Wednesday, June 17, 2015

Riang-ria bersama keluarga - 7

Entri riang-ria terakhir sebelum menyambut ramadhan esok. Selepas hidangan malam yang kami nikmati ini bermakna kami akan makan di luar selepas ramadhan 1436H berakhir. Moga masih diberi peluang untuk menikmat riang-ria ini lagi, lagi dan lagi.


Dengan rendah hati tuan empunya blog memohon ampun dan maaf di atas segala keterlanjuran. Moga kemaafan kalian tidak membebankan ibadah yang akan sama-sama kita jalani di bulan ramadhan yang mulia.

~~SELAMAT MENJALANKAN IBADAH DI BULAN RAMADHAN.~~



35 comments:

eMMe said...

Assalam Kak Zakie, mmg riang ria saya tgk gambar makanan... esok dah puasa Kak Zakie, Salam Ramadan, Maaf kan saya kak, kalo de salah silap sepanjang kite berblog ini... Selamat Berpuasa kak Zakie..!!

Diana Din said...

meriahnya makan2..
Salam Ramadhan...semoga diberi kesihatan untuk menunaikan ibadahnya..^_^*

Sura Mohd said...

Selamat menyambut Ramadan buat kat Zakie sekeluarga..
Amboi kak..betul2 amik kesempatan sebelum puasa..abis ditayang gambo makanan..dan haruslah sura tergoda nengoknya..sedap weh...:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat berpuasa buat kakzakie sekeluarga..
Saya pun memohon kemaafan ye kak, jika ada komen yg mengguris hati..
Terliur pulak tengok makanan tu, macam nak cari jer kueyteow ladna tu..

εïзmummyHazaεïз said...

Sedapnye....

Nieda said...

Selamat berpuasa kakak

paridah said...

SALAM RAMADAN KAK ZAKIE..SALING KITA BERMAAFAN SEMPENA RAMADAN MULIA...

Aisy Nasiha said...

sedap nampaknya semua makanan tu kzakie..alhamdulillah kita sampai juga ke ramadan kali ni, insyaAllah.
selamat berpuasa utk akak dan keluarga

aTieYusof Family said...

Salam Ramadhan Kak...
mohon maaf juga andai ada salah & silap dr atie..
sedap2 makanan tu :)

babYpose said...

mohon kemaafan dear kak zakie, salam ramadhan, moga diberkati. riang ria bersama anak-anak selalu. makanan best2 , esok puasa tengok juga :))

Siti Rohaida Yusof said...

alhamdulillah..esok puasa..harap esok boleh la berpuasa hendaknya...selamat berpuasa kak..

Rai OurKizuna said...

aduhai.. nasib baik akak pos gambar ni hari ni.. kalau esok, meleleh air hidung melihatnya.. hehehe

saya mohon ampun salah silap dalam komen kat blog akak dan post entry di blog.. selamat berpuasa buat akak sekeluarga

❤Kamsiah❤ said...

selamat berpuasa dari saya...semoga amalan kita diterima..

CikNaa said...

alahai sedapnya smua menu akak ni..selamat menyambut ramadhan kak.. semoga Allah permudahkan urusan kita semua..

IbuNoey said...

selamat menunaikan ibadah puasa,kak..maafkan juga andai ada keterlanjuran dalam komen-komen IbuNoey.

LYAfrina said...

Alhamdulillah..rezeki belaka..
lya pon bln ramadhan ni lbh byk mkn dirumah..masak sdri lg afdal kan..cuma maybe sekali 2 berbuka kat luar..

selamat menunaikan ibadah puasa kak

Kayu Manis said...

alhamdulillah

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Ramadhan Kareem.

amirah said...

assalamualaikum kak...lamanya tak kunjung ke blog akak..huhuhu..agak sibuk sejak kebelakangan ni..sibuk dgn perkara duniawi..huhu...selamat berpuasa untuk akak sekeluarga ye..moga dapat beribadah dengan tenang di dalam bulan penuh barokah ni..

Aziela said...

Kakak, saya pun jalok ngapuro yo kak... Selamat beribadah dalam bulan yang mulia..semoga Ramadhan ini melimpahkan rahmat untuk kita semua.

Tie HT said...

Emang ria ria enak banget ki kak..
Selamat berpuasa
Moga ibadah kita terpelihara dan diberkati insha Allah

Mummydearie said...

Selamat menyambut kedatangan Ramadhan dan selamat berpuasa, kak. Samalah kita, kalau ada tersilap kata, harap dapatlah dimaafkan.

LiYa HaNiF :: said...

selamat berpuasa ye kak zakie..

Zaitun said...

Selamat berpuasa kakzakie. Semua sedap2 hehe...

Ann Ishak said...

akak, semalam menunaikan ibadah puasa...semoga dikurniakan kesihatan yang baik untuk akak sekeluarga.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Suka baca cerita kakak sekeluarga bejalan-jalan. Selamat berpuasa buat kakak sekeluarga.

Angah said...

selamat berpuasa kak, mohon maaf zahir dan batin

Diana Rashid said...

selamat berpuasa kak..
maafkan saya kat mana yang melampau atau terkurang..:)

nurbijen said...

Salam ramadhan kakak...
Salam kosong kosong...

iryanty ahamad said...

mohon maaf jika ada terlanjuran kata selama kita berkawan di alam maya:-))

QasehnyaRania said...

menarik nenngok meee tu.leh jadikan idea utk bebuka puasa nanti
ps;sama lag dgn sayaa juga kakak
selamat berpuasa dan mnjalani terawikh..

Puteri Wanita said...

salam kenal ... nampak sedap semuanya :)

hainom OKje said...

Salam Ramadhan Kanda....
Boleh percaya ke Riang Ria tu sambung lepas Ramadhan? Hihi

Falsya said...

alamakkk kakak..terscroll jugak entry nie...hehe

TukangKebun said...

Sebab teringin nak penuhkan hajat ayam tandoori, sebelum berpuasa kami dinner dekat kedai mamak.

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...selamat berpuasa yer...:)