Wednesday, November 13, 2013

Lihatlah kek adik buat dengan bread maker


~~ Maaf, dua-tiga hari ini aku kesibukan hingga mahu publish ini pun sampai ke petang.~~

63 comments:

mama_ka0ri said...

wahhh...pandainya adik!! boleh amik tempahan ni..hihi...

asyifa mustaffa said...

Kretifnya adik...:-)

aTieYusof Family said...

salam Kak..wah! kreatifnya adik...pandai! :)

n O e s u h a i m i said...

wah...pandainya adik...

adrianna syaz said...

Cantiknya...sya pun teringin nk bli bread maker ni kak zakie...boleh uli2 roti..:D

❤Kamsiah❤ said...

pandainya..mesti sedap..

Cik Puan Rara said...

wow ohsemmm nya~

Nurulhuda Abdul Latip said...

Saya nak beli breadmaker jugakkkk

Qhaifa Nur said...

pandai adik...
lepas ni lagi semangat nak buat lagi...

Cik Puan Fadli said...

assalamualaikum kakzie..
wahhhhh..kreatif tau adik nie...bleh tlg mama meniaga laa coti sek nnt..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

pandainya adik buat kek...cantik & kreatif dekonya..:)

yan's cottage said...

kreatif....& cantik....

redza said...

cuti sekolah ni boleh buat kek banyak2 adik

Queen Teratai said...

pandai adik buat kek.. aunty queen pun x pandai tau.. hehehe

samalah kita kak bz juga 2 3 hari ni..

Sura Mohd said...

gebu dan cantik kek adik..lepas ni boleh buat banyak lagi ..pastu pos kat sini sikit..hehehe:)

mala said...

BM akak bulat ke?

Mia Kassim said...

Pandainya adik buat kek.....hiasan icing sugar tu pun cantik.. :D

ANIM said...

biar betul..malu saya dibuatnya:-))

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

pandai adik..kira kreatif tu...

Knor said...

wah..bijaknya kalah aunty nor..

NoEn said...

pandai & creative

Ayu azmir said...

ooo... macam tu rupanya... ada acuannya nak letak gula...

Bin Muhammad said...

Adik buat ni? Wah!...Baik Akak belikan dia buku resepi dan teruskan belajar buat kek di cuti sekolah ni... Berbakat nih!

JunAina said...

Kecik2 dah tunjuk bakat ye adik...

norhidana miswan said...

cantik... naper tak di belah tunjuk isi nyer kak

Rizal Slaughterheart said...

Terbaiklah Adik~

Puan Kutu said...

berbakat juga adik membaking.yg penting kreatif

♥ ROS ♥ said...

eh sweett sgt.. kreatif jugak idea dia :)

Aziela said...

Wah...jadilahhhh. Elok jer keknya. Kalau saya mesti senget benget naiknya kek tu. Adik lagi pandai laa.. Yeayyy adik pandai.

umi alya said...

pandainya adik.. terima kasih berkongsi idea..

nohas said...

cantik design gula icing tu..

~emi~ said...

Pandainyaaa


jom lawat blog sy :)

Kniedaz said...

kek apa tu kak? coklat ke? mesti sedap

Rapunzel Cikilolo said...

rajen adek belajar buat kek

:)

faraherda.razalan said...

Comelnya kak! Hehehehe...tgk adik kecik2 dah pndi bt kek. Bravo!!!

Acik Erna said...

ada bakat adik tu kakzakie..cantik

Fazleyatul Aini said...

wah cantik ! mesti rasa pon sedap ni

ummiross said...

Waa memang mantop tu Kakzakie, kecik2 dah nampak bakat adik, terliur ummi tengok.

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...wah cantik2 la...:)

aizamia3 said...

Kalau dekat boleh bawak dak Nuha makan kek tu kat rumah akak.. ;)

psstt: saya pun baru hari ni dapat jenguk di sini..

Nastyna said...

Alaaa malu la saya, tak pernah secantik ni kek saya tau. Adik sangat pandai.

Ujie said...

Nampak sgt menjadik la kak!

Bread maker pun boleh buat kek eh, ingat bread je..

ibuintan said...

wah... leh tempah ni! cantik..

aine ainun said...

adikkretif...=)

Zaitun said...

Kak Zai dah lama berhajat nak beli BM tapi takut tersimpan aje sebab tuan dia kurang rajin.

nyanyisunyi said...

kreatif dan pandai..bertuah ibu dia..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kreatifnya adik...pandai! :) buat macam ni dapat corak yang cantik.

wanariahamiza said...

Wah, hiasannya cantik. :)

aby said...

salam kz ..
berbakat adik tu ..
tunjuk ajar dari ibunya la tu yer ..

harumankasehvee said...

ok lagi tu . saya nak publish gambar jer , mlm baru dapat buat !

Sarah Talib said...

dah pandai buat kek...minat memasak dah ada..bagus tu.

zana fahmi said...

sama la kita, update blog pun terkial2. nak blogwalking pun belah pagi je..
kakzakie beruntung ada anak gadis yg rajin...huhu..zana ni ntah ler.

Fiza Rahman said...

Pandainya adik buat kak. Saya yg anak dah 3 ni pon tak lepas lagi buat kek ☺

Eliss Mie said...

alamak..malunya kat adik :p

Deqla Manjew said...

wahh.. ada je idea kreatif adik yer.. cantik..

Haryati Faizal said...

pandainya adik buat...

Mummydearie said...

Wah, hebatnya Adik! Dah boleh buka tempahan kalau begini.

gadisBunga™ said...

adik buat?? ada lagi tak??? :D

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Kemain gebu kek adik...cantik pulak tu...

hainom OKje said...

Adik dah boleh buat bakery ni.....mama jadi casher hehe

Sukma Haron said...

cantik dekorasi kek nie......

QasehnyaRania said...

cantik.pandai adik

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.zakie..
adik buat sendiri ke cake tu?
dah ada bakat tang deco :)