Saturday, August 8, 2015

"Rania Turn's 1 GiveAway!"

Sekali pandang sudah terpikat. Comel bukan? Siapa pun melihat sekali akan pandang sekali lagi. Bersempena usianya yang menuju ke satu tahun ada paparan istimewa melalui blog umminya.



Ini dia baby comel yang selalu aku suka lihat. Bagi memeriahkan suasana marilah join GA ini. Mahu tahu lebih lanjut sila klik di sini.

~~ Penyeri mahligai rumahtangga yang sekian lama dinantikan dengan penuh kesabaran.~~

21 comments:

Uncle said...

Happy birthday baby!

iryanty ahamad said...

Good luck :-))

Selamat ulsng tahun..moga jadi anak solehah..amin

Puan Wawa said...

Good luck kak..")

Jie Susanos said...

cmel budak ni...

abuikhwan said...

Assalamualaikum kak,
selamat join dan selamat berjaya...

paridah said...

ibu penyayang...semoga berjaya kakzakie.

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah akak join juga..kita support sesama kita..yeyyy..meriah..tulah PC tengok pun geram je kak..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat maju jaya akak.

Kakcik Nur said...

Comelnya Rania... :)

Puan Wawa said...

Good Luck..")

Cik Ecah said...

lama dah x join GA ni hihi

Mummydearie said...

Good luck, Kakzakie. Saya pun adakalanya mengikuti juga perkembangan ibu bayi comel yang dinanti-nantikan sekian lama ni :)

sya mimie said...

Geng zahra.. Hihi.. Semoga rania membesar menjadi insan yng taat buat semua.. :)

SalbiahM said...

gud luck n selamat bersegmen kak!

QasehnyaRania said...

terima kasih kakak
good luck.

suka ayat dibawah tu. nanti nk pinjam la letak kt entry ye kakak :)

Akif Imtiyaz said...

Salam ..Kak Lya Singgah Dari Giveaway Yang Sama..Good Luck Ya !!! Done Follow Sini #1254

http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

Noor Najwa said...

jln2 sini + follow
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

Noor Najwa said...

jln2 sini + follow
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

wan muliani said...

goodluckkk!

Farhain Azmi said...

Salam, singgah blogwalking dari GA yg sama..goodluck ye :)
http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

sya mimie said...

TAHNIAH kak.. cepat2 bagi maklumat diri.. heee