Saturday, November 2, 2013

Selamat Ulangtahun kelahiran papa


45 comments:

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak.. Selamat ulangtahun kelahiran buat 'papa'.. eh mana mama?.. ada ucapan je, tapi orangnya tak ade?.. :)

Aisy Nasiha said...

Happy birthday to suami akak.. semoga sihat selalu dan panjang jodoh akak dan suami...

Comelnya 3 beradik tu posing.... celebrate kat mana tu? Ke akak masak special arini?

ummiross said...

happy birthday to suami Kakzakie, moga panjang umur dan dalam rahmat Allah sentiasa, moga terus jadi 'papa' terbaik dan suami terbaik!!

redza said...

slmt hari lahir buat suami kakak!

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Selamat ulangtahun untuk hubby akak moga dipanjangkan dimurahkan rezeki..dan sentiasa bahagia bersama akak dan anak2...

Ernie Widhyharti Ismanto said...

Happy Birthday kpd suami akak :)

Puan Kutu said...

selamat ulangtahun juga buat papa anak2 kak zakie..bahagia hendaknya dunia akhirat

mama_ka0ri said...

Selamat ulang tahun juga utk hubby kak zakie..semoga sentiasa beroleh keberkatan dan dipanjangkan usia olehNya...

Mia Kassim said...

Assalamualaikum kak.....selamat menyambut hari lahir utk suami kak Zakie.....semoga bahagia selalu....:D

umi alya said...

Aelamat Ulangtahun untuk suami Kak Zakie

umi alya said...

** Selamat...

Nastyna said...

selamat Ulang tahun kelahiran buat SUami akak, may Allah bless him and the family :D

Acik Erna said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran buat suami kakzakie..semoga diberkati..yang Maha Esa

Fazleyatul Aini said...

selamat hari lahir > suami kak zakie. semoga panjang umur, murah rezeki dan diberikan kesihatan yg baik

suri solehah said...

selamat hari lahir untuk suami kak zakie..moga usia yg tersisa sentiasa dalam keberkatan..
mamanya nape menyorok tu hihi

asyifa mustaffa said...

Hepy besday buat husben akak..moga panjang umur..dan dimurahkan rezeki selalu...

BUNDA a.k.a KN said...

Selamat ulang tahun kelahiran untuk Mr.Papa...

harumankasehvee said...

Selamat ulang tahun kelahiran papa . semoga beroleh kesejahteraan hidup ... aaamin .

Sarah Talib said...

Hapy besday utk En Hubby kakzakie...semoga sejahtera selalu

Nor Azimah said...

semoga berbahagia hingga ke syurga..:)

Daddy Ziyyad said...

Happy birthday buat suami kak zakie...moga panjang umur..dimurahkan rezeki...

ps: kakzakie takde dlm gambar! kotak dialog aja nampak..hahha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat ulang tahun kelahiran untuk Suami kakak.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat ulang tahun kelahiran untuk suami kakak, semoga sentiasa diberkati Allah :-)

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat ulang tahun papa adik...

Psss...rietta aritu tgk kt kulim, tpi xbawak camera...dia dua jenis dalam stu kumtuman...kelopak biasa, lpas tu, kuar mcm jantung pisang, yg byk lapisan plak...tpi hujungnya masih ada debunga pjg tu...suka sgt rietta...

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum..moga sakinnah,,mawaddah ,,warahmah hendaknya akak sekeluarga..amin..

memmetlenggeng said...

Selamat harijadi kepada suami kak zakie, semoga panjang umur murah rezeki dan berbahagia sehingga ke akhirat nanti ye...

Penjejak Mimpi said...

Happy birthday utk hubby kakzakie. Mg sejahtera selalu.. Musti mkn spesial...

aby said...

kt mana mamanya menyorok tu ..
cuma nampak teks nya jer ..
he..he..
apapun hepi besday utk lanang mu ..
diparingi waras karo dhowo umurray ..

MystoryPic said...

Alhamdulillah.... moga umur yg diberikan akan terus diberkati Allah

izan mama mia said...

ehe..mama dia mesti sembunyi...tapi izan dh tau...wajah akak comey...saje je tak nak serlah kan...

happy bezday tuk hubby akak

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

selamat hari lahir buat papa anak2 ini... :-))))


Errrr.. Kakzakie, kenapa tak balas pantun sy... huhuhu

izzah said...

Mamanya menyorok smbil wish kt papa ke...hihi..

Slamat hari lahir jgk utk papanya...moga sntiasa dlm keberkatan hidup...aminnn....

Papa Mifz said...

selamat hari lahir buat suami akak , semoga panjang umur dan murah rezeki selalu...amin...

syuk shusuke said...

selamat hari jadi untuk suami kak zakie ~ cantik edit bunga. haha

nn lylyn said...

smoga pjg umur murah rezeki =)

NEKCIK said...

selamat hari kelahiran untuk en somi kakzakie ye..semuga dipanjangkan umur..diberikn kesihatan yang baik...bertambah iman dan taqwa..aamiin

eira eixora said...

selamat hari lahir untuk suami kakak. semoga baik2 sumenya

TiranaAduka said...

salam
Dolan dolan isuk

Kakzakie said...

Mohon maaf terlebih dahulu kerana dua hari kakak tidak membuka blog. Sebaik publish N3 birthday abang ini kakak terus sibuk dgn anak-anak. Tapi sebab anak kakak yg besar dua-dua sekolah aliran agama hari ini mereka sekolah hanya adik yg bercuti hingga esok. Semalam kakak sepagian memasak dan petangnya menghantar anak balik semula ke sekolahnya.

Terima kasih atas semua doa dan ucapan yg diberikan:-

ros_reeza, Aisy Nasiha, ummiross, redza, (Lizz) http://haslizalizz.com/, Ernie Widhyharti Ismanto, Puan Kutu, mama_ka0ri, Mia Kassim, umi alya, umi alya, Nastyna, Acik Erna, Fazleyatul Aini, suri solehah, asyifa mustaffa, BUNDA a.k.a KN, harumankasehvee, Sarah Talib, Nor Azimah, Daddy Ziyyad (dah tua tak payahlah nak tayang-tayang muka hihi... malu), Pokok Manggis Depan Rumah, HeNRieTTa JoSe, PeRdU cINta, memmetlenggeng, Penjejak Mimpi, aby, MystoryPic, izan mama mia (heee... mananya cmel dah tuan macam ni izan, malu kakak tau), Seri Kandi Tanah Jauhar (kakak tercari-cari pantun mana satu ni, nanti kakak cari ye..), izzah, Papa Mifz, syuk shusuke, nn lylyn, NEKCIK, eira eixora dan TiranaAduka.

Buat semua terima kasih sekali lagi. Akan kakak jejak balik semuanya sebentar lagi ye...

Kesuma Angsana said...

happy belated birthday untuk en suamai yer kak, moga kekal bahagia dan dikurniakan kesihatan yang baik yer !

Deqla Manjew said...

selamat ulang tahun kelahiran buat suami akak.. mana gmbr birthday boy tu? hikhik..

hainom OKje said...

Selamat Hari ulang tahun buat kanda kanda yeh....hehe...moga kanda kanda kanda beroleh keberkatan dalam hidup bersama keluarga tersayang...celebrate kat mana kanda?

ANIM said...

amboi...orang yang wish mana dia? haha...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.zakie..

hihi..comel2 bunganya..
alhamdulillah.. sanah helwah jgk buat en suami akak :)

Nora Karim said...

eh mama nyorok... heheheh barakallahufiq "papa" moga sentiasa sihat walafiat, panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin...