Sunday, September 30, 2012

Giveaway Me & My Family

Mahu turut  serta silalah klik di sini

Inilah bannernya


Bersama-sama kita meriahkan GA ini mana tahu ada rezeki.

~~ Semalam rancangan untuk berkunjung majlis pengantin teman tergendala kerana ada tetamu. Hari ini agak sepi bila tidak ada tetamu. Petang hantar anak balik asrama.~~


24 comments:

MystoryPic said...

GA tu untuk apa Kak... saya tak berapa faham

Norzie hany said...

Good luck kak.

Haryati Faizal said...

yati dah join dah pas baca GA ni kat entry akak! hihi

ckLah @xiiinam said...

Selamat berGA. CkLah memang tk pernah berGA. Bukan sombong atau tak mesra blog, mahu pun tk sokong bloger. Tapi memang tak pandai. Hehe. Jangan marah ckLah tawwww!

Zul Fattah said...

gud luck kak.. happy family..

mama ju, said...

salam sejahtera KZ

Bila anak2 dewasa, satu satu akan jauh dr kita. Malam ni rumah mama sunyi, anak2 balik ke sarang masin2!
Moga kita bahagia.

Gieyana said...

gd luck...leh cuba gak nie..:-)

❤Kamsiah❤ said...

saya seperti ckLah..tak pernah join GA atau apa2 contests hehe..

Huda said...

mesti akak sunyi kan..tinggal adik jelah kan..

KakNi (CikNi Ahni) said...

terima kasih kak zakie, saya pun nak join jugak

Cikgu Ma said...

gud luck kakak

mama_saly said...

gd luck ye akak .....
^_^

Acik Erna said...

assalam kakazakie..memang petang hari ahad..program kita hantar anak balik keasrama kan

aimaniman said...

nak join juga. ..

bila anak2 dah besar2 rasa sunyi.. time anak kecik2 ni rasa bilalah nak besar biar mama ada masa nak berblog!!! ...

Tihara said...

join segmen saya sekali..nanti nk try lah GA ni :)

gadisBunga™ said...

selamat join GA akak!!!

eza miza said...

gud luck kak., moga2 ada rezeki... Amin...

Notakaki:eza membalas knjungan dan follow sekali

Pokok Manggis Depan Rumah said...

saya pun join juga akak :-)

m.u.l.a.n said...

jooommm kita join ramai2..

YATZAKIE said...

macam nak join juga la..god luck kak!! hehe

Kakzakie said...

Bersempena kejayaan empunya blog yg berjaya ditemuduga tempohari inilah janji katanya. Memberi kemeriahan GA anjuran teman sesama blogger berharap tidak menghampakan empunya blog.

Terima kasih pada yg sudi memberikan komen: -

MyStryPic, Norzie hany, Haryati Faizal, ckLah@xiiinam, Zulfattah, Mama ju, Gieyana, Kamsiah, Huda, KakNi(CikNi), Cikgu Ma, Mama Saly, Acik Erna, aimaniman (betul masa kecik lagi best dapat mengulek mereka selalu), Tihara, gadisBunga, eza miza, Pokok Manggis DR, mulan dan Yatzakie

Jomlah kita meriahkan GA ini. Memberi kegembiraan teman blogger apa salahnya kan:)

IntaNBerliaN said...

good luck kak.. nanti nak join gak lah... :-)

Ema Blog said...

best of luck kak..

aizamia3 said...

good luck kak.. ;)