAK.. TERUS LE BERKARYA DI ALAM MAYA NI LAGI....

NEKCIK said...

alahaii kakzakie..sedeylah nekcik..kurang nanti pembaca setia karya nekcik..hu..hu
iyaa kakzakie nekcik tak dapat view gambar yang dipaparkan

che mid said...

CM tak dapat tengok kak...tak pe janji terus bersama di alam maya...jangan berhenti tau..

nOe suhaimi said...

setiap masalah ada penyelesaiannya kakzakie...

abuikhwan said...

Assalamualaikum kak,
Harap-harap sementara je masalah tu... jangan berhenti ngeblog kerana saya suka membaca coretan di blog ini.

hainom OKje said...

Kandaaaaa.....dinda pun terjadi mcm tulah....Sama! Kenapa yeh. Bila kat draft kita upload gambo ok je, tp bila dipublished, gambar tak de. Mungkinkah ini jugak pengakhiran buat blog hainom okje ....ohhhh sedihnya.

Amanina Mads said...

kadang2 blogger pun ada demam juga.. jgn putus asa akak.. syg kalau blog dibiarkan

eelobor said...

semoga ianya tidak berakhir lagi.... teruskan.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Aduhhh kakzakie semoga ada usaha lain utk mengekalkan blog kakzakie ni.. saya ni pun buta IT tak dapat nak membantu... Semoga ada jalan penyelesaiannya ye kak..

elly nadyra said...

ala kak
jgn la

sekurang2nya ada la perkongsian

sud@is said...

jangan mengundur diri kak, biarlah mood beberblog datang dan pergi ....
saya pun pernah jadi gambar dipost yang lama tak boleh buka, sayang juga sedih pun ada....

IbuNoey said...

Kak,betul la gambar tak de.IbuNoey online guna tab ni..tapi janganla stop buat entri..buat je entri.entri tak bergambar pun tak pe.sebab entri akak padat dengan isi.

IbuNoey said...

Mungkin ada masalah setting tu.tapi kena tanya pada yang pakar.IbuNoey tak berapa reti.

Eny Abdullah said...

Blog ni banyak followernya, jgn dtutup.. sayang...

asyifa mustaffa said...

Patut lah sy tercari cari kak.zakie punya blog kat news bloglist sy x muncul2...pelik juga...nape tak berupdate....rupanya ini masalahnya....

Myb x lama kak...nanti insyallah pulih semua...kak rmai folower...syang klau tutup....

@na said...

alamak kak zakie apa dah jadi...tentu ada jalan penyelesaian tu...
hrp kak zakie terus berblogging, sayang la kak berundur, susah nak dpt blogger hebat yang sangat mesra macam ni...

Eye_nee said...

Pasti ada jln penyelesaian kak...teruskan menulis...

sudipVSsenduk said...

jangan give up. Teruskan menulis kak.
Kalau kena batang hidung sendiri, mengelabah jugak saya.. huhuhu

Eye_nee said...

Alahai kak...saya sibuk komen suruh akk cari jln penyelesaian....sekali bukak bloq saya...HUaaaaaa...saya pun tak dapat nak view gambar2 semua kat dlm bloq saya...sama kes kita kak...

Kella said...

kak zakie.... Assalamualaikum..
apakah ertinya semua ini..
harapnya akak sentiasa ada.. dan dipermudahkan segala urusan..=)

Tihara said...

alhamdulillah, saya baru sempat masuk hari ni
okay je blog akak
takde problem
url pun http.
teruskan berblog ye kak

Tihara said...

lupa saya nak inform akak,
pasal gambar takde tu
saya pernah alami
sebab quota blog kita dah habis
akak kena buat akakun gmail baru..
dan masukkan ia sebagai emel admin kedua
nanti akak boleh uplod macam biasa
insha Allah

Ann Ishak said...

entry akak semalam ada tapi memang tak dapat tengok gambo

ummi aqilah (LM) said...

Kak zakie.. Update plissss. Dah dpt selesaikan masalah blog ?

Julia Johari said...

Kak zakie...mana entry akak...nk tau cerita adik...cerita akak masak apa...cerita akak mkn kt luar cm ne...kak zakie...plisssss wassup julia 013-6327333...xmo la terputus cm ni :(

Miz Eija said...

salam kakzakie... patut la diam je... xpe eija tunggu akak hehe

suka suka said...

wp tak de gambar masih boleh berblog lagi kan.. cuma tak puas kalau tak ada gambar.. K Mar ni suka letak foto...dulu sekali terjadi kuota foto penuh.. ramai kawan2 beri info.. sekarang ni guna watermark yang download dari playstore dalam hp samsung.. ianya mengecilkan saiz dari mb kepada kb... akhirnya dapatlah enjoy update foto lagi.. tapi jenuhlah watermark satu satu foto tu...sebab nak guna free.. kalau nak guna yang boleh watermark semua foto kena bayar lah pulak.. tak pe sabar2..

idzwa kamaruddin said...

akak nak buat entry takpe..meh baca entry saya ade gambar dak adik yg terbaru :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2015/02/hari-negara.html

tapi saya tetap menunggu entry akak seterusnye ;)

HeNRieTTa JoSe said...

salam...alhamdulillah blog rietta tiada sebarang masalah buat masa nie...yang bermsalah cuma rietta yang kekangan idea utk menaip entry...hehehe...rietta juga mengambil kesempatan ini memohon ampun dan maaf dr kakak andai ada salah dan silap rietta selama ini...

nohas said...

jgn putus asa, kak..

Darling Pya said...

jangan berhenti menulis kak.. huhuhu :(

Fiza Rahman said...

As salam kak. Rindu citer akak. Bila nak update :-(

Ummialyaanas said...

xpe la kak..sementara menanti masalah gambar selesai..akak guna huruf pn da menarik nih..ramai menanti

Rapunzel Cikilolo said...

sedih.

saya harap kak zakie blogging lagi.

pls-pls.

even dengan url baru. pls-pls

lieyalatif said...

ye la kak...kenape pic semua takde....alahai kak..jgn le stop menulis...plis kak..buat something...n plis come back ....

Bunda a.k.a KN said...

Salam KZ,
KN baru 2 3 harini nak mula blogwalking semula, bila terbaca tajuk diatas jer pun dah terkejut, apa lagi membaca dan dapati gambar2 tak dapat dilihat...

Bersabar dulu KZ, mungkin betul ada masaalah setting atau kesilapan dimana2 dan mungkin masaalah ini sementara waktu jer... do something...

Jangan berhenti terus yer, alahai sedehnyer, sunyi nanti teratak bunda tanpa kunjungan dan komen mantap n friendly KZ...please do something...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Harap-harap lepas ni ok balik. Saya suka baca blog Kakak.

Ahlam Miera Shafie said...

alah sis teruslah brkongsi dgn kami.. jnganlah stop... huhuhu

lia said...

semoga masalah akak dapat d selsaikan, InsyaAllah...

* blog lia da private, kalau sudi nak baca lagi, bole la drop emel address di emel marlia171@gmail.com

Sylarius Yusof said...

Masalah yang macam mana tu kak? Mungkin error sekejap je tu kot. Nanti-nanti ok la balik tu.

Janganlah terus nak berhenti menulis blog disebabkan masalah pada Blogger ni. Maybe, akak boleh try platform lain ke. Macam Wordpress or Tumblr misalnya.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Owh, patutlah saya x nampak, kak.
Tapi, ada pulak yang nampak ea.
Saya pun kurang arif hal macam ni.

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum akak..
teruskan berblogging...in sha Allah setiap masalah ada penyelesaiannya..

Bunda a.k.a KN said...

Salam singgah KZ....

masih belum selesai ke masaalahnyer KZ...takper pelan2 berusaha untuk pulihkan semula...semoga akan terus berkarya seperti biasa...

jangan putus asa...

paridah said...

ASSALAM KAKZAKIE...TULISLAH N3 MCM BIASA WALAU TANPA FOTO2 CUBA MASUKAN FOTO KALAU XNMPAK BIARKAN SAJA YG PENTING TULISANNYA.

❤Kamsiah❤ said...

apa kabar tuan rumah...prob tak setel2 lg ya...

Jari Manis said...

kak Zakie : kenapa jadi begitu ye...cuba cari jalan penyelesaian jgn 'berakhir' dulu..ramai reader akak yg setia menunggu entri yg bermanfaat dari akak ni...

paridah said...

ASSALAM KAK ZAKIE BELUM ADA MOOD NK BERENTRY BARU YA...

LYAfrina said...

KAK..JGN MCM TU..
cuba tnya dulu pd sesiapa y arif ttg ni..maybe sbb virus or spam?? try tgk kat komen spam ke..

atau kak try buat admin baru.. insyallah..blh pulih..

Suriya Majid said...

No, please dont. Nak baca lagi entry dari kak zakie.

Nurul Hidayah said...

salam.. bw ke sini.. nak buka web ni ok je.. laju tapi gambar2 memang tak nampak.. kalau bole jangan la putus semangat.. terus menulis ye :))

Qhaifa Nur said...

Salam kak zakie.... nur baru nk singgah sini...lama tau x jenguk...moga semuanya kembali pulih..

Fifi Nadhrah said...

assalamualaikum kak..

lame tak singgah sini.. kenapa macam ni.. moga ada penyelesaiannya..

babYpose said...

Salam. Kak zakie, Kenapa Jadi begini. sorry keyboard rosak. saya pun tiba busy. ni baru ok skit. tak sangka. bole busy. Tapi update juga skit. bw tu buat cuma tak tempat komen. miss u kak zakie. luv u.

paridah said...

assalam kakzakie moga happy n ceria selalu...tq rajin bw ke blog kak...

IbuNoey said...

Akak,dah ada yg bagi penyelesaian kat komen2 kat atas.akak try la buka akaun google yg baru,kak.

Bunda a.k.a KN said...

Assalam...

Singgah lagi kesini...kalau kami ni tak jemu2 untuk singgah kesini....harap sangat tuan blog pun tak jemu2 berusaha untuk pulihkan keadaan ye...

Semoga berjaya...

ros_reeza said...

Assalamualaikum kakak.. Janganlah stop di sini.. Ada penyelesaiannya kak...

Bunda a.k.a KN said...

Salam KZ, alahai sedeynyer....

apa kata buat jer blog baru, TITISAN NURANI 2, Pastu war2kan link dia kat ruang komen ni...

Nanti kitorang pergilah follow kat sana pulak...KZ boleh copy paste balik entri2 yang menjadi kesayangan KZ ke BLOG BARU... boleh kan..

Fiza Rahman said...

As salam kak. Mana citer baru? Bukak lah blog lain kak. Rindu nak baca coretan kak zakie.

Amanda Suria said...

kena rujuk dengan yang pakar kak...jgn cepat give up...harap ada yang boleh membantu...

IbuNoey said...

kak,IbuNoey datang lagi.cepatlah buka akaun google baru..

Cho Zila said...

oo benarlah bagai dikata oleh kawan2... alamak harap ada jalan penyelesaiannyer..

Cik Ecah said...

oh my dear kakak! jgn give up...mesti ada cara nak betulkan balik..huhuhu i feel u!

hana hadi said...

alahai kenapa bleh jadi cmtu plak..huhu buat sementara waktu ja kot

insan marhaen said...

memang gambar tak nampak kat eentri sebelum ini.

tapi itu buka alasan nak gantung keyboard. tanya kepada yang lebih tahu, kenapa.

atau sabar sat... mungkin esok lusa ianya ok...


atau boleh juga tanya kat BLOGSPOT, kenapa jadi gitu. macaammana nak tanya kena rujuk yaang tahu juga.

saya pernah tak dapat link, tak boleh buka dan berbagai kerenah tapi bila diusahakan ianya selesai...

babYpose said...

memang tak dapat selesaikan ke kak zakie, miss you.

asyifa mustaffa said...

Assalam kak.
Masih tak boleh solve ke problmnya?
Cepat2 la harapnya kembali macam biasa ya. Jgn berhenti...!

Fifi Nadhrah said...

masih menunggu entry baru dari akak.. rinduu..

Fifi Nadhrah said...

masih menunggu entry baru dari akak.. rinduu..

QasehnyaRania said...

assalam
singgah menjenguk kakak
sedih pulak perkhabaran ni.harapnya tidak berterusan ye..

LYAfrina said...

as-salam kak..apa khabar?

nOe suhaimi said...

assalamualaikum kak zakie...masih menunggu entry baru dari kak zakie...moga kak zakie sihat selalu..

Myra Jay said...

Alahai sedih plak baca entry ni kak..

Sabar bebanyak ye insyaaAllah ada jalan penyelesaian nya..
Teruskan menulis ye

Uncle said...

keep on writing....

Jari Manis said...

kak Zakie...bila nk aktif semula...rindu dengan cerita2 baru

Fifi Nadhrah said...

tunggu entry dari akak..

Tihara said...

rindu nak baca entry akak,
kalau akak tulis entry aje
boleh publish tak?
ke ada problem juga kak..

Mizz ErMa said...

laa, yeke kak? mcm mana la agaknya boleh jd mcm tu ek? blog sy pulak, rasanya setakat nie ok lagi..

Cik Aini said...

masih x settle ke kak?harap2 jgn la trs x ok,mesti ada jln pnyelesaian nih,meh kita cari sama2 kak :)

Nooriah Abdullah said...

sama jugak massalah dgn akak kira2 3 bulan lepas, sampai kena buat blog baru, bermula dari 0 follower nya, enmtahlah dimana silap nya, teruskan kakzakie jgn putus asa dugaan ni bermacam2 cara kena bagi..

Aine Ainun said...

Assalam.
Jenguk Kak Zakie.
Apa khabarr?

Ramai kawan2 x aktif berblog lg skrgni. Termasuk saya...hihi

Bunda a.k.a KN said...

Assalam...
Singgah menjenguk KZ....masih mengharap entry baru dari orang sini...

LYAfrina said...

Salam singgah ak..
Maih belum settle ye blog kak?

Sham said...

Salam kak...

uiii masalah besar ni..kena cari pakar ni tlg setel ni...!mesti ada jln penyelesaian ni..syg betul la kalau akak berenti menulis...

IbuNoey said...

kak,singgah sini...:)

Sarah Talib said...

Assalamualaikum kak Zakie..
lama saya x berkunjung di sini...dan lama jgk x update blog.
mcm2 berlaku saya ni x tau apa2..huhuh

Sanisah eeiyss said...

huhu.... best baca entry kakzakie~

syiela said...

assalam kak....lama x jengah sini...jangan stop...byk cerita yg jadi pengajaran huhuhu...sayang la pulak