Wednesday, May 25, 2016

JDT Coffee




~~ Aku ada alahan jika minum kopi jadi tidak tahulah keistimewaan kopi ini.~~

16 comments:

Qhaifa Nur said...

Woww...JDT ada kopi pula
Konpom sedap ni kak zakie...

Siqah Hussin said...

Sedap tak kak? Siqah masa pergi perlawanan bola baru2 nie, tak sempat nak beli JDT coffee. Teringin juga nak rasa.

saniah ibrahim said...

Dah ada kopi juga JDT ya...tapi saya tak suka kopi kecuali kopi AlJannah,itupun sejak sakit tempohari tak pernah minum lagi

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi..
Kopi utk Johorien ye kakzakie..

Saya pun alah dengan kopi kak.. :)

PeRdU cINta said...

Akak ada alahan pada kopi ya...PC boleh minum sekadar menjamah je kak..kalau lebih siap sedia sajalah..alahai..tengok menarik tu..

dorsett pink said...

hebat betul geng bola sepak jdt ni-siap keluarkan kopi lagi

nohas said...

hebat business ni kalau semua penyokong JDT beli..terlajak laris...
jarang beli kopi pracampuran, selalu minum kopi yg biasa2..

Mummydearie said...

Hai, ada kopi JDT ke? Baru tahu ni, Kakzakie. Saya rasa kalau minum kopi ni mesti rasa macam juara aje ^_^

aryan azra said...

saya memang jarang minum kopi ni

paridah said...

KOPI MERANGSANG SEMANGAT NI...KAK MMG XBOLEH MINUM KOPI LA NI..MAU KEMBUNG BUM BUM..HEH..HEH..

amirah said...

amboih advance JDT siap ada kopi lagi tu..huhu

babYpose said...

Tula nak try kopi baru macam rasa tak teringin pulak, kalau kat kedai pun minum ala ala untuk duduk je:) siap ada state brand JDT kira up sangat tu

Inani Hazwani said...

Hari tu pakcik Nani minum kopi ni, sedap katanya :)

hainom OKje said...

Tak tau pulak JDT ada kopi. Dah nama pun kopi kanda, sama jerlah rasa dia agaknya.

Kanda alahan apa ? Pening kepala ke?

hainom OKje said...

Tak tau pulak JDT ada kopi. Dah nama pun kopi kanda, sama jerlah rasa dia agaknya.

Kanda alahan apa ? Pening kepala ke?

QasehnyaRania said...

wow. jdt siap ade kopi erk.
sama lah dgn saya. alahan minum kopi takut migraine. dh penh kene migraine msa di jb dlu. pertama kali kene migraine. so, doktor suruh elakkan mnm kopi. tapi kalau kopi kg saya mnm juga. kopi 3 in 1 ni mmg x sentuh dah..