Friday, September 26, 2014

Sibuk dan sepah benar sehari-dua ini

48 comments:

lia said...

da selesai smua nyer... mesti legaaaa sgt ni kan kak...

idzwa kamaruddin said...

wahh rombongan pengantin

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada mjlis bsar ya kak..

Nieyl said...

huhu~penat nanti kan nak kemas..

paridah said...

WAH BANYAKNYA BARANG KEMAS PELAN2 LAMA2 SIAP JUGA..

Normala Saad said...

Saya dah biasa alami masa kenduri perkahwinan anak sulung..memang memenatkan tapi lega sebab semuanya teratur dan berjalan lancar seperti apa yang dirancangkan.

- said...

wahhh bestnyer ada kenduri....

amirah said...

knduri siapa ni kak?

Eye_nee said...

Part rumah mcm tongkang pecah ni lah yg selalunya buat kita lemas dan sesak dada jika nak preparing sesuatu majlis...before and after kenduri selalu mcm ni...adoiiiii...

Sura Mohd said...

bila nak kenduri ni kak..esok ke?
walopon sebuk dan bersepah..tapi seronok..dapat jumpa saudara mara..:)

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer ! kenduri sebelum & selepas sama penatnyer kak, moga dipermudahkan urusan yer

Aisy Nasiha said...

Wah..besar nampaknya majlis yang bakal berlangsung ni. Semoga semuanya berjalan lancar ya kak..

AMIIZAA said...

salams kak, semoga segalanya berjalan dengan lancar :) Jgn lupa jaga kesihatan juga:):)

PS: cantik bunga rose tu:):)

Ujie said...

Majlis sape ni kak? Moga berjalan lancar ya.

Nafira usof said...

Salam Kakak~
Ade majlis besar ke kakak?

Mummydearie said...

Oh, ada majlis perkahwinan rupanya! Padanlah sibuk sangat ya, kak. Tapi takpalah lepas majlis selesai, kemas baliklah rumah tu.

Aziela said...

Kakak, saya nak pengsan dulu, boleh?

Acik Erna said...

memang betul2 sibuk ni kakzakie

Zaitun said...

Kakzakie buat kenduri kahwin ke,siapa yang kahwin?

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...kenduri kahwin siapa ni kak...meriah jer tengok barang2 byk..:)

@na said...


betul2 sibuk ni, kakzakie nak dpt menantu ke atau siapa yang kawin tu..

Mar Mansor said...

sibuk kenduri pengantin ke kak zakie? takpe..nanti dah selesai memang lega

aTieYusof Family said...

aiks..sy ada tertinggal cerita ke Kak?? hehe.. kenduri apa ni?? :)

LYAfrina said...

ada kenduri ke kak??
moga dipermudahkan n bjln lncar ye

LYAfrina said...

ada kenduri ke kak??
moga dipermudahkan n bjln lncar ye

LYAfrina said...

ada kenduri ke kak??
moga dipermudahkan n bjln lncar ye

elly nadyra said...

adat kalau ada majlis besar
sepahnya bukan main
tapi bila selesai
perghhhhh leganya!

Tihara said...

banyaknya barang
nyong eleng mbakyu arek pindah tadi
eh kak
saya dah jadi kekok nak ngomong jowo
wes suwi orak practice :)

moga dimudahkan segala urusannya yea
insha Allah :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Banyak barang kakak. kenduri siapa ni kakak..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Nak menyambut kenduri kahwin memang mcm tu kakzakie.. rumah kalau tak bersepah tak sah kan.. kepenatan sebelum Dan selepas kenduri itu yg tahan.. ;)

adyna AB said...

Semoga majlis berjalan lancar ye kak

ANIM said...

walaaa..kena baca entry sebelum nampaknya..
takut salah teka yg kakzakie nak terima menantu pulak, hihi

norhidana miswan said...

seronoknyer kalu rewang2 gini kak... riuh rendah ngn sedara mara... meriah

JunAina said...

Lagi tak selesai lagi tu hati dup dap dup dap...

Diana Rashid said...

majlis siapa ni kak??bila?

nadia rashid said...

Ada kenduri yer kak...semoga segala urusan dipermudahkan...syok kenduri kendara ni..penat tu wajib :D

Jari Manis said...

mcm persiapan kahwin je, siapa yg nk kahwin ni kak?

KakNi Qaseh Gold said...

wah.... majlis siapa pulak ni kak zakie... maaf lah kita dah lama rehat berblog, so banyak miss

aby said...

salam kz ..
majlis sapa tu ..
nampak meriah .. tunggu sambongan entri ni

Murni Alfathunnisa said...

letih mata kami memandang, letih lagi tuan rumah kan..pelan2 kayuh kak...macam buat majlis besar ni..kenduri ye kak.

Ibu Lala said...

Kenduri sapa ni kak. Syoknya...

kakyon said...

Walau majlis buat di dewan, di rumah tetap bersepahkan Zakie..

Linda said...

Wahhh busynya kak..ada majlis rupanya.. Jangan risau psl entry tu ya, kalau x buat entry pun xpe, kita tag tanda ingatan... semoga ukhwah berkekalan walaupun di alam blogging ya ;)

mama ka0ri said...

Waahhh...sape kawen ni kak zakie?

PeRdU cINta said...

Walaupun bersepah tapi hati gembira je kan kak..

abuikhwan said...

Assalamualaikum kak, oo, ada majlis. bab mengemas ni yg leceh...penat! Tp bila dah kemas hurm lega sangat2 dok gitu?

hainom OKje said...

Menyambut menantu sedara rupanya hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Zakie..
eheh..bila merewang mcm ni, bersepah pun tak pa.. janji hasil lepas tu pueh hati,,