Friday, July 22, 2011

Award sebelum Ramadhan

Keindahan dan nikmat bila mempunyai ramai sahabat. Lebih unik bila ianya sahabat yang tidak pernah bersua muka. Apa lagi berbual-bicara jauh sekali. Tetapi apabila terjun ke dunia berblogging walau tanpa dipinta kita akan memperolehi sesuatu tanpa di duga. Hari ini aku menjengah blog Kerdipan Rohani kepunyaan Kak Ani dikurniakan award yang indah. Terima kasih Kak Ani.

Sebagai memenuhi kehendak asal pemberi award aku pun turut memperpanjangkan keindahan ini untuk dimiliki bersama-sama teman sesama blogger berikut: -



Kalau diikutkan niat dihati mahu saja diberikan kepada semua teman tapi yang dibenarkan 8 sahaja. Sebagai ingatan persahabatan sesama teman blogger. Kepada teman yang lain aku sesungguhnya serba-salah bila diberikan award dan perlu diberikan kepada yang lain.


61 comments:

Afikah Aziz said...

tahniah kak dp award hehe..

Maya Mayana said...

tahniah dpt award yana ada dpt gak tp tk terbuat-buat

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah!! :)

s a r said...

assalamualaikum kak zakie.

alamak tak tercalon pulak. ~ahah. gurau je.

tahniah kak :)

sahromnasrudin said...

tahniah kpd semua penerima..mereka semua mmg layak...

Mamamya said...

tahniah kak..dapat award....mmg seronok bila dapat menambah kenalan w'pun x penah bersua muka tp terasa dekat di hati.....

sarah-najwan said...

sahabat mmg insan yg dihargai..xkira maya atau realiti..

tahniah kpd sapa yg mendpt awrds

ajumohit said...

Tahniah kak, mmg puas bile diri dihargai...

rATu kEBaYA said...

terima kasih kak.. tak sangka dapat award.. insya allah kalau sempat saya buat.

Mommy Fara said...

Bagi saya, award atau tidak....yang penting, blog kita dikunjungi sahabat dan paling menggembirakan bila entri kita mendapat respon melalui komen.

Itu sudah memadai bagi saya.

=)

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya dan tinggalkan komen. Diharap menjadi rutin pada akak!

=D

AI said...

- kalo boleh semua kawan nak bagi kan...

makdara TERdiva said...

wah! macam grammy Awards plak!
congrats!

WuMing said...

Tahniah kepada yang berjaya..

ieja amieja said...

tahniah!!
ada awards @ x shbt handai tetap dihargai..

sayangsayangibu said...

nak jugak...nak jugak... (,")

*gurau saje*
10 hari lagi kita nak puasa kan?

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum kakzakie,

Terima kasih sudi terima award yang akan panjangkan tu.

Ayuraza said...

tak dapat..ingat ayuraza tadi...hehehe:P

Hanis MY said...

tahniah kak zakie... mmg akak layak dpt award ni sebab tu sy suka berkunjung kat sini...

Cik SHiNJU said...

Tahniah kak...
Blog akak ni mmg ramai pengunjung tetap... :)

ikatankasihku said...

sy pun terima dari papa mifz.,. :P

Cikgu Tie said...

tahniah kak dapat award! Tak pernah lagi menikmati kebahagiaan bila dapat award. Menikmati kebahagian kawan pergi komen entry pun dah bermakna buat cikgu tie.

ibuintan said...

tahniah kakzakie... tanda persahabatan dihargai

ieda said...

tahniah kak .. cantik ! :)

Abd Razak said...

Assalamualaikum kak zakie

Tahniah ya! Saya pun dapat juga dari Kak Ani..

bujal X said...

hamboi~~duryan runtuh~~semalam botol,hari ni award plak~~syabas makcik!!

aby said...

salam k zakie,
tahniah dapat award ..

award datang dari shah alam tuh ..
cantik award dari k hanim tu...

~ yus ~ said...

cantik awardnya...tahniah kakzakie

Daddy Ziyyad said...

tahniah kak...

rezeki syaaban ni...;)

MamaEma said...

TAHNIAH KAK...

orang mengharagai kita..kita mengharagai orang juga

Sharifah Nadzarah said...

TAHNIAH KAK..WAH BESTNYA DAPAT AWARD...

BILA AKAK NAK AMIK AWARD YG SY LETAK KAT BLOG TU..MMG UTK SEMUA FOLLOWER SY.

P/S TERINGIN NAK JUMPA AKAK.

ahmad humairi said...

Tahniah kakzakie....blogger yang sangat rajin, kreatif bermadah serta ramah dan mesra.

IMANSHAH said...

dah hampir sangat dah

Miecyber said...

Tahniah....

aliesha kirana said...

wah! tahniah kak!

redza said...

tahniah akak

munna said...

tahniah kak zakie.....

fuad ansari said...

ramai orang kata, kak zakie mmg stylish.. hehe.. gurau je.. (",)

nabilah_2908 said...

bestnya..semalam cerita dpt botol air...hari ni dapat award pula... :) :)

nyanyisunyi said...

masa kt blog lama dulu banyak gak award ni...blog abru baru ada 3..tk pe janji ada...

wahida said...

tahniah kak...

S..U..D..@..I..S said...

tahniah suatu penghargaan dr sahabat...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Tahniah dpt award..

Acik Erna said...

kakzakie..tahniah..dapat award..seronok kan..bila teman2 yang belum pernah bersua muka..tapi tetap mengingati kita.

norh said...

tak sangka jugak boleh bersahabat dalam dunia maya ni.. :)

Afida Anuar said...

Oh..terima kasih banyak2 kak zakie, atas award yang sangat bermakna ni... fida simpan dalam folder award yer....

Alhamdulillah...moga persahabatan di alam maya, dapat bertukar ke alam nyata seterusnya dapat mengeratkan ukhuwah sesama kita..insyaAllah..

maya amir said...

wahh 1 penghargaan tu kak;)) tahniah..hehe..

p/s : yg wedding sheikh muszaffar tu..i tak gi:) husbnd i ikut saiful nang jadik official photographer:) good experience for him;)

eelobor said...

sudah begitu hampir kita kepadanya

NOOR FATIN said...

tahniah kak :)

dah xlama kita nak menyambut ramadhan..

ORLANDO AHMAD said...

buat la jamuan kesyukuran kak.. hahaha

Umihoney said...

Salam sahabat
Gratz ..semangat terus untuk berblog

Umi

Kakzakie said...

Assalamualaikum buat semua teman yg memberikan ucapan dan komen utk N3 ini:-

@ Afika Aziz, Maya Mayana, Mrs Eady, sar (tunggu next N3), shahromnasrudn, Mamamya, sarah-najwan, ajumohit, ratu kebaya, Mommy Fara (kakak cuba), Al, Makdara TERdiva, WuMing, ieja amieja, sayang-sayangibu, Kunang-Kunang (terima kasih juga kak), Ayuraza, Hanis MY, Cik Shinju, ikatankasihku, Cikgu Tie, ibuintan, ieda, Abd Razak, Bujal x, aby, Yus, Daddy Ziyyad, MamaEma, Syarigah Nadzarah (dekat je kita nie), ahmad humairi (tinggi sangat puji-malu), cikgu imanshah, Miecyber, aliesha kirana, redza, munna, fuad ansari, nabila2908, nyanyisunyi, wahida, SUD@IS, Be Simple Beb, Acik Erna, norh, Afida Anuar (hmmm...), maya amir, eelobor, NOOR FATIN, ORLANDO AHMAD (dah kenduri tapi kenduri arwah)dan Umiehoney.

Sekali lagi terima kasih dari kakak.

FasiHaH SupiaN said...

wah..bertuah akak....

insan_marhaen said...

Alaaa.. terlambat pula komen. patutla IM tak dapat award...

Cik Ina Do do Cheng said...

Assalamulaikum kak zakie


Terima kasih nama cik ina ada dalam senarai penerima award tu.kak zakie dunia blogger ni nak memeriahkan warna kehidupan, mengisi masa senggangkan dan merapatkan silaturahim antara sahabat.

SyedMuzzamir said...

duit raya sebelum ramadhan ader tak ? nak nak nak

Citarasa Rinduan said...

yes!!!!!!!!!!!!!
ayu angkut..
ayu angkut

tq kakakku

~izan~ said...

tahniah kak... seronok kan bila dpt penghargaan =)

azi said...

Salam Akak..
Tahniah!!!!..akak..dapat award..:)

ibundo said...

selamat menyambut ramadhan kakzakie

missgee said...

Tak pernah dapat award..
Sedih..sedih..sedih :P

P/s: Kena berusaha untuk dapat award niie..hehehe

Kakzakie said...

Sekalilagi terima kasih semua teman sekelian. Award ini adalah satu cara mengeratkan silaturahim kita sesama blogger. Terima kasih juga kepada: -

Fasihah Supian, Insan Marhaen, Cik Ina DDC (jangan lupa ambik CIk Ina), Syed Muzzamir (tunggu raya..), Citarasa Rinduan (angkut ayu), Izan, Azi, ibundo (dah tinggal 8 hari kakpah) and missgee (jangan sedih dik)...

Terima kasih semuanya...:)