Saturday, August 4, 2012

Segmen Ayu Saya Blogger dari

Malu  juga mahu mengaku sebagai blogger. Tapi melihat blogger dari Johor tidak ramai aku tambahkanlah juga bagi memeriahkannya. Bila sudah dikatakan mahu tambah blogger Johor pastilah aku dari Johor. Melihat senarai yang Ayu buat dari Johor baru ada 12 orang mahulah aku tambah dan jadilah 13. Mana pergi blogger Johor yang lain. Cepat-cepatlah buat entri dan  tambah jumlah senarai untuk negeri Johor.


Gambar pilihan ayu - kena tepek juga gambar ini jangan lupa

Sekiranya mahu turut serta dan ingin tahu syarat-syarat yang terlalu mudah diikuti sila klik di sini

~~ Sekadar ingin memperkatakan bahawa solat itu bagaikan akal dalam ibadah kita. Sayangnya kalau berpuasa yang berjam-jam lamanya mampu dilakukan tetapi solat yang hanya mengambil masa beberapa minit ditinggalkan tanpa rasa bersalah.~~


35 comments:

azieazah said...

Terimakasih berpesan-pesan.

Orang Johor memang semuanya peramah dan mesra!

mama ju, said...

Salam sejahtera,
Tersengih bila AA kata org Johor SEMUAnya peramah dam mesra!

HeNRieTTa JoSe said...

selamat bersegment....rietta xpernah join segment...hehehe...xpndai....

Bicara Kak Noor said...

salam kakzakie
solat kan tiang agama jadinya tak boleh buat main2 thanks banyak2 berpesan2 benda yg baikk

eelobor said...

saya dari kelantan tapi menetap di selangor. buleh cam gitu eh?

Acik Erna said...

salam kak zakie..acik blogger dari negori he he..malu jugk nk mengku blogger..tulis pun tak hapa2 kan..main hentam je acik tulis.

kakcik said...

Kakcik pun 'segan' nak join segmen sebab rasa macam syok sendiri je... :)

Norzie hany said...

Terima kasih berpesan2.
Oooo kakak blogger dari Johor....Good luck kak.

bersama kak Es said...

dah lama tak join segmen

saya dok Johor tapi asal Kedah ...camne tu ?

Sufia Mahzan said...

Segan nak join segmen wpun berniat juga nk rmaikan blogger Johor..hehe

aby said...

salam k zakie ..
kira nak kumpul johorian la yer ..
selamat berkumpul ..
dari selangorian ..
he..he..

YATZAKIE said...

pesanan yang berbekas di jiwa...tq kak.. =)

Kasih Salina said...

salam kak..dah menulis blog, blogger la namanya wlpun tak fames mcam sesetengah org tu..hihi..

Zie said...

salam ramadhan orang johor.. kita orang kedah.. hehehe

Ummi Iman said...

Ada blog automatik dpt gelaran blogger. Saya pun malu juga dengan gelaran tu. Tp nk buat mcmana... Ada blog jdlah blogger :)

Selamat bersegmen kak zakie. Hrp boleh tambah kenalan.
Dah lama tak pergi Johor :)

Knor said...

selamat bersegmen ye kak

Nur Asyiqin said...

assalamu'alaikum =)

^_____^ hehe :p ...

Aine Ainun said...

saya pun dr Johor Kak Zakie=))

tapi, skrg mengikut somi ke peraK..
rajin Kak zakie join segmen,
AA xsempat nak join segmen ayu ni, bukan xnk join...

makchaq said...

Makchaq tak termasuk la.. sipi2 pun dak..
jauh berbatu..

Puan Kutu said...

en suami n aiman dua2 lahir dijohor,tp yg bloggernya sy sorg jer.tak dpt la nak tambahkan jumlahnya.hihi..

Hidayah Bach said...

betul la kak..

kat opis dayah, byk yg cam gitu.
dayah tegur takat mampu je..
biasa alasan diorang baju seluar kotor.
mmg org kita nih biasa macam tu..
puasa , tapi solat entah kemana.

kadang geram juga kak..
berbuka beria..langsung tak ingat maghrib.

ada yang lepas buka ramai2 bukan nak ke surau , tapi berjimba tgk wayang bowling karaoke..

hurrmmm...
(melebih lak dayah geram ..hehe..)

KakNi (CikNi Ahni) said...

naghuzubillah, semoga dijauhkan ye kakzakie, kita semua ni dari melalaikan solat.

Cikli said...

Banyak burger berjenis burger,
Burger ayam double cheese sedap sekali,
Ramai blogger berjenis blogger,
Silalah tulis dengan mata hati.

Blog akak terbaik...

gadisBunga™ said...

nampak gaya saya macam dah terlepas ketapi!

Nur-nba said...

Rajin Kak Zakie join segmen.. :) Buka apa hari ni kak??

ckLah @xiiinam said...

ckLah anak orang Johor. Boleh join tak? Hehe

Kakzakie said...

Terima kasih semuanya:)

Azieazah (hihi... malu pulak dah kakak jadinya), Mama Ju (itulah kak Ju bila AA kata macam tu malulah...), Henrietta Jose, Bicara Kak Nor, eelobor, Acik Erna, Kakcik (sesekali cublah kakcik), Norzie hany (A'ah kakak org Johor), bersama Kak Es (mehlah join..), Sufia Mahzan (jom tambah org Johor punya list), aby (kena sokong kawan punya blog aby), Yatzakie, Kasih Salina, Zie, Ummi Iman (list dari Johor banyak contact aje Rose), Knor, Nur Asyikin, Aine Ainun, makchaq, Puan Kutu (tak apa tambah list negeri lain pulak), Hidayah bach (kita doakan moga ada hidayah buat yg alpa), KakNi, Cikli (makan burger dalam khemah, jadilah blogger yg berhemah, gadisBunga (sekarang di JB kena jadi org Johorlah GB. Meh join), Nur-nba (utk gembirakan sahabat blogger - kakak beli je nur) dan ckLah@xiiinam (boleh tapi masuk list org Perak sebab cikgu di Perak)

Terima kasih semuanya:)

Adylia Qarissa said...

rezeki dapat kad raya dari kawan alam maya :)

Kesuma Angsana said...

bersegmen juga ye kakzakie hehehe

IntaNBerliaN said...

ooo akak duk johor ke.... jauh gak tu.. sy duk kedah :-)

Kakzakie said...

@Adylia Qarissa: Terasa gembiranya lain tau dkna.

@Kesuma Angsana: Sesekali memeriahkan segmen KA


@IntaNBerlian: Johor dgn Kedah meamng jauh intan:)

are_lin@yu said...

salam akak sory baru sempat terjah..nanti ayu updates ya..tq dear join segmen ayu ;-)

yana yaya said...

singgah n follow dr segmen yg sma

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

Ubaidullah Jaafar said...

Berkunjung ,saya dari Johor =)

http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-johor.html