Wednesday, January 25, 2012

WW - Gigi palsu oren di majlis makan pengantin...

Adik ....

Sepupu adik....

57 comments:

cheqna said...

hahahaha
ade2 je tau
mentang2 musim CNY
hehehehehe

:: Mrs.Eady :: said...

hehehehee...

sisdee said...

hahahahahaha ni mesti makan pncuci mulut nie :p

Rai said...

saya pun suka makan limau macam ni dulu..hahaha..

Hanis Azla said...

comel.. bergigi oren takpe... kalau bergigi kuning nnt kena piat telinga.. he..he..

Cik Ecah said...

hahahah comel dorang ni!!

~izan~ said...

hehe.. comel n kreatif ni kak ekekeke

Kakcik Nur said...

Tak masam ke Dik? :)

amirah said...

hehehe...

Tihara said...

nice la kak :)

rATu kEBaYA said...

macam2 lah... hehehe.. tapi comel..

Mieza said...

ragam anak-anak yang bisa buat hati lebur...

nabilah_2908 said...

menjadi je budak2 ni.. :)

tak masam ke oren tu..?

~ yus ~ said...

hihihi, lawaklah kak...:)

QueeN TerataI said...

seronok je diorg ni kan.. dulu saya pun suka buat mcm ni.. hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehhee..penuh satu mulut..

pagi ni dapat oren dr mmber, musim CNY ni mewah dgn oren kan..:)

FasiHaH SupiaN said...

hahaha chinese new year kAtakannn

Amy Syaquena said...

memang boleh menang contest cam nie dik. u look so cute la...

cemomoi said...

kalu sepanjang masa kena pakai asik sakit perut nanti

norhidana said...

dulu masa kite kecik2 pun suke bt camtu kan... heheheh dana pun selalu bt gitu..even dh bsr gini ahak3

Eye_nee said...

limau tgh byklah kata kan..umah pengatin asik buat buah limau sebagai pencuci mulut...

cikceriacorner said...

masam x limau ni dik...heehe

munna said...

ala tomey tomey....mcm2

Cho Zila said...

budak2 yang sangat kreatif .. macam2kan...

Tiramisu Fatiema said...

hehe..ingat ape td..oren rupanya..comel..

Kunang-Kunang said...

Kelakar!!!, budak2 ada saja idea dia orang.

Mama Ema said...

amboi..mentang-mentang raya cina yer..

fuad ansari said...

ingatkan gigi emas tadi.. (",)

pena rozie said...

ha...ha...ha....
nakal betul la

Citarasa Rinduan said...

hehehehhehe..comel

Nini D.. said...

tobatt cantik gigi pelesu dia.. ;)

Acik Erna said...

berseronok bila anak2 semua ada dirumah kan..acik pun cam tu jugak..

maya amir said...

musim oren di mana2..ade member ckp, musim oren bermula, maka musim kentut pun sama..eh ye ke? heheh

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

hahaha..good! 1malaysia passion. Kt kenduri kawin pn ada limau mentang2 lh musim cny..good!

Cikgu Ma said...

saya antara org yg tidak pandai makan limau kak...isap air, pastu buang..hhe

bukan WW

ieja amieja said...

huhu..musim buah oren ye kak..gigi palsu oren pun x pe..sweet jer

@xiiinam said...

ckLah terpaut kat bulu mata adik yang lentik tu!

aizamia3 said...

musim CNY lah ditunggu2.. buah limau melambak sampai tak larat nak makan..

redza said...

fav sy jugak tu buah limau

Qhaifa Nur said...

terhibur & tersenyum sendirian...

Hanis MY said...

comel dan sangat kreatif...

::NureeN:: said...

hehhee.. comel tol 2 beradik ni

suri solehah said...

hehehe..macam2..ni sapa punya idea ni :-)

sal said...

musim2 limau skrg ni...baik punya....tapi hati2 yee anak2, jgn tersedak..

eelobor said...

hehehe...boleh tahan gak adik ngan sepupu dia nih

Fatin Mraz said...

byk kah dpt limau kak zakie?

al-lavendari said...

teringat peninju .. mereka juga guna gigi palsu macam tu.

anitadiana said...

comel lah tu..teringgat masa dulu-dulu..buat juga mcm tu...nak-nak buah limau yg manis-manis...

So Shy Lady said...

hahaha kcik2 dulu sy pon pnh buat gg oren ni...nk aja ank2 la plak he..he

ieda said...

ya tuhann kak
terporanjat sayee ekekek

ps ; akak doakan ayahanda saya kak huuhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

budak2 memang suka buat macam tue...hehehee

Kakzakie said...

Terima kasih buat semua teman-teman yg memberikan komen atas N3 yg tidak seberapa ini:-

cheqna, Mrs. Eady, Sisdee, Rai, Hanis Azla, Cik Ecah, izan, Kakcik Nur (kalau kita memang agak masam kakcik sebab sunkist bukan mandarin orange) , Amirah, Tihara, Ratu Kebya, Mieza, nabila_2908, Yus, Queen Teratai, Sweetmama@eija, Fasihah Supian, Amy Syaquena, Cemomoi, norhidana, Eye_nee, cikceriacorner, munna, Cho Zila, Tiramisu Fatima, Kunang-Kunang (macam cucu Kak Ani juga), Mamam Ema, Fuad Ansari, pena rozie, Citarasa Rinduan, Nini D, Acik Erna (cuti sekolah katakan acik ye), Maya Amir, Cleverspider, Cikgu Ma, eija amieja, @xiiinam (itu dah pernah kena gunting kakak dia tau cikgu), aizamia3, Redza, Qhaifa Nur, Hanis MY, Nureen, suri solehah, sal, eelobor, Fatin Marz, al-lavendari (teringat Mohd Ali dgn Joe Burgner tuan), anitadiana, So Shy Lady, ieda (kakak doakan ieda - muntah-muntah tak boleh lama sangat ieda sebab boleh dehydrated - kesian) dan Be Simple Beb.

Sekali lagi buat semua terima kasih dari kakak.

Teratak Hami said...

Macam pertandingan le pulak :-)

Cik Ina Do Do Cheng said...

limau mandarin ye, kelakar boleh plak buat gigi palsu. teringat dulu cik ina suka perah kat pembaris plastik, tarik buat sarang labah-labah : )

Maya Mayana said...

saiznya lg lebar dr mulut :)

noor said...

hahahhaha...gigi pelesu nih kena pkai byk ubt gigi br putih

LadyBird said...

ya Allah.. boleh plak buat mcm tu.. :P...