Wednesday, June 29, 2016

Letihnya mengalahkan budak berpuasa



~~ Bila terlalu kenyang pun lesu seperti Jojo di atas. Itulah hikmahnya berpuasa memberi peluang perut untuk direhatkan seketika.~~

39 comments:

Ezy Loy said...

alahai comelnyeeeeeee..

babYpose said...

Tersenyum saya tengok kak zakie, cekap yang snap pic si Jojo ni.. ngeliat betul tu nak sambung tido ke

nhhas said...

dia puasa tu kak....

cara dialah.

hihihi

Mazlan Othman said...

Alahai kenapa tak namakan Zorro.
Muka dia macam pakai topeng zorro.
Macam kucing saya si Momoy.

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi..
Dah serupa macam Nabil tu..
Boleh lah jojo joint tido dengan Nabil :D

Puasa untuk perut berehatkan kak..
Hikmah yg Allah beri..
Ramadhan yg penuh keberkatan..

norhidana miswan said...

heheheheh... nampak mcm letih sgt tuh... geram betul

Nieyl said...

hihi..letihnya dia...

Siti Rohaida Yusof said...

Amboiii..bukan main lagi dia ea..

Inani Hazwani said...

Hahaha. Comelnya ^_^

Kakcik Nur said...

Amboiiii bukan main comel bermalas-malasan gitu ya? :)

aryan azra said...

comelnyer dia..letih sangat nampaknya tu hehe

paridah said...

WAH RELEKS SUNGGUH JOJO COMEL BEREHAT SANTAI YA...TUNGGU REZEKI BERBUKA NANTI...

Atie Yusof said...

Hahaha..comell je Jojo kak.. letih sangat lah tu...
betul2. perut dpt berehat bila kita puasa ni...badan pun dah makin ringan :)

Malinda said...

saya amik peluang berdiet time pose2 ni kak...makan nasi sesenduk je time berbuka dgn sahur...banyak kan minum air kosong dan kurma...alhamdulillah makan sikit sekadar untuk menguatkan tulang belakang dan tenaga...moga2 sampai ke raya saya masih beristiqomah...mudah mudahan :D

nurbijen said...

Hehehe, comel jer Jojo ni...
Betul tu kak... sekali setahun bagi chance perut rehat :)

webctfatimah said...

Assalaamualaikum wr.wb, Kak Zakie..Bila ada kucing yang manja macam si jojo tu, terhibur juga hati yang sedang dilanda kelaparan ya. Selamat berbuka puasa kak. Salam manis dari Sarikei, Sarawak.

saniah ibrahim said...

Amboi jojo relax habis,betullah macam puasa lah tu...
Kak zakie ,sejak2 ni saya agak sibuk,jadinya dikesempatan ni nak mohon ampun dan maaf andai komen 2 saya ada menyinggung hati...maaf zahir batin .

saniah ibrahim said...

Amboi jojo relax habis,betullah macam puasa lah tu...
Kak zakie ,sejak2 ni saya agak sibuk,jadinya dikesempatan ni nak mohon ampun dan maaf andai komen 2 saya ada menyinggung hati...maaf zahir batin .

Fazleyatul Aini said...

betul2 puasa tu kak hihi

Puan Wawa said...

letihnyaa dia..

amirah said...

amboihhh...penatnyaaa dia..

PeRdU cINta said...

Alahai Jojo...gendang gendut tali kecapi..Jojo tidur tak sedarkan diri..menumpang kasih tuannya keluarga kak zakie,moga sentiasa diluaskan pintu rezeki..

Suka Pc tengok Jojo kak..part bulat tompok hitam kat badan tu dengan part mata..macam pakai cermin mata hitam kak si Jojo..tidur ke..celik ke eh macam sama je..hehehehe..

idzwa kamaruddin said...

shaur ek jojo? hehehe..kemain letih benor !

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

hahaha comel nyaaaaaaa! letih sangat ye gaya nya.. =P

Jie Susanos said...

haha...mcm pose jer..

hainom OKje said...

Amboi Jojo....mentang mentang le comey, posing maut nampaknya tu hihi

Amy Hilmirda Daud said...

comel...
letih benar gayanya tu kak.

aizamia3 said...

Rasa macam nak join tdo sebelah jojo je rasanye.. ;)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Comelnya tidur. Agaknya penat berjaga malam tu.

Uncle said...

Senang hati nampaknya si Jojo....Macam baru lepas dendam dapat makanan sedap!

Nooriah Abdullah said...

Betul2 mcm budak kecik puasa kan kakzakie lentuk habisss

Irda Garmin said...

ni sure manja sangat kan kak..balik je mesti gesel-gesel kat kaki kite kan..huhu..

Puan Kutu said...

Alahai comelnya jojo..gaya tu ngalahkan org berpuasa.letih benor.comel.hehe

Puan Kutu said...

Alahai comelnya jojo..gaya tu ngalahkan org berpuasa.letih benor.comel.hehe

Nurhuda Ismail said...

eee kalau dapat kat huda ni memang huda peluk peluk sampai lenyet

QasehnyaRania said...

puasa ke jojo. hiks.
tersandar je tu..
betul kakak.
ps:a’aaa kakak.mmg saya buat byk terus sambal belacan hri tu.simpan esbok.

Qhaifa Nur said...

Sama nama dgn kucing hubby kak tp dh mati dah...
mmg letih tu, kenyang kottt

Yaya Azura said...

alahai jojo...tak sahur ke?

nOe suhaimi said...

letih sangat upanya tu...baru belajar berpuasa ke tu?