Saturday, November 30, 2013

Mini GA KakNi Edisi Tupperware

Sabtu yang indah ini ingin aku bersama-sama memeriahkan GA anjuran teman blogger. Marilah ramai-ramai kita memeriahkannya GA KakNi ini kerana inilah julung kalinya beliau menganjurkan GA di blognya. Mahu tahu lebih lanjut silalah klik di sini.

Banner - Salah satu syaratnya kena ada banner ini
Syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com *UPDATE*
3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013

~~ Selamat berhujung minggu bersama keluarga.~~

33 comments:

Knor said...

selamat berjaya kak..

redza said...

selamat berhujung minggu kak

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya kakak.. :D

ANIM said...

tupperware tu kakzakie, menarik:-))

Mar Mansor said...

good luck ye..

Cik Puan said...

happy ga kakzakie..
semoga berjaya..

❤Kamsiah❤ said...

semoga murah rezeki akak..:)

Sura Mohd said...

good luck kakzakie..:)

ummuaidan said...

selamat bersegmen n good luck kakak..

Ummi Iman said...

Good luck. Slmt berhujung minggu

Papa Mifz said...

semoga akak berjaya hendak-Nya...=)

Acik Erna said...

assalam kakzakie..semoga berjaya..acik pun teringin nak mnyertainya..sebab acik ni peminat tupperware

Aju Mohit said...

kak zakie, semoga berjaya ye

acik idah said...

Good Luck akak...
Jarang tengok akak join segmen.. ermm nie mesti ada yg menarik nie.. :D

adyna said...

Gud luck kak , peminat Tupperware ek ;)

aTieYusof Family said...

Good Luck Kak..
moga2 ada rezeki nya..:)

Syira Qahira said...

salam

semoga berjaya kak,
syira nak joint jugak sbb nak tupperware tu, tak pernah ada lagi kat rumah.. hehe

syuk shusuke said...

semoga berjaya kak zakie :D

Azian Elias said...

good luck kak..

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...selamat bersegmen....:)

Sobri Yaacob said...

selamat berhujung minggu dan slamat bersegment sis :)

nohas said...

semoga berjaya..lumayan hadiahnya..

zila norazila said...

Wish luck kak..:)

Kakzakie said...

KakNi atau kakak lebih suka memanggilnya dengan pangilan CikNi merupakan salah seorang blogger yang pernah menitipkan ole-ole buat kakak. Kakak pula merupakan salah seorang yg terawal menjadi follower blognya. Oleh sebab itulah kakak mahu menyokong sama GA anjuran beliau ini.

Terima kasih kepada semua yg memberikan komen:-

Knor, redza, Mizz Aiza (Dunia Kecil), ANIM, Mar Mansor, Cik Puan, ❤Kamsiah❤, Sura Mohd, ummuaidan, Ummi Iman, Papa Mifz, Acik Erna (samalah kakak pun minat tupperware juga acik), Aju Mohit, acik idah, adyna, aTieYusof Family, Syira Qahira (Syira kakak tak boleh tinggal komen di blog syira tau... kenapa?), syuk shusuke, Azian Elias, Mas Zull, Sobri Yaacob, nohas, zila norazila.

Marilah sama-sama memeriahkan GA KakNi ini dan sekali lagi terima kasih semua:)

Sarah Talib said...

gud luck..semoga berjaya

Kesuma Angsana said...

Gd luck yer kak... maaf lama x ke sini, kebusyan sgt2 lately !

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

good luck kak...

Deqla Manjew said...

cantik tupperware tu.. moga ada rezeki akak nanti.. good luck.. =)

hainom OKje said...

Moga kanda menanglah hehe...

KakNi Sihat Cantik said...

Assalamualaikum Kak Zakie. terima kasih di atas sokongan akak ye join Mini Ga kita tu. Semoga akak berjaya.

Masya said...

good luck...

Kenit Cinonet said...

kenit terjah dari segmen yg sama, all the best ye (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/12/mini-ga-kakni-edisi-tupperware.html

KakNi Sihat Cantik said...

Assalamualaikum. Kak Zakie. Tahniah, sangka tak sangka tak? Kak Zakie menang hadiah ke-2 tau. Nnt check dekat blog saya ya.