Tuesday, October 4, 2011

Perjuangan Hari Pertama

Perjalanan masih panjang sayang
kami tidak pernah lupa walau berjauhan
mama-papa-adik semua berdoa menadah tangan
Kak Nurienne dipermudahkan
dalam menjawab apa jua soalan

Debaran Kak Nurienne kami rasai sama
kami tahu Kak Nurienne telah berusaha sedaya upaya
tawakkal padaNya moga berjaya
usaha telah dibuat, doa dipanjat sentiasa
kini kita pasrah apa jua suratannya


~~ Hari pertama Kak Nurienne menduduki peperikasaan PMR. Pagi tadi Bahasa Melayu Kertas 1 dan Bahasa Melayu Kertas 2. Petang ini jam 2:30 akan menjawab soalan PendidikanIslam Kertas 1~~


Maaf aku bercuti selama anak aku menduduki peperiksaan PMR ini. Doakan Kak Nurienne kami. Sesekali menjengah blog bila berupaya. Andai ada N3 itu adalah auto published. Maaf dari TITISAN NURANI - Kakzakie Purvit.

70 comments:

Aku Ibu Muda said...

gud luck!

rATu kEBaYA said...

semoga berjaya dan nureine dapat result yang membanggakan akak sekeluarga

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Moga Allah permudahkan nureine dalam peperiksaannya dan mendapat kejayaan yang cemerlang...

ainnoraini said...

semoga dipermudahkan segalanye dan buat yg terbaik mendapat keputusan yg cemerlang... aminnn...

gudluck nureine...

cheqna said...

semoga dipermudahkan segalanya
insyaallah kak nurienne kan dapat menjawab dengan tenang dan baik..

Amie said...

Insya-Allah segalanya akan berjalan lancar, pasti boleh jawab dengan yakin dan tenang.... dari pagi sampai ke petang ini Amie duduk di sekolah... lihat pelbagai gelagat calon2 PMR...mudah-mudahan semua akan lulus dengan cemerlang!

azieazah said...

Aminnnn..... moga segalanya beroleh cemerlang...

Kancil 8349 said...

Amin...good luck

Maya Mayana said...

good luck utk anak akak...semoga cemerlang ye :)

miloais said...

good luck buat Nurienne
semoga berjaya dengan cemerlang ye!

amirah said...

good luck untuk nurienne...all the best insyaAllah..

Fara said...

Good Luck sayang....

bujal X said...

selamat berjaya nurienne!

aimie amalina said...

x pe kak!
sy paham
mak sy pon cm tu
hehehe
semoga berjaya anak akak ye!

pena rozie said...

Selamat berjaya...

Sarah Syazwani said...

good luck semoga mendapat keputusan yg cemerlang..

ahmad humairi said...

Selamat maju jaya buat Nurienne, buat sehabis baik!

aanie said...

good luck nurienne!!

redza said...

semoga berjaya

Ati Masrif said...

semoga Nurienne bersemangat dan
berjaya dalam PMR exam :)

ajumohit said...

Good luck buat Adikku ini, smg ditenangkan hatinya Dan dipermudahkan segalanya amiin

wahida said...

semoga berjaya pada nurenne...
jawab soalan tu berhati2 yer...

~izan~ said...

bila anak exam,si ibulah yg tak senang duduk.

good luck utk anak akak..semoga kejayaan milik beliau nanti =)

mama maman said...

semoga berjaya..

**adik mama pun sama pmr thn nih.. mesti berdebar2kan...:)

pB said...

yg terbaik sekarang ialah doa ibu

YB said...

Salam kakzakie

Semoga Nurienne berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan PMR ini.

nabilah_2908 said...

tahun ni..mmg tahun perperiksaan untuk anak2 akak yer... :)

good luck tuk Nurienne :)

Acik Erna said...

kakzakie.acik jugak bercuti.hari pertama anak2 kita dah pun selesai hari ni..alhamdulillah..

ainhany said...

salam akak,

Amin..
(ucu turut mngaminkan harapan dan doa seorang ibu/ayah)

Terharu dan alhamdulilah dgn semangat dan sokongan akak buat anakanda nuriene. InsyaALLAH berjaya

Selamat mnjawap PMR Nuriene..muga jejak cemerlang kan gemerlapan..!!

Eye_nee said...

Semoga Berjaya...

Chik Na said...

semoga kak nurienne berjaya dengan cemerlang..

Cikli said...

semoga berbaloi cuti mak

Fatin Mraz said...

salam kak zakie,
bagus lah tuh.
bercuti sebentar.

Afida Anuar said...

didoakan semoga anakanda berjaya ya kak zakie, insyaAllah..

Zaitun said...

Semoga dipermudahkan dan beroleh kejayaan dengan cemerlang.

Mamamya said...

good luck nurienne..semoga berjaya n dipermudahkan ketika menjawab soalan...amin

nadz said...

Assallamualaikum
semuga anak kak Zakie akan berjaya dengan cemerlang dalam PMR...

Amy Syaquena said...

Good luck untuk anak akak.....

anitaare said...

moga nurienne tenang menjawab soalan

ikatankasihku said...

moga di permudahkan segalanya..amin

Pia said...

"insyaallah..semoga ank2 kita..ank saya,ank kakzakie,anak kc ella ank kak erna..dan semualah yg ank2 amik PMR smga berjaya...usaha sudah,iktiar sudah..tinggal tawakkal ajer..insyaallah.."

ibundo said...

semuga segalanya dipermudahkan. Goodluck Nuur..

So Shy Lady said...

wah kak ambik cuti ke? gud luck dear! InsyaAllah dpmudahkn sgalanya..

ORLANDO AHMAD said...

gud luck ye dik ;-)

rilek je kak, doa banyak2

azian said...

acik doakan nurienne dapat jawap dgn baik...semoga berjaya...buat mama dan papa bangga....xoxo

Papa Mifz said...

semoga anak akak berjaya menjawab soalan dgn jaya nye...amin..:)

ibuintan said...

insyaAllah.. Nuriene akan dapat membuat yg terbaik


moga berjaya dengan cemerlangnya

Citarasa Rinduan said...

amin...........
amin..
ayu kembali berblog,
bila baca entry nie..
rasa sangat yang kak zakie mcm kak long ayu. anak sam2 ambil uPsr dan pmr tahun nie..
good luck

dwaty said...

insyaallah... berkat doa ibubapa dan usaha... pasti berjaya...

Prince Halilintar said...

insyaAllah..jika ada usaha yg bersunguh2 dan berkat doa ibubapa pasti dia boleh jawab dgn cemerlang tu..

Cikgu Tie said...

semoga Nurienne akan berjaya dengan cemerlang dan mudah-mudahan Allah pemudahkan dalam menjawab soalan.

missgee said...

Pengorbanan ibu besar
sungguh..
Kasih sayang yang tak terhingga..
Insyaallah anak akan berjaya

saniah said...

salam kakza...wahh saya terlambat menghulurkan doa selamat berjuang pada anak nurienne...moga nurienne tenang menjwap soalan2 pmrnya ya..

Cik SHiNJU said...

Semoga Nurienne berjaya dlm PMR.
Anak buah yun pun amik PMR nih.

QueeN TerataI said...

Semoga Nurienne berjaya menjawab soalan peperiksaan dengan baik dan mendapat keputusan yg cemerlang...

Santri T.P.I.N.I said...

doa kami semoga anak agak lulus dengan cemerlang nanti!!!amin...

Hanis MY said...

ganbatte kudasai...

ieja amieja said...

all the best buat kak nurienne..insyaalah

Liza said...

Gudluck...semoga dipermudahkan segalanya..Aminn
I folllooowwwww..

Kakzakie said...

@ Aku ibu muda: Thanks a lot wani

@ Ratu Kebaya: Harap begitulah RK

@ Abd Razak: Wa'alaikumsalam. Hari ini tak ada subject. Sambung lagi minggu depan Isnin & Selasa


@ ainnoraini: Insya-Allah ain. Terima kasih atas doa dititip


@ cheqna: Mudah-mudahan. Tinggal lagi 3 subject. Mathematic, KH dan Bahasa Arab


@ Amie: Harapan semua ibu-bapa Amie. Kakak bercuti setiap ada subject yang diambil


@ Azieazah: Terima kasih AA atas doa diberi...


@ Kancil8349: Insya-Allah... thanks a lot


@ Maya Mayana: Usaha dah buat tinggal berserah apa juga keputusannya Yana..


@ miloais: Terima kasih milo doakan kak nurienne


@ amirah: May Allah fulfill her wishes mira. Amin....


@ Fara: Thanks a lot Fara...

@ bujal x: Terima kasih banyak...

@ aimie amalina: Sekarang percaturan hidup membuat mak-ayah berdebar bila anak periksa aimie


@ pena rozie: Terima kasih PR..


@ sarah syazwani: Terima kasih doakan... Amin...

Kakzakie said...

@ ahmad humairi: Kalau boleh begitulah cikgu. Tinggal tunggu apa kesudahannya kena redha


@ aanie: Terima kasih aanie...


@ redza: Terima kasih reds..

@ Ati Masrif: Begitulah hendaknya Ati. Cuma dia kena masuk bilik quarantine kerana demam panas


@ ajumohit: Terima kasih atas doa diberikan aju. Moga dimakbulkan Allah


@ wahida: Insya-Allah kakak dah pesan juga padanya. Terima kasih wahida


@ izan: Begitulah izan. Kelak bila 2 puteri izan sekolah izan akan rasa seperti yg kakak rasa kini


@ mama maman: Betul tu... moga mereka sama-sama berjaya ye...


@ pB: Kakak tak putus berdoa sepanjang peperiksaan berjalan pB..


@ YB: Wa'alaikumsalam YB. Terima aksih doakan


@ nabila_2908: Itulah ZN. Kakak sepanajng tahun ini bagaikan sama belajar...terima kasih doakan


@ Acik Erna: Kakak pun sama Acik. kalau kerja pun hati tak tenang juga baik bercuti kan...


@ ainhanny: Hari ini rehat hingga ahad. Isnin ada mathemtic dan Kemahiran Hidup diikuti selasa Bahas Arab... doakan ye sayang anak buah ini...


@ Eye_nee: Terima kasih eye_nee...

Kakzakie said...

@ Chik Na: Insya-Allah harap begitulah ... amin...


@ Cikli: Insya-Allah cikli

@ Fatin Mraz: Hari ini kakak kerja sehari sebab tak ada subject


@ Afida Anuar: terima kasih doakan Fida. Amin...


@ Zaitun: harap begitulah kak zai. Terima kasih.


@ Mamamya: Insya-Allah Lia.. Kakak hara begitu juga


@ nadz: Wa'alaikumsalam. Mudah-mudahan begitulah hendaknya


@ Amy Syaquena: Terima kasih Amy

@ anitare: Insya-Allah

@ ikatankasihku: Amin... mudah-mudahan..


@ Pia: Begitulah hendaknya moga anak-anak kita semuanya berjaya sebagaimana impian dan harapan ye pia...


@ ibundo: Terima kasih kakpah

@ so shy lady: Kakak kalau anak periksa hati tak senang SSL. Sebab itu baiklah cuti...


@ Orlando Ahmad: Terima kasih OA. Kakak memang berdoa sepanjang exam berjalan sebab itulah kakak cuti


@ azian: Terima kasih Yan. Dia belum baca lagi N3 ini sebab kakak pun baru hari ini kerja balik. Isnin dan selasa depan cuti lagi. Terima kasih Yan


@ Papa Mifz: Insya-Allah... terima kasih


@ ibuintan: Harap begitulah ibuintah.


@ Citarasa Rinduan: Sebab itulah hari tak senang Ayu. Tanyalah Kak Long mesti dia macam kakak juga.


@ dwaty: Insya-Allah dwaty. Terima kasih..

Kakzakie said...

@ Prince Halilintar: Harap begitulah Prince. Kakak redha je apa juga keputusannya


@ Cikgu Tie: Amin... terima kasih cikgu. Kakak harap pun begitu juga


@ missgee: Lumrah sebagai ibu begitulah. Mahu yg terbaik menyebelahi anak mereka


@ saniah: Masih ada lagi tiga subject saniah. Harap beroleh ketenangan. Terima kasih


@ Cik Shinu: Oh anak buah Yun pun sama jug ye. Moga semuanya berjaya ye Yun...


@ Queen Teratai: Amin.. Terima kasih atas doa diberikan


@ Santri TPINI: Amin.. Terima kasih santri.


@ Hanis MY: Terima kasih dik...

@ ieja amieja: Terima aksih ieja

@ Liza: Amin.. terima kasih Liza. I've been followed you earlier

ieda said...

insyaallah kak .. kami semua mendoakan kejayaan anak akak dan dipermudahkan dlm dia menjawab soalan .. aminnn :)

Maya Mayana said...

teh tu memang wajib beli...cuma tk gi Bharat Plantation je...rasanya yana dh tulis...hehe

::NureeN:: said...

gd luck dear.. teringat zmn nureen dolu2 nk jwp exam pmr ni.. siap ambik kata2 perangsang dr ex-bf lagi ehhehe cinta monyet tol ;p

NM02 said...

insyaAllah

selamat maju jaya!

aizamia3 said...

buat Nurienne:
jawab dengan tenang.. jangan gopoh.. fokus.. jangan gelabah..
good luck to you dear.. ;)

bloghok said...

go luck

ct rahani said...

semoga kak nurienne berjaya dgn cemerlang.. amin..