Wednesday, January 28, 2015

Bila mama letih dan penat


~~ Telefon Pizza Hut tolong masakkan dan hantar rumah.~~

58 comments:

paridah said...

ASSALAM...MAKAN PIZZA SEDAP SGT..OKLAH TU MKN PIZZA KENYANG JUGA...

Acik Erna said...

Alhamdulillah kenyang tu kakzakie..rehat la ye kakzakie.

Ira said...

Assalam KakZakie
Salam kenal, blogwalking disini.. :)

Sesekali En Pizza Hut tolong masakkan, best gak kan? dapat rehat.. hehe..

babYpose said...

Assakamualaikum kak zakie, syukur ada penghantaran begini.. call ja..knock knock..bole makan hehe...

shaliza said...

Kan...cepat & sedap:-)

norhidana miswan said...

alhamdulillah jnji kenyang kak, anak2 msti faham kalau mak nyer tak sempat msk atau penat sgt...

Daddy Ziyyad said...

sesekali ubah selera kan kakzakie...asyik mkn nasi pun jemu..hihi

nur anis said...

alamak..lapar tengok..huhu

Nurulhuda Abdul Latip said...

Akak semalam pun saya penat yang amat sangat, sampai sekarang ni rasa mengantuk lagi huhu..Sedap pulak pizza tu kak..

Tihara said...

senang kan kak
sekarang ni semua di hujung jari..
wes suwi orak mangan pizza kak,
kfc pun sebab tenggelam banjir tak merasa dah :)

Siti Rohaida Yusof said...

sesekali,mama pun perlukan rehat kan...nasib baik ada delivery..

Rosdi Eunos said...

hehe...
memang ada masanya perlu rehat lebih sikit...
mkn pizzapun ok... budak2 suka biasanya

Kayu Manis said...

hujung jari sampailh pizza ye kak
alhamdulillah

nohas said...

super supreme...nyum, nyum..

idzwa kamaruddin said...

sedap nyerrrrr...

Mar Mansor said...

kak..kenapa piza dia nampak kurang menyengat..huhu

MaMa Rey said...

yummy..yumm...sedap kak..sy suka mkn pizza hehe^^

MaMa Rey said...

yummy..yumm...sedap kak..sy suka mkn pizza hehe^^

LYAfrina said...

lya jrg mkn pizza..sbb fasya n papa dia mmg x mkn lgusng pizza..

Eye_nee said...

sedappppppnyaaaa...lama tak makn Pizza...bila pulak lah saya nak penat ni...

Nur Inani said...

sedapnyaaa pizza. terliur tengok kak zakie :D

Saniah Ahmad said...

senang kan kakzakie zaman sekarang ni,,, guna hp je hidangan sampai depan mata,, pizza hut!! perghh saya suka hawaii chiken

Rai OurKizuna said...

hehehe.. alhamdulillah.. sedappp tuu..

Falsya said...

Hehe..mcm kalau falsya pun gitu jugak kakak..kalau xlarat nak masak mmg kol je mana2 yg ade delivery..tp kalau pizza, falsya suke dominos..hehe

@na said...

Alhamdulillah...rezeki pizza ya kak...hehehe

amirah said...

samala tu kak...kalo dah penat balik keje lambat...calling2 ajela abg piza mintak tlng masakkan...hihihi

Mia Kassim said...

Baru semalam ingat nak beli pizza jak utk mkn mlm sebab penat tapi tak jadi juga. Last2 goreng ayam dan mee untuk mkn malam. :)

Qaseh Abadi said...

daku mmg malas memasak.. macam mana lah bila kwen nanti.. kna cri husband tak jerewet n pandai masak..baru syiok kan.. hihi

iryanty ahamad said...

thumbs up :-))

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bila keletihan memang begitu lah kan kakzakie... semalam saya membeli KFC utk anak2.... Bertuah kita zaman ni ye kakzakie.. hanya dihujung jari.. makanan sampai dirumah :)

kakyon said...

Sesekali manjakan diri tak payah kedaporkan Zakie..

aizamia3 said...

Sesekali bila dah penat teramat, pilihan yang ada makan luar..

Zaitun said...

Hehe...lagi sedap dari nasi. Tak payah penatkan badan dan kotorkan dapur.

imm hassan said...

hihihi petang kang nak penat jugak lah ☺

Aziela said...

Dominos pun sedap...err..nasi campur takder delivery pula kan kak...kalau ada..sayalah pelanggan setia...hehehe

umi alya said...

Janjji ada RM, betul tak?

Puan Kutu said...

Sesekali apa salahnya makan western. Benda palung mudah tak payah guna byk tenaga.sediakan RM saja!

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

asalkan anak2 kenyang.. betul tak Kakzakie. Sy dalam setahun boleh dikira brp kali makan pizza sebab hbby kata tak kenyang.. hehehe.

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum akak...sedapnya sesekali mkn pizza bersama family..

Bbwana adienia said...

bestnya makan pizza..erm, nyum2..terliur juga ni padahal baru juga makan piza berapa hari yang lalu..hihi ^_^

εïзmummyHazaεïз said...

ponnnnn sodap. :) Mummyhaza bila penat, layan roti canai mamak depan rumah jek..

Sylarius Yusof said...

Sama la. Bila dah penat sangat, main pukul telefon je. Selalunya, Dominos la. Hehe

CikNaa said...

sesekali bagi diri sendiri rehat kak.. hihi

sudipVSsenduk said...

kalau macam tu.. hari-hari anak berdoa mamanya letih & penat.. hihi

nurbijen said...

sama lah saya pun... cuma sini makan pizza pakistan aje lah.... hehhehe

Nieyl said...

sesekali ok je kak...
klu ari2 kopak...:P

Bin Muhammad said...

Zaman sekarang ni mudah kan... Hanya dihujung jari dah dapat makan.
Kalau dulu2...malas masak, kebulur le...hehe

suka suka said...

Minggu ni akak hari-hari masak ..selalunya kedai yang masak :) .. ni baru lepas masak gulai ayam masak lemak cili api.. menu untuk esok..

Qaseh Vee said...

bebudak lagi suka dpt mkn pizza ... dptlah berehat kak zakie ...

Fifi Nadhrah said...

kalau saye jadi anak.. hari2 mama penat pon takpe..

eMMe said...

adoi...sabo je la, makan pizza ek Kak Zakie... mula la ni... teridam2...ekkk...

Cho Zila said...

ehm kalau tak penatpun bolhe juga.. ha..ha..

Mummydearie said...

Kak, saya kalau tak letih dan penat pun, rajin juga telefon suruh orang tolong masak dan hantar ke rumah. Kalau boleh tolong hidangkan siap-siap, tarik kerusi siap-siap, tinggal nak duduk dan melahap jerk :)

Amanda Suria said...

Bila mama penat boleh makan kat luar...yahooooooo

Fyda Adim said...

sedapnya pizza..memang pun kak zakie, kdg balik dr kerja rasa nak berehat aje..

hainom OKje said...

Kanda.....Tengok ni dinda udah teringin pulak nak makan pizza ! Huhu...

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...sama la kita kak...semlm mas pun order pizza juga online tapi x suruh die hantar kami pi amik sendiri sebab dekat jer kedai pizza hut tu di Pulai Perdana 2...

Jari Manis said...

sesekali mkn sedap gak..JM suka Domino Pizza