Friday, December 13, 2013

Tupperware Oren KakNi menjadi milikku

Petang hari pasti hujan 
kain batik basah semua 
pulang bertugas dapat kejutan 
bungkusan cantik di atas meja

Poslaju - Dari KakNi yang sudah aku tahu isi kandungannya.
Tupperware - Jenama yang menjadi kesukaan kaum sejenisku
Kepada mangsa bantuan dihulur
moga membantu apa dirasai
sungguh aku amat bersyukur
punya sahabat seperti KakNi
Warna oren yang terang - Bukan satu tetapi dua KakNi kirimkan. Cantik warna-warna keluaran tupperware sekarang
Titipan - Brochure ini adik belek-belek tapi belum bersuara lagi minta dibelikan
Sihat itu jihad - Brochure ini juga ada. Ada ustaz bollywood lagi memberi testimoni (alahai blur pulak gambarnya)
Serah segala jiwa raga
kepada Allah mohon dilindungi
buat KakNi dan keluarga 
terima kasih sekali lagi
Kepada sahabat blogger yang mahu membeli tupperware cantik seperti yang aku perolehi itu atau mahu mendapat keterangan lanjut berkaitan tupperware hubungi sahaja KakNi di sini atau sini. Lebih cantik tautkanlah ukuwah sebagai teman blognya.

~~ Jalinan ukhuwah blogger indah terasa.~~

78 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah..syoknya akak.. dapat hadiah lagi...tahniah..murah rezeki akak.. rakan rakan ramai sayangkan akak ni..

Sarah Talib said...

Tahniah kakzakie...syoknya dapat hadiah...heheh

Sura Mohd said...

Alhamdulillah rezeki kakzakie lagi..sura tumpang gembira..cantik tupperware tu..:)sura busy ..x sempat nak update n3..byk gambar Afif yg nak keluar tp kena peram dulu..sbb sura kena ganti orang..kerja kat kaunter..huhuhu

azieazah said...

Saya pun sama. Sejak dulu, sejak zaman anak dara lagi suka collect tupperware. Tahan lama dan skang ni kaler pun sangat memikat mata!

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah! rezeki kan Kak..
Tahniah..mmg tupperware idaman kaum wanita sllu...:)

Mila@Rimbun said...

saya ni asal tengok latest promo tupperware jer mesti ada yg kenan.. dah penuh kabinet dgn tupperware.. kena disedekahkan kut kikiki berzakat :-P

Kakcik said...

Alhamdulillah. Rezeki dari kawan yang baik hati. :)

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah....ramai kwn kwn yg baik baik belaka..

Fazleyatul Aini said...

cantik kaler oren

n O e s u h a i m i said...

tahniah kakzakie...dapat hadiah...cantik lak tu...

tasekM said...

kak... bak sini sebijik.

hehehe...



.

Acik Erna said...

tahniah kakzakie..menang tupperware

Acik Erna said...

tahniah kakzakie..menang tupperware

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam jumaat.. tahniah kakak.. cantik tupperware itu.. :D

redza said...

alhamdulillah murah rezeki kakak

Fiza Rahman said...

Tahniah. Murah rezeki akak.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

siap berpantun akak harini...
murah rezeki akak...

ummuaidan said...

Kakak nie mmg murah rezekilah..mcm2 dapat..itulah balasan n nikmat org yg ikhlas berkawan mcm kakak..yg tak pernah tinggal komen stakat melepas batuk ditangga..
nanti bolehlah simpan mcm2 makanan dlm tuh kan kakak..:)

Kisah Si Dairy said...

wah..bestnya kak dapat tupperware...alahai...bulan nie keluaran tupperware cantik2

KakNi Sihat Cantik said...

Tahniah Kak Zakie. mmg rezeki akak, dlm ramai2 org, nama akak yg naik. Sy bkn dealer tupperware kak.... heheheh... tp peminat tupperware dr dulu lg

Rizziela said...

cantiknya warna oren

Nurulhuda Abdul Latip said...

Saya memang peminat tupperware dan dealer kak hehe..Tapi dealer beli untuk diri sendiri haha..Sampai kena tegur dengan suami suh stop beli tupperware sebab dah tak cukup tempat dah ni

Nafira usof said...

tupperware tuuuu.
bertuahnye kakak.

zura nih memang suka kumpul barang2 plastik cam tuh. tapi bab nak kumpul barang tupperware nih memang x mampu.hehehe. kalo berkenan sgt beli jugak kot. beli yg betol2 nak jer lah~ nak wat koleksi mmg x mampu.

Falsya said...

Super duper bestnye kakak dpt tupperware..suke tupperware sbb ade mcm2 kaler..cute sgt..

Qhaifa Nur said...

ada gak order kat member opis tapi stok habis pula....sekarang tupperware corak dan warnanya makin cantik...
alhamdulillah, kakazakie dah dapat...

Bin Muhammad said...

Jeles betul dengan akak, hehe
Dah la asyik dpt hadiah, PR blog pun 3/10...itu tahap profesional tau! Akak patut berbangga! Tahniah...tanpa akak sedari sebenarnya akak punyai blog yg sungguh bermutu. Teruskan berblogging dan bw. Terus bersemangat!

YUS said...

Wahhh.. dah dapat! Cantikkan kaler dia kak! YUS sukaaaa.... hehe....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kak.Tahniah juga..semoga akak sentiasa dimurahkn rezeki.aaminn

Knor said...

Alhamdulillah, semoga persahabatan kekal..

Cik Puan said...

Alhamdulillah...tahniah kak Zakieeee...

JunAina said...

Rezeki lagi ye kak...alhamdulillah...

Rai Ourkizuna said...

tahniah kak zakie.. murah rezeki akak..

Cheq Kaq said...

Lama tak jenguk sini..

nohas said...

Alhamdulillah, bestnya dpt hadiah..ya, sihat itu jihad..kena berusaha utk sihat..gunakan kesihatan yg baik utk berjihad..

LadyBird said...

Salam kak.. salam jumaat.. tahniah dpt hadiah tupperware.. :)

Ujie said...

saya join gak, tapi takde rezeki. Nampak nama akak naik aritu. Tahniah! best tu Tupperware..

Ujie said...

saya join gak, tapi takde rezeki. Nampak nama akak naik aritu. Tahniah! best tu Tupperware..

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah.....produk Tupperware ni mmg berbaloi kalau dimiliki kan....tahan lama, lasak, berkualiti

ummiross said...

Cantiknya warna oren tu Kakzakie..berseri-seri. Tahniah Kakzakie..

sud@is said...

thniah
blum ada lg kwn bg tpware cmni, mntk bli tpware adlh..hehe

Mia Kassim said...

Wah bestnya kak dapat tupperware....saya dah ada dua tupperware camni, sama juga orang bagi...:D

Kniedaz said...

hadiah tupperware? Wow bestnya...

Haryati Faizal said...

salam...
syoknye kak, dapat tuppaware..aritu tak sempat nak join...

Roha said...

salam kak zakie..
tahniah akak..dapat tuppaware gitew..
tuppaware brand memang first di hati..apakan daya takde rezekikan..
leh cuba laen kali,kan kakNi ?

wawa syaida said...

salam akak....rezeki akak tu...cantik warnanya

faraherda.razalan said...

Murah rezeki akak ni. Tgk, dpt taperware. Bukan calang ni kak...best!!! Alhamdulillah!

faraherda.razalan said...

Murah rezeki akak ni. Tgk, dpt taperware. Bukan calang ni kak...best!!! Alhamdulillah!

::NureeN:: said...

alhamdulillah murah rezqi :)... tapaware tuuuuu

Azwar Syuhada said...

Wahh dapat hadiah, Tahniah.. =D

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah akk...chantek bekasnye....warna oren....

izan mama mia said...

tahniah kak zakie.... lawa oren warnanya

adyna said...

Tahniah kak , bertambah koleksi ;)

IbuNoey said...

al-hamdulillah..rezeki..memang tupperware sekarang warnanya menarik jer..

ANIM said...

Dapat tupperware lagi kakzakie? Bertuah badan..

mysha said...

Wa..sronok akak dapat oren tu... cantekk!!

Sha pun amalkan qaseh gold tu utk imad ngan mak bapak dia skali hehehe

harumankasehvee said...

alhamdulillah ... rezeki dpt free .

mama_ka0ri said...

murah rezeki kak zakie..Alhamdulillah..

Sya Mimie said...

murah rezeki akk.. :)
sy pun skrng kumpul brand tupperware sikit2.. :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah kakak dapat tupperware..

Sylarius Yusof said...

Alhamdulillah, dapat rezeki lagi kak. Brand Tupperware ni, memang dari zaman saya kecik dulu dah famous. Mak saya sampai sekarang minat Tupperware.

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah dapat hadiah tupperware...murah rezki...pergilah kemana pun jenama tupperware ni mesti ada disetiap rumah...Jenama yang berpuluh tahun dah...

Ibu Lala said...

Sy mmg suka beli tupperware ni kak. Beli tapi sayang nak guna. Takut hilang. Akhirnya penuh dah tupperware kat rumah dlm almari tu. Sampai x muat.

JaSSNaNi said...

Tu la sebabnya kain batik basah.. Nani kalau basah kuyup x de apa.. Akak rezeki masyukkkk tu. Best.. 10 tahun jaminan tu.

imm said...

tunggu pindah umah dulu baru boleh beli tupperware..beli skang takde tmpat nak letak..huhuhu..

ahmad humairi said...

mana hilangnya cerita "seronoknya rewang" ni kakzakie???

nurbijen said...

saya pun peminat tupperware...

Puan Kutu said...

Alhamdulillah,mmg tuah kak zakie..sy tgok keputusan hari tu senyum lebar sbb kak zakie menang..hehe

NinaAz said...

nina pun skg sedang berjinak2 dgn tupperware. dulu2 xsuka. hehe

aizamia3 said...

Saya stop sekejap beli barangan tupperware.. sebab dah takde ruang nak simpan + beli tapi tak guna.. hehehe.. en. Suami ckp dh boleh bukak car boot sale.. ;)

Kasih Salina said...

cantik betol color tupperware tu kak

elly nadyra said...

tupperware sekarang, cantik2 design dia, saya pun selalu gak membeli hehehehe

QasehnyaRania said...

as-salam.
alhamdulillah rezeki kakak dpt tupperware tahniah *:*

Kakzakie said...

Jalinan ukhuwah dari blog terasa indahnya. Apa lagi bila ada sesuatu pernah dititip sebagai ingatan pasti semua itu akan kejap dalam ingatan.

Terima kasih kepada semua yg sudi memberikan komen:-

Aisy Nasiha, Sarah Talib, Sura Mohd, azieazah (betullah dari zaman kita anak dara lagi kan), aTieYusof Family, Mila@Rimbun, Kakcik, :: Mrs.Eady ::, Fazleyatul Aini, n O e s u h a i m i, TasekM, Acik Erna, Mizz Aiza (Dunia Kecil), redza, Fiza Rahman, (Lizz) http://haslizalizz.com/, ummuaidan, Kisah Si Dairy, KakNi Sihat Cantik (KAKAK INGATKAN CIKNI DEALER TUPPERWARE HIHI... APA PUN TERIMA KASIH CIKNI), Rizziela, Nurulhuda Abdul Latip, Nafira usof, Falsya, Qhaifa Nur, Bin Muhammad (MASYA-ALLAH!! jgn puji tinggi sangat dik tak baik utk hati kakak ni. Bimbang jadinya...), YUS, ♥♥azatiesayang ♥♥, Knor, Cik Puan, JunAina, Rai Ourkizuna, Cheq Kaq, nohas, LadyBird, Ujie, Daddy Ziyyad, ummiross, sud@is, Mia Kassim, Kniedaz, Haryati Faizal, Roha, wawa syaida, faraherda.razalan, ::NureeN::, Azwar Syuhada, HeNRieTTa JoSe, izan mama mia, adyna, IbuNoey, ANIM, mysha, harumankasehvee, mama_ka0ri, Sya Mimie, Pokok Manggis Depan Rumah, Sylarius Yusof, BUNDA a.k.a KN, Ibu Lala, JaSSNaNi, imm, ahmad humairi (pagi ini kak republish cikgu hihi... teknikal problem:)), nurbijen, Puan Kutu, NinaAz, aizamia3 (buat GAlah Ai... mesti ramai yg join hihi...), Kasih Salina, elly nadyra, QasehnyaRania.

Alhamdulillah tupperware dah di dapur rumah kakak.

Buat semua terima kasih sekali lagi:)

Kesuma Angsana said...

rezeki yer kak ! alhamdulillah

hainom OKje said...

Rezeki lagi....nak buat bekas apa pulak tu kanda...

Mimi Azirah said...

Suka tupperware sbb tahan lama

Deqla Manjew said...

cantik tupperware kaler oyen tu.. tahniah yer kak.. murah rezeki akak..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.zakie..

hehe..satu geng dgn bonda cma.. peminat tupperware..
cantik kaler oren.. tahniah :)