Wednesday, June 22, 2016

Pemberian Jus Barney dari tanah suci




~~ Menikmati ini teringat Masjidilharam dan Masjid Nabawi.~~


24 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Ye lah kak zakie..
Rindu pula pada madinah dan mekah..
Perisa mangga dia yg paling sedap buat saya..

Selamat hari nuzul quran kak zakie..

saniah ibrahim said...

Barney ni kartun yang anak2 suka masa kecik dulu...rupanya ada jus nya ya kak zakie.

saniah ibrahim said...

Barney ni kartun yang anak2 suka masa kecik dulu...rupanya ada jus nya ya kak zakie.

Nafira usof said...

murah rezeki kakak di bulan ramadhan nih. hadiah dari jauh pulak tuh. hehehehe

Selamat berpuasa kakak~

Atie Yusof said...

Alhamdulillah murah rezeki Kak..pasti terkenang2 Mekah & Madinah kan... teringinnya nak kesana... :)

Rapunzel Cikilolo said...

haus pulak tengok air tu.

huhu.

*singgah sini.

Fida Z Ein said...

Wah...minum sejuk-sejuk jus tu mesti terasa sangat sedap...nak2 di bulan puasa pula tu...

Nooriah Abdullah said...

anak2 mmg suka kartun barney ni kakzakie
siap ada koleksi video lagi kat rumah cerita barney
tapi skrg dah semua dah besar panjang
mesti diaorang teringat zaman kecik bila tengok minuman ni hehe

babYpose said...

Comelnya ada jus ye barney ni i love you, you love me lagu barney kan :) alhamdulillah rezeki dapat merasa

ZULHILMI TEMPOYAK said...

menarik. first time tgok

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum kak..alahai cute...

Jie Susanos said...

best ke ni..

kat sana pun ada jual gak ke..

Inani Hazwani said...

Ceria betul packaging ni :)

Qhaifa Nur said...

Alhamdulillah, rezeki akak sekeluarga
Minum sejuk2..sedapnya kak

Hami Asraff said...

Rindu kartun Barney ni.

abuikhwan said...

Assalamualaikum kak, semoga dipermudahkan ibadah di Ramadhan ini.
'Min `asiri faakihati haqiqi'. Siap gambar barney lagi. Wah tentu sedapkan dinikmati sejuk-sejuk. Alhamdulillah rezeki Allah.

aby said...

salam kz ...
tiada tempat lain yg lebih menarik utk diingati dalam bulan ramadan ni selain tempat suci kita tu.
omongngay bitir2 seng lungo kono..
saiki cuaca nay panas banget

norhidana miswan said...

kira pengubat rindu lah tu kak

Irda Garmin said...

Baru first time tengok ada barney punya juice..ni kalau anak dara irda tengok confirm nak ni...huhu...dia rasa cam grape ke kak

paridah said...

mesti jusnya sedap buat berbuka puasa tu

Mar Mansor said...

tak pernah rasa..dan belum sampai ke tanah suci..
mesti sedap sangat jus tu

QasehnyaRania said...

pestime tengok
dan blm pnh merasa nya lagi

hainom OKje said...

Yelah ...first time dinda tengok ni kanda....

Mummydearie said...

Comel aje jus Barney ni. Teringat kat Barney and friends. Anak-anak tak suka dah tapi kalau dapat jus macam ni, berebut!