Wednesday, July 8, 2015

Sedikit ujian untuk rehat berblog

Tunduk sambil menghulur tangan memohon maaf kepada ramai teman yang menitipkan komen pada dua post terakhir sebelum ini. Banyak blog  yang telah aku kunjung balas tidak dapat untuk aku titipkan komen. Boleh membaca tetapi bila diklik pada tambah komen atau post komen akan terkeluar semula entri blog yang sudah dibaca. Faham tak?  Kotak komen tidak keluar sebaliknya entri yang sama keluar di kotak komen tersebut. Bagaimana boleh terjadi pastilah tidak aku ketahui. Ada juga dua-tiga yang boleh tidak tahulah mengapa boleh jadi begini.

Oleh itu dengan penuh kekesalan aku memohon maaf andai ada yang menyangka aku tidak berkunjung balas. Harap-harap dapat pulih segera.

~~ Berehat seketika mana tahu ada penyelesaiannya.~~

55 comments:

iryanty ahamad said...

Asalamualaikum kak...selamat pagi...

Lah kenapa pulak leh jadi gitu kak...harap2 masalah akak tak berpanjangan..amin

nhhas said...

Akak....
kan...

kita pun mengalami masalah tu mgu lepas.

pastu komen kat blog kita kalau tekan button REPLY, msg tu bukan dok kat bawah msg yang kita reply. tapi dia g sequence paling bawah....

huhuhuhu...\

pening lagi memeningkan...

ada sapa2 boleh tolong tak?

huhuhuhu

Lea Ismail said...

assalammualaikum kak zie. apa kabar? blog tengah bingung kot tu

idzwa kamaruddin said...

masalah teknikal kot kak..almaklum la kan..blog nie..

Inani Hazwani said...

Alahaii. Nak tolong pun tak reti :(

QasehnyaRania said...

berehat lah sebentar kakak
memahami

smga dipermudahkan hendakNya
aamiin

QasehnyaRania said...

rehat lah sebentar kakak
psti ada hikmahnysmga dipermudahkan
aamiin

Nieyl said...

lah kenapa pulak tu...
masalah teknikal je tu kot...

paridah said...

macam2 masalah blog yg xkita jangka akan timbul...moga sementara n pulih sediakala...Allah fhm niat baik kita n kwn2 blogger kita hrp gitu juga.

Puan Kutu said...

kenapa pulak jadi macam tu ye..takpelah kak rehat komen sekejap.hehe

Kniedaz said...

selamat pagi kak...tak tau la pulak camna nak buat..nanti dia ok sendiri kot

Qaseh Abadi said...

masalah teknikal tu kot... nak tolong pun tak reti.. xpalah akak, slow down sekejap seminggu ni.. nanti ok kot

SalbiahM said...

hihihi..blog pun 'berpuasa' jugak ye..

Mimie_Zatun said...

Takpe kak.. pelahan-pelahan.. masalah teknikal tu.. hehe

Zaza Abdul Latif said...

Assalamualaikum Kak Zakie.. rindu sangat lama tak tegur sapa hhihi
pasal blog tu, must be something wrong tu.. ;)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Betul tu kakzakie... dia Suruh berehat sekejap.. nanti dlm dua tiga hari ok lah.. saya juga pernah terkena. Dah penat taip komen.. tengok2 tak ada..

Mummydearie said...

Maksud akak blog orang lain, bukan blog akak kan yang ada masalah tersebut? Rasanya ada nampak akak berkunjung dalam entri saya dua hari lepas maka tak tahulah saya kalau-kalau kat blog saya pun ada yang mengalami masalah yang sama!

Takpalah kak... penat agaknya tu blogwalking. Bolehlah rehat sekejap sempena Ramadhan yang dah nak habis ni.

PeRdU cINta said...

Ada hikmahnya kak..in sya Allah moga setiap kesulitan Allah beri jalan penyelesaian..

AMIIZAA said...

kak, semoga blog kembali kesedia kala :)

saniah ibrahim said...

xpelah kakzakie ,mungkin rehat seketika dpt selesaikan masalah....apapun moga ikatan silaturahim di alam maya ni akan terus berkekalan

amirah said...

moga lepas ni okay kak..mungkin ada masalah kt mmana2 tu

Lynn Hamzah said...

its okey kak...take care...

eMMe said...

Assalam, ye ke Kak Zakie, tertanye2 juga..mujur ade entry baru Kak Zakie, saya faham.. nnt dah okey , singgah blog saya ek kak... miss ur comment Kak Zakie..take care! dont worry, everything gona be ok!

kakyon said...

Adalah yg tak kena.mudahan cpt pulih semula..

❤Kamsiah❤ said...

pilu ramadan abkal berlalu pergi..

Ayu Ayunie said...

salam ramadhan kak..

Fiza Rahman said...

Blogspot tengah sakit lah tu kak ☺

norhidana miswan said...

blogspot biasalah kak... mogok kejap... akak jgn cuti blog lama2 yek

aizamia3 said...

Blogspot tengah peningler tu.. nak beraya.. hehehe..

adyna AB said...

dah lama tak berblog jadi saya pun taktahu nape jadi mcm tu, tapi sy mmg seronok baca blog kak :)

adarnadzmie said...

selamat berehat dr berblog kak zakie... apapun saya selute akak rajin wat entry kt blog...:)

Dhiera nadhirah said...

salam kak,
harap masalah tu akan dapat diatasi secepat mungkin. nak bagi cadangan pun saya tak pandai

Zaitun said...

Harap2 masaalah yang kakzakie hadapi tak berpanjangan.

nohas said...

semoga masalah tuanpunya blog tersebut pulih seperti sedia kala..

Malinda Ismail said...

Takpe kak mungkin ada la silapnye tu....yg penting akak terus berblog ye

eelobor said...

yer la...kekadang ada yg terasa bila mana org tak komen pun di blog kita kan? tapi perlu gak bersangka baik ada kemungkinan mereka itu sibuk dan banyak kerja lain yg lebih penting

Uncle said...

ada ka lagu tu? Tak perasan pulak..

ummi aqilah (LM) said...

Assalamualaikum kak zakie.. Esok lusa mana tau elok kembali. Kdg2 masalah loading... Atau ntah la.. Rest dulu ye kak

Diana Rashid said...

internet slow tu..rehat je kak..ada baik nya jugak kan..boleh rilek2 tengok tv ke,mejahit ke..heheh

Mrs Little Voice said...

Berehatlah kak....salam aidilfitri dr alinmarlini.com

Siti Rohaida Yusof said...

lama tak update blog dan menyinggah ke blog rakan blogger...hope semuanya ok nanti kak

Sherwieyna Muzzawer said...

Berahatlah kak cayang..hehehe. selamat hari raya kak zakie!

nor azman said...

slmt hari raya..klu sudi sila ke blog sy http://ajax85.blogspot.com

MyLife Ria said...

Inshaa Allah, semoga selesai cepat. Take cara kak :)

Aisy Nasiha said...

Eh.. kenapa ya jadi mcm ni.. pelik gak ni.. harap tal berpanjangan ya Kzakie.. saya setakat ni tak pula jadi gini.. ditambah malas nk berblog dan kekangan masa ni, takla banyak bw..tp rasanya bolehla bg komen..

abuikhwan said...

Assalamualaikum kak,
Mudah-mudahan kesulitan tersebut tidak berpanjangan...
Allahumma yassir wala tu`assir ya Kareem..

lieyalatif said...

Assalamualaikum…

Selamat hari raya aidilfitri dari lieyalatif buat akak sekeluarga….moga syawal dirai dengan penuh meriah dan dlm keberkatan Allah taala….

Terlebih bias tutur bicara,
Disimpan jangan ampun dipinta,
Syawal dinanti akan kunjung tiba,
Ikhlas dari hamba yang cantik jelita.

Hati-hati dlm perjalanan moga raya tahun ini dirai gembira….

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Rasanya sebab internet slow jika sayatak salah. Tapi tak pasti takut sebab lain kakak.

nur anis said...

harap-harap cepat la baik blog akak.. boleh kembali balas jejak rakan-rakan..

Fifi Nadhrah said...

assalamualaikum kak.. salam akhir ramadhan..

saya cuti berblog dari awal ramdhan.. ni baru bernafas sikit..

wahida said...

selamat hari raya kak...
maaf zahir batin ye kak...
hati2 di jalan raya tau!
sayang kakak!

Fatin Mraz said...

salam aidilfitri kak zakie..
maaf zahir batin

Bunda a.k.a KN said...

Semoga masaalah cepat selesai...tak apa didalam masa yang sama bolih berehat..sementara untuk persiapan raya nanti..

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat KZ sekeluarga... Maaf Zahir Dan Batin...semoga berjumpa lagi...

hainom OKje said...

Dinda lama tak berbw kanda.... rindu sangat nak menyembang sebenarnya tp tulah....dgn tenet yg lembab, jadi malas pulak

sya mimie said...

Tima kasih kak sudi singgH di blog perisian sy yng tak seberapa..