Wednesday, July 20, 2016

Terima kasih, Alhamdulillah



~~ Raya sudah dua minggu tapi masih ada yang memberi ini lagi.~~


45 comments:

Ibu Lala said...

Wow kak. Bestnya. Boleh bw ke tempat keje tu. Ermm.

Jamil Hashim said...

rezeki...

lieyalatif said...

alhamdulillah...murah rezeki akak...anak murid bagi ustazah ke ni heheeheheh....kak boleh simpan buat stok raya haji nampaknye ni ekekekekeek

Puan Wawa said...

wahh, alhamdulillah. bestnya biskut raya..")

Umie Adli said...

alhamdulillah.Rezeki tu kak

PeRdU cINta said...

Rezeki alhamdulillah :)

norhidana miswan said...

alhamdulillah... murah rezeki akka

idzwa kamaruddin said...

Alhamdulillah alhamdulillah..

Mia Kassim said...

Alhamdulillah ... rezeki kak zakie sekeluarga 😊

Fazleyatul Aini said...

alhamdulillah murah rezeki masih ada yang memberi
rezeki sama2 di kongsi kan kak

Qhaifa Nur said...

Moga dimurahkn rezeki buat akak sekeluarga...

Nieyl said...

Alhamdulillah...rezeki...

paridah said...

syukur alhamdulillah...luas rezeki Allah.

saniah ibrahim said...

Alhamdulillah kakzakie sekeluarga memang sentiasa murah rezeki ...

Mazlan Othman said...

Raya kan sebulan.
Stok utk dua minggu lagi.

Ezy Loy said...

bestnyeeeeee!
alhamdulillah.. rezeki di bulan syawal.. =)

Jna marcello said...

Alhamdulillah rezeki. meh anta kat rumah Na sikit ;)

Norhayati Mohd Isa said...

Murah rezeki kak zakie..
Boleh buat tambah kuih lagi ye kak...

Kayu Manis said...

Nor sblg pun tk hador kak....
Rezeki akak tu

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Alhamdulillah.. sy tahun ni pun tak order kuih raya tapi ada sumbangan2 mcm ni mmg sgt menjimatkan.. hehehe

Husna Rahman said...

alhamdulillah bestnya..

terliur pulak nengoknya..maklumla gedik sgt 1st week raya pandang pun tak hingin biskut raya neh..eh eh 2nd week raya tercari2 la plak...

webctfatimah said...

Assalaamu'alaikum wr.wb, Kak Zakie Purvit...

Alhamdulillah, apabila kebaikan diberi pasti ada balasan baiknya juga. Itukan semua kerja Allah SWT buat hamba-NYA yang baik. Seronoknya kak dapat pemberian begini. Semoga Allah memurahkan rezeki kepada akak lagi. Aamiin.

Salam manis dari Sarikei, Sarawak. :)

nohas said...

Alhamdulillah...rezeki melimpah ruah..
boleh buat open house cam ni..hihi..

Puan Kutu said...

Amboi banyaknya kuih raya.boleh habiskan ke tu..mesti jadi habuan anak2 mengaji kan..Alhamdulillah rezeki kakak tak putus.hehe

Puan Kutu said...

Amboi banyaknya kuih raya.boleh habiskan ke tu..mesti jadi habuan anak2 mengaji kan..Alhamdulillah rezeki kakak tak putus.hehe

aRz MoHa said...

rezeki tu kak...alhamdulillah...

boleh simpan hujung bulan ni...sebab raya dah habis...time tu masih ada yang mencari kuih raya

Nor Azimah said...

Kuih raya hujung raya lah sedap kak. Kalo saya pun, saya suka.

Nor Azimah said...

Kuih raya hujung raya lah sedap kak. Kalo saya pun, saya suka.

Dkna Abza said...

akak... banyak sangat tu, nak sikit..heheee

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ada bangkit cheese ke tu Kak Zakie?. Jelez saya.

Uncle said...

Hamboihh...bestnya boleh simpan untuk Raya Aidil Adha tu!

nhhas said...

masya Allah ... bestnya ...
alhamdulillah ... murah rezeki

Nooriah Abdullah said...

kakzakie memang murah rezeki kan
hari2 ada rezeki macam2 kek buah kukus macam sedappppplah

Jie Susanos said...

Haha..jie dh habis dh kak..

Faarihin Talip said...

Wahhh.. sedapnya dapat kuih raya lagi. =)

umi alya said...

Alhamdulillah, rezeki..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Abe nick said...

Wah banyaknya kuih raya
Selamat Hari Raya

aryan azra said...

Alhamdulillah...murah rezeki akak tu

Amy Hilmirda Daud said...

Banyaknya akak dapat biskut raya.
alhamdulillah rezeki.

Normala Saad said...

Alhamdulillah...rejeki...

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie..alhamdullilah..rezeki bln syawal tu...:)

amirah said...

waaa...seronok alhamdulillah...

Mummydearie said...

Untungnya akak. Masih murah dengan rezeki kuih raya ya. Kalau tak habis, boleh beri pada anak-anak yang datang mengaji pulak.

hainom OKje said...

Rezeki berterusan tu kanda namanya. Biskut dahlia tu cair kat mulut tak kanda?