Wednesday, November 9, 2016

Lampu tidur baru




~~ Dari kecil sehingga sudah remaja tetap Hello Kitty juga yang disukai Kak Meen.~~

38 comments:

Amy Hilmirda Daud said...

comelnya lampu tu. ramai oeminat tegar hello kitty ni ye.

CikNaa said...

comel.. mak dia pun comel je ambik gambar lampu tidur kak meen. hihi.

Wani Sukarno said...

Bila dah minat kan hiii

paridah said...

COMELNYA LAMPU TU MMG SESUAI BUAT TEMAN TIDUR..

PeRdU cINta said...

usia tidak kalah dengan jiwa kak meen ni kak..cute..

fiza linolie said...

Lampu tidur yang comel... Baru semangat nak tidur. Hehe...

norhidana miswan said...

ingatkan si adik punya hehehe tp kak meen ye...
abis dh minat nk bt camne kak...

lgpun mmg comel lampu hello kitty tuh

Nieyl said...

salam..
Ala...comey nyaaa...

Diana Rashid said...

Peminat hello kitty ye??hahah..mesti banyak barang hello kitty ni..nanti tunjuk kak..

Unni Anje said...

wahh.. Unni pun minta hello kitty

aryan azra said...

Comelnye...yaya mesti suka ni, dia pun nk hello kitty utk biliknya

makchaq said...

Peminat Hello Kitty rupanya kak Meen.. mesti dia dah pegi taman Hello Kitty yg kat JB tu kan..



εïзmummyHazaεïз said...

cantiknye kakkkkk...
Lama haza dah tak bw. Akk ape khabar?

nuyui a.k.a miss YUI said...

alalal comelnyaa..

Inani Hazwani said...

Comel !

Ann Ishak said...

boleh tanjat gegurl tengok kepala kucing cute tu :p

HeNRieTTa JoSe said...

comelnye akk...rietta pown suka yang comel2 gtu...

Sue Bee said...

Comelnya lampu tido baru kak Meen. Takpa ke pasang lama2 tu kak?..tak panas ke?

Warisan Petani said...

Singgah jugak,nak tenguk lampu tidur baru tu.

Mar Mansor said...

jelesssssssssssss

nhhas said...

nampak seram... walaupun comel ...

ni kalau bangun tengah malam ni - mau terkejut ni

umi alya said...

kalau tengok dek Alya ni, mau mnta dibelinya

Amanda Suria said...

comey plak SA tgok lampu tu ..kalau dania nampak tu sure dia meroyan mintak

Jie Susanos said...

haha..cute, kan..

ewanthology said...

kalau dah minat, apa salahnya....comel kot hello kitty tu..hehe

Reen Johari said...

Kak! Comelnya.. Lampu hello kitty

nadhie wueen said...

alahai comelnya lampu sis ;)

Qhaifa Nur said...

Alahai comey sgt akak...Nur guna lampu ladybird

Atie Yusof said...

cantik nya kak...suka gak hello kitty ni.. hehe

Raihanah Ahmad said...

wah comelnya lampu tidur. peminat hello kitty ke

dorsett pink said...

akak. cantiknya kak... jeleeesssnya.. huhuuuhuuhu

Mummydearie said...

Hahaha! Ingatkan milik Adik. Rupa-rupanya milik Kak Meen. Ni kalau dah jadi peminat tegar memang sampai dah berkeluarga pun masih ada peluang nak kekalkan minat nih...

hainom OKje said...

Kak Meen ni mesti suka warna pink kan kanda....
Dah namanya pun budak pompuan....

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie..betul tu kak budak2 perempuan mmg suka sgt dgn hello kitty ni..kat rumah mas pun ada juga ni..kalau boleh semua benda nak jenama hello kitty ni...:)

Norhayati Mohd Isa said...

Cantiknya..
Nampak oleh dua anak dara saya..
Tentu mereka mahu jugak..
Peminat hello kitty juga tu..

nOe suhaimi said...

Ala comel nye

TukangKebun said...

Boleh geng sama Abby peminat hello Kitty.

Rozita Abdul Rahman said...

comel.. hehe