Wednesday, September 19, 2012

Bermula dengan berbual, menonton dan akhirnya sama-sama tertidur




81 comments:

Acik Erna said...

Assalam kakzakie..seronoknya tok dan cucu ye

kakcik said...

Sweet moment. :)

ainnoraini said...

sama la dgn anak saya yg kecik tu hanim..kalau neneknya dtg tido sama2...ape yg disembang pun tak tahu lerr...dari bisinv bercerita tau2 dh sunyi jer...

Dkna Abza said...

atuk bersembang dengan cuuc pasti ada je cerita menarik kan akak.. :)

~~zana@pb~~ said...

Kalau dah cucu dengan atok, confirm la mcm belangkas....nak bermanja.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe.. cucu ngn atok tak dapat di pisahkan.. :-)

maya amir said...

cucu & atuk punye manja lain mcm tak mcm ayah & anak kan kak.. kalau dulu ayah2 kite garang tapi bile ade cucu jek terus otomatik jadik caring.. suke sgt bile tgk atuk & cucu berdua-duaan mcm tu kan kak? teringat2 ayah maya & anak2 maya bile jumpe:)

norhidana said...

heheheh cucu kalu ngn atuk nyer mmg lebih2 betul manja nyer hehehe... yg tak tahan tu siap di bwk tedybear bt neman tido sekali

QA's ~ mamapapa said...

ololo...comel je... :)

HeNRieTTa JoSe said...

sangat sweet.....sronok tgk cucu temankan atok tdo...tapi teddy bear ngan bintang comel xtinggal erk...

IntaNBerliaN said...

mesti gambar ni akn jd kenangan terindah

munna said...

anak munna pun klu ada atuk ngan nenek dia suka tido dgn diaorg.....

ieda said...

cucu temankan atuk yeee ;)

musang said...

cucu kesayangan atuknya ni

BERT said...

cucu solehah ni... temankan atuk dia hehe

Saya Disini said...

tido dpn tv la ni ea

wahida said...

kena simpan gambar ni...very sweet moment...

Ros said...

Assalamualaikum kakzakie,

Wahhh... jadi bodyguard atok ya he.he...sweet sangat...

Lya Colours said...

jaga atok ye

:: Mrs.Eady :: said...

sweet ~

♥ ROS ♥ said...

Olor2... Kkdg tok ni rajin layan cucu kan... Last2 kita tgk dia dh ttdo.. Selalu gak tgk anak ros dgn tok dia... Walaupun diorg xfaham, tp tetap layan karenah :)

Rai Ourkizuna said...

teddy bear tak tinggal..hehehe.. kenangan buat cucu dan atuk ni kan..

Munnafendy said...

sweetnye...adik jgn tido lasak2 ye..takut tertendang atok...hihi


*bear pink tu dlu sy pun ada, tp dah perturunkan kat anak buah... :)

nur anis said...

bagusnya cucu menemani tok..:)

peparidsign said...

bestnya adik dapat kesempatan bermanja dgn Atuk... Achik dulu tak sempat nak bermanja2 dgn atuk.. tapi mak achik cakap kalau sempat pun taleh nak memanja kot sbb arwahnya garang ya rabbiii hehehehe...

Teddy tak ada alas la sian dia hehehe...

merahitujambu said...

teman atok eh.comel plak aiii

Nazayiena said...

Bestnya dpt bermanja dgn atok,borak2.

QueeN TerataI said...

so sweet.. tidur ngan tok yer...

izan mama mia said...

rapatnyer mereka yer...bahagia tok ada cucu yg sudi teman tido..

aanie said...

bila la adam nak macam ni ngan atok nenek dia...asyik lari je kalo jumpa...

ct rahani said...

so sweet.. seb baik ader cucu yg rajin temankan atuknya.. x la atuknya bosan sgt kan kak..

Haryati Faizal said...

peneman tido atuk la tu....

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

biler tengok gambar teringat time saya kecik-kecik dulu..

noor said...

kemesraan atok dan cucu....
tedy bearsblhtu cute

Suraya Baharun said...

sweet sangat tengok atuk & cucu...ada juga penghibur hati atok...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cucu yg baik nie.. :)

gadisBunga™ said...

nak jugak golek2, sembang2 sampai tertido dgn adikk... :D

Bazilah (^0^) said...

besarnyaaa teddy bear pink sebelah tuh huhu

nurazzah8 said...

Terhibur atoknya dengan keletah cucu ... ALhamdulillah ...semoga abah KakZakie akan sembuh dan bahagia bersama-sama akak ...

azi said...

seronoknya adik temankan atok tidur.....

dwaty said...

mesti atuk yang tido dulu kan????

Sherwieyna Muzzawer said...

ANAK KAKZAKIE MEMANG MANJA DENGAN ATOK KAN..COMEL JE..

Qhaifa Nur said...

dapat dengar cerita dari atok sedapnya rasa sampai tertidur mungkin......

Sari Yusa Ibrahim said...

mesti mimpinya sama ni kan..

Daddy Ziyyad said...

cucu & atuk :)

ayah akak makin sihat kan..alhamdullilah..

Zaitun said...

Saaayanggg.... atuk.

are_lin@yu said...

baiknya tman wan dia ;-)

sis intan said...

nenek/atuk dgn cucu ker ni..hehe

Suraya said...

su rindu pulak dengan arwah atok..selalu teringat kat atok su..kimsalam ngan ayah akak yer :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

atok dengan cucu memang rapat kan...sweet jer tengok

izz iizza said...

tuk ngan cucu ker..wahh menarik rapat mereka kan..:)

Hilmirda Daud said...

Ni mesti manja ngan atok kannnn. cucu kesayanganlah tu hihihi.

mama ju, said...

salam sejahtera KZ

selalunya cucu memang boleh ngam dgn tok!

Knor said...

manja dgn atuknya...

nabilah_2908 said...

ada juga peneman atuk.. ;)

MamaEma said...

adik teman atuknya..

Kesuma Angsana said...

KA nak like pic2 ni byk kali suka sgt!

fieda said...

mmg gambar ni akan jadi kenangan terindah kak..

Ujie said...

Saat yg indah ni..

zila norazila said...

mesti cucu tue tanya mcm2..bdk2 mmg suka berbual dgn org tua kan kak..ank zila pun sama camtu jgk.:)abis rahsia2 org tua dia nak tau..

NM02 said...

sama la kita ngan aruah nenek dulu... oh kenangan...

Rinna said...

Cucu menemankan atuknyaa.. bagus laa gitu.. :)

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. layan :)

Semut Senyum said...

baiknye dia dgn atuk.... =)

LiYa HaNiF :: said...

mesti atoknya suka kan ... cucu rajin melayannya ...

ckLah @xiiinam said...

Cucu atok yang comel...

S..U..D..@..I..S said...

sweet memory ..nostalgia

Alin Marlini said...

teringat masa arwah nenek alin hidup dulu...sblm tido bukan kita yg picit dia..dia yg picit kita..hehehe..ah!rindunya..

Citarasa Rinduan said...

kak..

ayu suka entry ini.,.
insyallah friday kita jumpa ya..

Kak yon said...

cucu dan atok memang rapat. Ada saja benda yang mereka buat bersama..

ummiross said...

Salam kenal Kakzakie..

Pasti jadi memori indah tu bila besar nanti..

aby said...

bismikaullah humma ahya ..
wa amuttt

Kakzakie said...

Sebenarnya adik teramat mesra dgn bapak kakak. Tetapi bila bapak ditimpa kemalangan tempohari dia macam takut hendak pegang-pegang mungkin sebab keadaan bapak yg teruk benar kelihatannya. Jadi bila sudah sembuh sedikit ini kembali seperti asallah. Rindu hendak mengulek dan bermain dgn atoknya.

Terima kasih buat semua yg sudi meninggalkan komen: -

Acik Erna, kakcik, ainnoraini, Dkna Abza, Dkna Abza, zana@pb, Pokok Manggis DR, maya amir, norhidana, QA'- mamapapa, Henrietta Jose, IntaNBerlian, munna, ieda, musang, Bert, Saya disini, wahida, Ros, Lya Colours, Mrs Eady, ROS, Rai Ourkizuna, Munnafendy, nur anis, peparidsign, merah itu jambu, Nazayiena, Queen Teratai, izan mama mia, ct rahani, Haryati Faizal, Liza mummy cute, Noor, Suraya, CMA@ CikMoonadnan, GadisBunga, Bazilah, azi, nurazzah8, dwaty, Syerwieyna Muzzawer, Qhaifa Nur, Sari Yusa Ibrahim, Daddy Ziyyad, Zaitun, are_linayu, sis intan, Suraya, wanieys ibu Qalief, izz izza, Hilmirda Daud, Mama ju, Knor, nabila_2908, MamaEma, Kesuma Angsana, fieda, Ujie, sila norazila, NM02, Rinna, Rapunzeel Cikilolo, Semut Senyum, Liya Hanif, ckLah@xiiinam, SUDAIS, Alin Marlini, Citarasa Rinduan (kakak tunggu - insya-allah), Kak yon, Ummiross dan aby (turu orak mboco du'o).

Terima kasih buat semua.

sisdee said...

bila tgk bapak..saya jadi rindu pada arwah bapak saya...semoga Allah tempatkan dia di tempat2 mulia...

maaf kak teremo lak saya kat sini :(

aizamia3 said...

rindu pada arwah tok..

Eye_nee said...

Manjanya adik dgn Bapak kakzakie yer...borak2 sampai terlena disebelah ATUKnya...

Aien Alien said...

adik nampak manja dengan atok..hehe. untung adik...

syiela said...

adik manja ngan tok hehehhe sweet je gambar ni

Nur-nba said...

Manja betul anak akak dengan datuknya.. :)

Kakzakie said...

Terima kasih juga buat: -

Sisdee, aizamia3, Eye_nee, Aien Alien, Syiela dan Nur_nba.

Adik dan Yasmien memang manja dgn bapak kakak. Terima kasih sekali lagi:)

Aishah Jahirah said...

teringat arwah tok ayah saya...cucu datuk mesti manjakan...:)