Monday, January 18, 2016

Tiga Lalat Calendar Giveaway

Nama blog diberi Tiga Lalat 
blog bukan hakmilik kekal itu mottonya
dengan GA ini aku terpikat
fuuh!! du'a dapatlah kalendar jowonya:)

Banner wajib - Lihatlah gambar hasil kepakaran seorang 'pemotong rumput' dengan kamera serba canggih.
Peluang untuk turutserta calendar giveaway dianjurkan oleh seorang 'pemotong rumput' yang pakar dalam fotografi, teringin juga aku melihat kalendar bergambar hasil tembakan yang berjaya menembusi beberapa majalah. Sinonim dengan nama yang digunakan wak, manalah tahu ada paparan kalendar istimewa kalendar jawa - pon, keliwon, wage, legi dan paeng. Wak kena ambil cabaran dari Titisan Nurani ini boleh? Sediakan kalendar jawa. Seingat aku ada satu syarikat di Batu Pahat membuat cetakan kalendar Jawa. 

Buat teman-teman yang mahu turutserta silalah terjah blog istimewa penghasilan seorang 'pemotong rumput' yang pakar bermain kamera canggih. Kalau anak patung pun boleh memukau mata dek panahan kameranya, apatah lagi kalendar yang bakal beliau berikan. Ikuti segala syarat yang ditetapkan jangan lupa. Tarikh tutup pada 18 Januari, 2016 (hari ini) dan masa tutup mengikut jam beliau, jam 12:00 tengahmalam ini. Jangan tertipu wak  itu bukan pemotong rumput!

terjebak dek kerana telefon hwawei


35 comments:

norhidana miswan said...

moga berjaya kak... kalu dpt msti best nyer

babYpose said...

Oh kak zakie join ye, rasa macm nak ikut KZ, dah folo blog-blognya. InshaAllah.

Kuazue Mohd said...

semiga berjaya kak.
saya doakan

idzwa kamaruddin said...

semoga kita menang kak..hehehe..rindu nak fgr arwah opah atuk cakap jawa!
kalau dulu ade rahsia rahsia laju je opah atuk cakap jawa dpn cucu-cucu tau pastu gelak-gelakkan sebab kitaorg tak paham..kekeke..rugi nyer tak belajar cakap jawa! uhuks~

❤Kamsiah❤ said...

3 lalat tu memang kelakar orangnya..selain berseni dan kreatif gaya tulisan blognya

nohas said...

all the best, kak...xoxo..

Falsya said...

Gud luck kakak..;)

Kak Nieyl said...

goodluck akk...

Raihanah Ahmad said...

semoga berjaya kak

Fiza Rahman said...

Good luck kak.

paridah said...

MMG BEST GA WAK NI GDLUCK KAKZAKIE..KAK PUN JOIN SUKA2 HEH..HEH..

Mummydearie said...

Semoga berjaya ya, Kakzakie! Bukan selalu nampaknya Kakzakie ni terjebak ^_^

Wak ni memang hebatlah seni fotografinya. Terkesima melihat gambarnya, walaupun wak hanyalah pemotong rumput aje ... ~_^

Zaitun said...

Semoga berjaya kakzakie.

Zaitun said...

Semoga berjaya kakzakie.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Good luck kakzakie..
Macam berminat juga nak mencuba ni..

SHERWIEYNA MUZZAWER said...

wah akak join ye..semoga berjaya kak!

nhhas said...

Good luck kak... hi hi hi

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

good luck kakzakie

JunAina said...

Masa banyak sekarang ni sejak project dah slow boleh lah jengah kejap.

Nooriah Abdullah said...

gudluck kakzakie
akhirnya join jugak ye hehe

aryan azra said...

Semoga berjaya kak zakie

PeRdU cINta said...

Moga berjaya ya kak...

aizamia3 said...

Sama-sama meraikan mini GA wak Tiga Lalat tu.. ;)

adarnadzmie said...

semoga berjaya kak...insyaAllah....:)

Siti Rohaida Yusof said...

good luck kak..eda dah join jugak

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...selamat bersegmen ye...

Emarieys said...

good luck kakak

saniah ibrahim said...

Selamat berjaya pd yg turut serta GA ni...

eelobor said...

patut la tengok ada beberapa blog yang buat entri nie....rupanya giveaway

Uncle said...

Saya doakan berjaya...

ujie othman said...

gd luck kak! Saya pun nak join, cantik gambo2 yg Wak shot kan.

Diana Rashid said...

semoga berjaya kak..:)

abuikhwan said...

Assalamualaikum kak,
Selamat menyertainya dan berjaya!
Nak join gak tapi dah tutup tarikhnya..hehe takpe la lain kali.

aRz MoHa said...

semoga berjaya

hainom OKje said...

Gud luck kanda