Thursday, June 26, 2014

Titisan kawan-kawan | Johor Darultakzim Cuti

Aduhai entah mengapalah sejak dua-tiga hari ini susah benar untuk melihat paparan entri kawan-kawan. Senarai untuk dibaca dari dashboard asyik memaparkan satu entri saja. Sebagai kemudahan sementara aku terpaksa buat gadjet bloglist lagi. Dulu bloglist terpaksa aku buang gara-gara malware menyerang. Tetapi semalam petang aku masukkan lagi mengikut mana yang sempat.

Aku percaya mesti ramai kawan-kawan yang tercicir dari list tersebut. Mohon maaf dulu sebab aku buat pun tidak sampai setengah jam oleh itu sudah pasti banyak yang tercicir. Untuk sementara menanti blogspot kembali pulih aku lekatkan bloglist di bahagian kanan bawah blog ini dan aku namakan sebagai Titisan Kawan-Kawan. (Eh... jam 8:25 pagi ini aku lihat dashboard aku sudah kembali pulihlah pula hihi....)

~~ Johor Darultakzim declare cuti hari ini tetapi jam 7:20 pagi aku sudah berada di dalam pejabat. Selesaikan dulu mana yang penting baru aku akan balik sekejap lagi.~~

67 comments:

Zee Suhaini said...

tahniah JDT..
selamat bercuti kak..boleh la kemas umah..hehee

Fazleyatul Aini said...

morning kak zakie
saya pon mengalami masalah dashboard yg sama kelmarin

tapi hari ni bukak blog, dah ok pulak

Dr Singa said...

yeayyy for JDT!!

Mar Mansor said...

saya pon hadapi problem y sama..
JDT menang tp saya kat opis..huhu..
cuti umum emmm..

redza said...

slmt bercuti kakak..tahniah jdt juara liga super

asyifa mustaffa said...

Semalam ptg dah ok kak...

Selamat bercuti kak....selamat menyambut ramadhan....maaf jika ada salah dan silap...

Sobri Yaacob said...

dah pulih dah kak..
yeee johor cuti

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Saya punya dashboard pun dah pulih kakzakie..

Bercuti sempena apa tu kakzakie..
Selamat bercuti ye :)

YB said...

ooooo....semua serupa. Ingatkan saya punya shj ada masalah. Sekarang baru nampak org lain

Sue Bee said...

sama situasi dashboard kita kak..SB kena dua hari lepas..

Yana Shaiful said...

bestnya cuti..bleh kuar cuci2 mata hehee

Montana said...

selamat bercuti..nasib JDT menang tidak hari ni xcuti la nooo heheheh

UmmuAidan-Arissa said...

oh kakak nie cuti2 pun dtg kereje..staff yg komited nie..hehhehe..selamat bercuti yer..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah buat jdt. Selamat bercuti kakak..

mama ka0ri said...

Selamat bercuti kak...sy pon cuti sbb kaki sakit gara2 hari sukan semlm..haha .

YUS said...

Sama la.. malas jadinya nk b/w.. Tahniah Johor.. Selamat bercuti hari ni.. hehe..

hainom OKje said...

Ramai yg mengadu ada problem kanda....Nampaknya dinda punya reading list mcm biasa je...
Nilah contoh pekeja cemerlang....orang bagi cuti pun kanda tercongok kat office...bonus lebatlah nampaknya tahun ni...boleh belanja dinda shark fin hehe

paridah said...

selamat bercuti...nampaknya kena letak bloglist kwn2 banyak spy xtrlpas entry mrk bila dashboard buat hal..ya

Khamsi Abdullah said...

Yup..dah oke semalam lag..

Muja.. said...

lahai kak, sy ingat sy nye blog yg problem,, tensen x leh nak nmpk entry kwn2...

Tapi semalam dah ok..

Selamat bercuti & selamat menyambut Ramadhan yer kak.. :)

adarnadzmie said...

Tahniah buat Team JDT...

selamat bercuti kepada org johor...:)

Kniedaz said...

JDT menang..seronoknya..hehehe (tapi tak cuti la sebab ada di Penang hehe)...

Rinna said...

Waah best laa Johor dpt cuti hari ni.. Tahniah laa JDT menang.. :)

amirah said...

dpat cuti terus menerus la ni ye kak...best jugak dpt cuti free macam ni kak boleh la uruskan apa2 yg patut sebelum tiba bulan puasa ni...selamat berpuasa ye kak zakie..

❤Kamsiah❤ said...

blogspot mmg mcm tu..so pengunanya tak perlu panik sbb ia akan pulih dgn sendirinya...
dulu kecoh tak boleh follow org lain,kan...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Kak saya pun mengalami masalah macam tu, kat dashboard ada satu entry je, susah nak g blog lain..Sekejap ok kejap tak..Yeay kak saya pun cutiii

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Best la kak.. Johor cuti hari nie.. hehehe

Ujie said...

yg bestnya, cuti bersambung-sambung. Khamis-Ahad. Fuh, jeles!

Sura Mohd said...

bestnya..kira cuti panjang jugakla.
Tahniah buat pasukan JDT dan seluruh rakyat Johor..anak buah sura kat kluang tu mesti happy..Johor dah juara..:)

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...tahniah buat JDT n selamat bercuti buat rakyat Johor...:)

Sarah Talib said...

Bestnya dpt cuti...kmi kena esok lgi sari

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah buat penyokong juga. Hehe..

RDZ Z said...

Tahniah orang Johor & selamat bercuti KZ...

cik imm said...

tahniah jdt hihi..xde rezeki kelantan tahun ni

lieyalatif said...

yeay!! johor menang!!

tapi lieya frust ni kak sbb org johor yg bekerja di luar johor takdpt cuti gak ahahahaahah..selamat bercuti panjang kak....

babYpose said...

ada masalah dashboard baru ni, tapi dah ok, Alhamdulillah cuti, boleh la rehat2: kann..:)

Irrayyan said...

Salam singgah dari irra
http://www.irrayyan.com

saniah ibrahim said...

alhamdulilah masalah blogspot dh selesai....baru tau pagi ni cuti...tapi kena pegi sekolah juga amik report book anak2...

idzwa kamaruddin said...

seronok nyer cuti! :)

Ratu Hatiku said...

As salam kakak..saya pun alami masalah yg sama jugak...

Serok hrni johor cuti kan..Tahniah pasukan JDT :)

Fifi Nadhrah said...

dashboard da ok kak? alhamdilillah.. senang nak BW balik lepas ni..

@na said...

salam kakzakie.....bestnyerrr....blh la bekebun heheheh

Ema Johari said...

owh, johor cuti ke kak.... sebab memang semalam erkh...hehehe

norhidana miswan said...

seronoknyer johor cuti panjang nyambut pose kan kak... dana pun tau sbb kwn2 kt grup wassap sekolah menengah sume cite psl bola... diaorg sume duk johor seronok lah

ANIM said...

cuti apa tu kakzakie..
bukanke cuti awal ramadan pun cuti jugak..

haah..saya alami masalah sama tapi dah kembali ok hari ini

maszmadi muhamad said...

wah... saya orang johor, tapi keje KL..... nak cuti jugakkkkk
hihi

nadia rashid said...

Ramai yg bermasalah yg sama...best nya dpt cuti...sy pulak dpt halfday...ni tgh bergolek dgn anak2 hihihi

Nastyna said...

saya pun semalam tak dapat tengok jugak, mujur la hari ni macam dah ok.

n O e s u h a i m i said...

wahhh bess la johor cuti...
dah ok rasanya dashboard tu...biasa la..blogspot prob la tu...

gadisBunga™ said...

salam kakak. saya pun keje. pagi masuk site. sekarang pulak kat opis sampai petang. owh cuti tibe-tibe ni... tak dapat nak nikmati. hihihi~

JunAina said...

Umum cuti tapi bila dah sampai pejabat buat jelah yang mana perlu kan kak....

Knor said...

dah petang menjengah..nak habis dah cutinya..

sud@is said...

sama jg tmpat sy pun cmtu sibaik skjap ja,.tghr tu dh ok

Tihara said...

ojo ngono dashboard, mengko payah arek bw blog..
akak nyong ki asyik kelalen waei..
akeh words jowo yang hilang jero endas nyong :)

acik idah said...

Dashboard tu pening2 lalat dua tiga hari nie kak... :D

Falsya said...

Sama la kakak..dh la falsya xleh browse blog kat opis..kene blocked..hehe..harap kan enpong jer..skali problem..heheh..

Nizam.Ariff said...

tahniah orang-orang Johor....
ikhlas daripada orang Perak.... huhuhu

Jari Manis said...

Bestnya, selamat bercuti akak, leh buat preparation sblm puasa :-)

PiNkYCaT said...

bestnye dpt cuti kan kakzakie!johor cuti 4 hr straight tu...
sempat lg die pg office ye dihari cuti ni;)

Fazleyatul Aini said...

salam kakzakie
saya ada benda nak tanya
boleh tak email kat saya id wechat ke/email ke atau apa2 cara nak contact akak
email saya liya366@yahoo.com

Nur-nba said...

Saya pun kerja kak dan bertugas semasa Kejohanan Sukan sek..

Ibu Lala said...

Rajin akak ni. Hr cuti pun datang keje.

Mimi Azirah said...

rajin akak kerja walaupun cuti...mcm sy jugak..hehehe...cuti tp.dtg keje jap nak setel mne yg ptut

Mimi Azirah said...

rajin akak kerja walaupun cuti...mcm sy jugak..hehehe...cuti tp.dtg keje jap nak setel mne yg ptut

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam. Kakzakie, mintak isi sini boleh ke??
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/keep-in-touch.html

Mummydearie said...

Memang masalah dengan blogspotkan, kak. Rasanya dah pulih sekarang ni. Saya selalunya tengok bloglist je kalau nak BW. Saya tak tahu pun JDT menang. Kalau tahu, nak aje mencutikan diri sekali walaupun kat KL :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.zakie..

hrp tak terlamnat nk ucapkan tahniah atas kemenangan JDT.. :))

dashboard cma pun selalu jgk ghaib tiba2..