Wednesday, May 13, 2015

Mana satu pilihan hati

Mangga kulit purple

Kak Meen ingin merasa

Mama punya

Kak Meen punya

Papa kongsi dengan mama

Adik punya

Penghilang dahaga kami

~~ Banyaknya nikmat Allah buat hambaNya.~~


38 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...sedapnya tengok satu2...:)

fariza rahman said...

sedapnya...
meleleh air liur.. :)

Malinda Ismail said...

Semua nampak sedap kak 😍😍😍

nohas said...

semua tiga2 tu..mangga, nona & delima..sedapnya..

Bbwana adienia said...

assalam kak..

semua sedap..wana nak spaghetti dan mangga tu bleh? hihik.. ^_^

Ahlam Miera Shafie said...

semua sekali sis... sedapnya!

norhidana miswan said...

semua bt air liur meleleh... buat perut rasa kosong n lapar kui3

Daddy Ziyyad said...

mangga kulit purple tu mmg tengah hot kan sekarang...kat mana akak beli tu?

aTieYusof Family said...

salam kak..
rasanya semua atie nak.. haha.. tapi mangga purple tak pernah mkn lg kot..hihi

Nafira usof said...

vote buah delima!! sedapppppp~

Salam kakak.. rindu kakak.. tu pasal jengah kat sini jap. :)

Kayu Manis said...

Bgi nor semualah kak

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah.. Nikmat Allah buat hambanya..
Dah lama tak makan buah nona..
Ye ke kakzakie yg purple lagi satu buah nona :)

paridah said...

nikmat Allah tidak terkira banyaknya...pilih saja...sedap semua tu.

asyifa mustaffa said...

Masyallah kak.... cuaca tgh panas ni...scroll gmba tu...yg last sekali tu...mmg x tahan ler... klau la dpt...ermmmm....

NEKCIK said...

asalam kak..nekcik nak semua semua..sebab semua semua tu sedap belaka...

Fiza Rahman said...

Kak...sumanya sedap². Tengok buah² tu pon dah kecur ailio.

Mummydearie said...

Adik punya tu yang best :) Murah rezekikan, kak. Selagi boleh merasa, kita rasalah puas-puas!

Bunda a.k.a KN said...

Nak kesemuanya boleh....hahaha...

nur anis said...

alamak...banyaknyaaa makanan,..warna warni..

Aziela said...

Mangga tu saya belim pernah jumpa kak. Sedap ke?

amirah said...

buah apa tu kak yg berbiji2 tu..taktau nama dia...buah nona ke namanya

εïзmummyHazaεïз said...

Sedapnye... Dah bertahun xrasa buah nona

Diana Rashid said...

pertama kali tengok mangga kulit purple..isinya macam mangga jugak ke?sedap tak kak??

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

eelobor said...

mangga kulit purple tak pernah jumpa. yang kak meen punya tu apa yer? yang mama punya tuh dah kenal....

Qaseh Vee said...

alhamdulillah , allah beri nikmat utk merasa ... ngences dong .

PeRdU cINta said...

Semua sedap kak..buah nona...nakkkkk..

Puan Kutu said...

sedap semuanya.mangga kulit purple belum pernah merasa lagi

insan marhaen said...

Malam ni saya dan ibu_suri makan capati.

'Abang, tak cukup 2 biji la...'

'Nah... ambil abang punya - satu'

Akhirnya, aku cuma makan satu biji sementara ibu_suri 3 biji...

Cukuplah kot untuk malam ni.... dah lewat!

idzwa kamaruddin said...

nak rase mangga kulit apple...tak penah rase lagi.

Mar Mansor said...

presentation makanan tu menarik..
mangga purple?ooh jakun kejap

Falsya said...

nak semuaaaaaaa...hehhe

Gee Lion said...

sedapnyer.. meh lah kongsi dgn orang yg membaca ni.. ahaksss..

ummi aqilah (LM) said...

Nak buah nona tu kak!!

Terkenang mangga kulit purple tu. dulu hamilkan qila ngidam nk mkn tp xde jual. Hari2 nmpk kat rumah org bergayut2 masa ambik ank sek. Nk ketuk pintu org tu nk beli tp en z x bagi. Segan katanya. Bertahun tahan ngidam tu tau kak.. Tu ada katdapur en z beli peram2 masam la pulak . Hihihi

iryanty ahamad said...

tentulah pilihan hati mangga :-))

SEINDAH SENYUMAN said...

banyaknya pilihan...
sedap plak tu...

Miz Eija said...

Sedapnya kakzakie... Kat mana tu?

Miz Eija said...

Sedapnya kakzakie... Kat mana tu?