Wednesday, February 1, 2012

WW - Mama punya lagi best....

Adik - Di lobby Puteri Pan Pacifik

Yasmien - Di UO Plaza Angsana

Nurienne - Smiley Star itu adik punya beli di UO, Plaza Angsana

Baby 3 bulan - Pinjam sementara papa/mamanya makan di Restoran Singgah Selalu

67 comments:

Pok Amai-Amai said...

Ololololololo....

Baby pinjaman tu. Cutenya! Dgn mata bolat die!!!!

ajumohit said...

Mama punya mmg betul2 bestlah kak, Mata bulat, geram tgk baby kan, nk gomol2 jek hihihi

cheqna said...

comel baby tu...gerammmmmmm

~izan~ said...

betul la,mama punya lagi super duper best! mata bolat.nak geget2 rasa hehe

kakcik said...

Wau... bulatnya mata baby tu, sebulat wajahnya. :)

Huda said...

comelnya baby tu..kak, rindunya saya nak pergi ke Angsana..

pena rozie said...

Bulatnyer die....

ikatankasihku said...

alo lor lor, comelnyer dia

aReLaN said...

baby muka blur tapi comey2.hahahah

amirah said...

comelnya baby pinjam sekejap tu...nak comel camtu gakkk..hehe

anitadiana said...

betul lah kakzkie..palig best bulat lagi comel mcm donat....cantik matanya..he..he..ita suka tengok...

JunAina said...

Comeynya baby...bila tengok teringin tapi bila di fikirkan tanggungjawab terpaksa fikir 2 kali...:)

bidadarindu said...

biar saya teka nama dia...kalau x upin, mesti ipin kan...hu hu hu...ala tome tome tome...

sahromnasrudin said...

comel dan licin baby tue hihihhhhh

Mama Mirza said...

lama tak gi plaza angsana.. zaman blajar + berchenta jer dulu.. hehe... anyway baby tuh memang cute..

pB said...

semangat nyaaaaaaaaaaaaaa

Cikgu Ma said...

rindu plak kat anak buah ...tak sabar nak cuti skolah bulan 3 nanti...

WW | jangan biar anak kacau daun

FasiHaH SupiaN said...

comel baby tu kak!!dah la boolat!!huhu

Rai said...

bolllattt nya baby pinjaman.. rasa kalau letak kat tilam boleh golek2 terus...gerammm...

Nini D.. said...

kak,tolong geget2kan pipi si tembam itu :)

@cu SaYaNg said...

alahai comel nye la baby "pinjam" tu

kasihibu said...

vulat mata dia, montel pp dia geram!!!

mama ju, said...

Salam
KZ kalau sabtu ni blk BP singgahlah kat rumah emak mama. Ingat kat sempadan BP/Pontian. Tampok!
Cari rumah arwah cikgu Johari belakang gerai klasik.
Hehe mama ada kat kg, jom jumpa!

gadisBunga said...

comelnye orang yang pegang baby tuh...!!!! heheheh~

eeiyss said...

tomeinya baby tu... eeiyss singgah n folo... di 509

anitaare said...

kena singgah selalulah npknya restoran tu ye..baby comel geramnya..

QueeN TerataI said...

dapat cubit PP BB tu bestnyerrrrr

dhiera said...

baby tu comel. geram. nak cubit2 pipi dia~

redza said...

bestnya ada baby he

ieja amieja said...

wah soronok lah akk..ank2 sume ada..comel betul bby tu kan..

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe.....asik beli belah...igtkan baby doll...nampak cam real...upenye memang anak org for real....cumillllll.....

kayna said...

kiutnyerrr baby... botak.. suka cium2 kepala baby botak... hehehe

♥ manje ♥ said...

lagi 'best' dan 'real' :) ~

Tihara said...

COMEL SANGAT BABY NI KAK..SKE :)

Munnafendy said...

haha..mamanye dpt yg bernyawa...cumil lagi =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mama punya mmg lagik besttt!!

fiza nurani said...

boooolat nye baby punya kepalaaaa... hikhik

ieda said...

bagussnyee kakkk
leh tlg tgkkan bb tuu .. ;)

Citarasa Rinduan said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

fieda said...

pale botak mata bulat..eii..nk cubit pipi sikit boleh..?

munna said...

yg mama punya mmg best ..susah nak dpt tu.... comelnya dgn kepala botak licin dan mata boolat

Daddy Ziyyad said...

Bulat mata, bulat kepala botak licin, comel!! :)

Zaitun said...

Comelnya baby tu,kakzakie pinjam bawak baliklah hehehe...

Ila said...

hehehee..mamma punya memang real..terbaik

Kancil 8349 said...

antara gambar semua tu...yang terakhir lebih comel...hehehe

Temuk said...

Perangai buruk saya yang sebabkan 'tok umi' pun marah ialah gomoi-gomoi-gomoi cucu-cucu kenit sampai mereka berteriak-teriak rimas + sesak nafas. ...Sementara mereka kecil montel dan kita belum tua longlai.....

Puan Kutu said...

alolo comelnya baby tu,geram je tgok.macam nak gomol2..:)

sal said...

suka tengok baby..mata bulat..

mama tim said...

bak meh sni yg mama punyer tu..comel giler nih..suker suker..

ct rahani said...

montelnya baby pinjam tu.. comel!

Hanis MY said...

Bambamnya baby tu geram tgk...

Ros said...

Salam Kakzakie,

Peluk patung tak pa...tapi jangan terpeluk orang dah la he.he.he....

Amboi bulatnya baby ni...geramnya....

Cik Tie@Akak said...

comelnya baby..anak ke?

::NureeN:: said...

alolooo comel tol la bb pinjam tue

suri solehah said...

hehe..comeinya..senang mak ayah dia nak makan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehehe, mama pnyer mmg lagi best..chumellnye baby tu, msti sakan baby tu kena peluk n cium...

Nur-nba said...

Betul tu.. hehe..
Alahai comelnya baby ni.. Kak Zakie, anak siapa ni?

Kakzakie said...

Terima kasih pada semua teman atas koeman yang diberikan: -

Pok Amai-Amai, Ajumohit, Cheqna, izan, Kakcik, Huda, pena rozie, ikatankasihku, arelan, Amirah, anitadiana, JunAina, Bidadaririndu, shahromnasrudin, Mama Mirza, pB, Cikgu Ma, Fasihah Supian, Rai Nini D, Acu Sayang, kasih ibu, Mama Ju (Sabtu ini adik ada rakaman mengaji di FM JB Kak Ju),gadisBunga (Nakal adik kakak nie tau), eeiyss (kakak dah follow juga), anitaare, Queen Teratai, dhiera, Redza, ieja amieja, Henrietta Jose, Kayna, manje, Tihara, Munnafendy, Rina Avail, fiza nurani, ieda, Citarasa Rinduan, fieda, munna, Daddy Ziyyad, Zaitun, Ila, Kancil 8349, Temuk (best gomol budak kecik kan cikgu, kakak pun suka), Puan Kutu, Sal, Mama Tim, ct rahani, Hanis MY, Ros, Cik Tie@Akak, Nureen, Suri Solehah, Sweetmama@Eija dan Nur-nba.

Terima kasih semua. Baby ini sebenarnya kakak pegang bagi membolehkan pasangan suami-isteri menikmati makan lebih selesa sebab kelihatan ketika makan sibapa memegang si comel dan di mama makan sendiri, kesian dan ditambah anak-anak suka baby itu lalu kami ambil, tambahan pula kakak dah siap makan waktu itu.

Ungu Violet said...

macam nak tarik je pipi baby pinjam tuh...comeyy...hihi

Nida said...

Lamanya tak pergi ke tempat-tempat ni semua... rindunya terutama ke UO, Plaza Angsana.

p/s: Kakzakie Pontian dimana ye.. cik hubby saya Ayer Baloi.. nanti klu kami balik Johor bolehlah jumpa :)

noor said...

cutenyer baby..mata molat bam2

Mama Ema said...

alololo...chubby pipi baby

intan_blur said...

amboi mata bby pinjam tuuuu...sgt bulat

nabilah_2908 said...

Ya Allah..comelnya baby ni...bulat je... :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

sukanya kak zakie dapat pegang baby tu, anak citarasa riduan ye.comel geram : )

akuzle ayu said...

mama adalah seorang yg high taste...hihihii

Ibu Lala said...

Memang baby tu la yang paling besh....