Wednesday, July 9, 2014

KFC - Sebenarnya adik hendak selimut Doraemon


~~ Sebab itu baki ayam masih tergolek di dalam oven sehingga sahur.~~

69 comments:

Mia Kassim said...

Samalah kak... anak2 pun nakkan selimut doraemon ni.... hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantiklah selimut tu Kakzakie.. kalau anak dara saya dua orang tu tengok.. mesti hendak juga ni :)

Kisah Si Dairy said...

comel selimut tu,ingat nak grab satu...orang besar pun teringin jugak..hehe

aizu's life said...

hahah.. xyah bebudak.. sy ni pun nk slimut tu gak.. cume x bpeluang lg je wat ms ni :P

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok adik dapat selimut baru.cantik begnya Kakak.

Sarah Talib said...

Cantik....budak perempuan memang mcm ni...suka la tu..hehe

Yusmawati Paiman said...

ooo, sekarang beli kfc dapat selimut doraemon ya kak.

Kalau ALia tahu ni, harus dia sibuk juga ni, mujur dia tak tahu...hehe

Khairul Bariah said...

wah akak, selimut doremon...suka lah adik daha dapat ye?
kalau anak2 saya pon sama, cam tu jugak.matlamatnya mainan atau hadiah

asyifa mustaffa said...

Mcm mna nk dptnya tu kak...kfc tgh ada promosi ke?

Sura Mohd said...

memang cantik..patut pun adik nak selimut ni..sura pun berkenan..kalau bagi Afif pun mesti dia suka ni..:)

lia said...

kuasa iklan kan kak he3

Zee Suhaini said...

comel kak selimutnya..bukan adik jer la kot, ramai yang nak ni..

Dr Singa said...

sungguh berkesan promosi KFC!!

mama ka0ri said...

bukan adik jer yang suke kak...saya pon..hihi...

Sylarius Yusof said...

Anak saya pun dah pandai tarik-tarik saya masuk ke KFC. Ni semua selimut Doraemon punya pasal la ni. Hehe

lieyalatif said...

ish akak ni, lieya yg teringin2 nak makan kfc sebenarynye semalam...tgk2 akak plak cite pasal kfc arini...kene cari gak arini heheeheh tu le kak, ramai dok minat ngan selimut doraemon nieh...

akak takpe laa adik je nak..kalo lieya ni 3 org laa mintak kang heheheeheh

fazianbatrisyia said...

anak sy yg kecik (2 thn) thn ni mintak baju doraemon...sy dah beli tp belum tunjuk lg surprise

Nurulhuda Abdul Latip said...

Anak saya pun nak selimut doraemon ni tapi tak terbeli lagi pun, huhu..

idzwa kamaruddin said...

nasib baik anak saya tak tahu..hehehe..

paridah said...

puas hati adik dpt tidur dgn selimut doraemon tu nyaman...

saniah ibrahim said...

biasalah budak2 ,kakzakie suka sangat Doremon ....mak budak ni pun suka juga. hihiii...

UmmuAidan-Arissa said...

ala comelnya selimut idaman adik tuh..mama jerlah makan ayam KFC dok bergolek tuh tak pun bg kat auntie yg kat sini haa...heheh

amirah said...

lahai kak,...budak2 ni pun memang asikla mintak sebab ada iklan kat tv...tp harga dia boleh tahan, so amie x beli...huhu

Amie said...

oh! sebelum puasa hari tu kami sekeluarga pi kfc... saya order (entah dah lupa set apa namanya) lepas tu dapat pula satu bungkusan selimut doraemon... he hehe samalah rupa parasnya... selimut tu si bongsu pakai masa tidur sebab dia suka gentel2 mata doraemon tu...

Rizal Slaughterheart said...

Hahaha teringat masa kecik2 dulu, pegi A&W sbb nakkn mainan aja. Makanan jamah sikit2 je.

nadz said...

Assallam kak,
Idris pun suka kalau dapat selimut Doraemon mcm tu...

ummiross said...

hehehe..ayamnya adik dah tak heran Kakzakie.
Doraemon meniarap tu comel je, tu adik suka dapat selimut tuuu.

Rai Ourkizuna said...

habis laaa kalau bebudak ni tau ada selimut ni kat kepci.. diorang tengah berantu tengok doraemon skang.. hehe

Angah said...

nak jugakkk...

Ema Johari said...

dapat selimut yer berbelanja di kfc..

Fifi Nadhrah said...

cantik jugak selimut die kan akak.. terberkenan pulak.. selamat ufairah tak pandai mintak lagi.. kalau tak.. harus kene pakse beli..

Qaseh Vee said...

tgk selimut tu mmg nampak cantik . saya mmg berkenan .

cik imm said...

cantiknye selimut tu..anak2 x pandai mintak lagi,,tp maknye pulak mcm berkenan hihi

aizamia3 said...

selimut tu jangan kata anak2, mak budak pun jadi berkenan.. hehehe.. nampaknya bapak budak kena beli untuk maknya sekali jawabnya.. hahaha..

redza said...

lena tidur adik dgn selimut doraemon

Daddy Ziyyad said...

Tgk entry ni, baru saya tau ada promosi dapat selimut doremon kalau makan KFC...hihihih

Fiza Rahman said...

Selimut KFC ni memang cantik kak. Mak budak ni pon berkenan gak ☺☺

Nafira usof said...

Alahaiii.. kiutnye selimut tuh.. jangan kan anak2.. mak budak pon berkenan.. hehehe..
besar ke selimut nih kakak?

Nor Azimah said...

budak-budak..camtula kzakie, tapi itula..orang perempuan ni, penyakit nafsu tu dari kecil dah terlihat..

BUNDA a.k.a KN said...

Yelah comel doraemon tu...padan lah adik berkenan..

Nizam.Ariff said...

Makan je la ayam tu, tak makan, tak bleh dpt selimut...haha

Bin Muhammad said...

Bijak sungguh bahagian promosi KFC menarik perhatian. Menarik juga ye...Besar ke selimut Doraemon ni? Teringin jugak le...hehe

RDZ Z said...

comel selimut doeramon ni KZ..

Mummydearie said...

Saya pulak terbalik, kak. Anak-anak tak kisah pun tentang selimut ni sebab mereka tak minat Doraemon. Mak je yang lelebih terhegeh-hegeh ajak makan KFC sebab nak sepasang selimut Doraemon untuk anak-anak. Melampau sungguh perangai mak ni :)

Aziela said...

Besar tak selimut nie kak?

Ayam yang tergolek tu nak buat menu apa, kak? Heheheheh...buat sandwich ayam pun sodappp.

Knor said...

kisahnya...tak tahu plk ada benda2 gini..

seronoklah adik ye..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Owh beli chicky meal ke kak?

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Sis, jemput drop url blog kat Mister Linky's saya - to ease blogwalking.
http://drshikinzainal.blogspot.com
(jika belum)

aTieYusof Family said...

Salam Ramadhan Kak...
amboi Adik, sajalah tu nak gi KFC kan.. rupa nya nak selimut doraemon ni..hehe.. klu Pa'e tgk mesti dia nak jugak..:)

ummi aqilah (LM) said...

Besar mana kak selimutnya? Syafiq dah mintak. Tapi.. Kalau beli ni haruslah dua tiga helai mesti abg dan akk dia nk jugak. Huhu

Kniedaz said...

aritu beli tapi tak amik set yang ada selimut ni...

Tihara said...

cute banget kak,
nyong pun arek juga tapi bulan poso ki, memang payah arek lungoh kfc..

Ibu Lala said...

Hari tu beli dapat kaler pepel. Cantik sgt. Simpan dlm kete je x bw keluar pun. Klw bw masuk rumah tu sure berebut.

eelobor said...

besar ker selimut tu akak?

hainom OKje said...

Untung budak budak zaman sekarangkan kanda... apa yg dihajati jarang tidak dipenuhi ....jauh sangat beza dengan zaman kita......

che mid said...

Oh, kalau Deeja nampak tentu dia nak juga kak...

Falsya said...

Heheheh.,comel jer selimut doremon..

babYpose said...

cekap adik tau pasal selimut ni, aunty duk beli fries tak perasan pun ada offer semua ni :)

acik idah said...

Beli ayam dapat selimut ker? hehehe... macam2 laaa...

Kakzakie said...

Terima kasih semua:)

Untuk pengetahuan teman-teman kakak yg belum tahu sebenarnya KFC ada iklankan tentang selimut ini. Kerana tertarik itulah kakak turut kehendak anak dara kecik kakak itu.

Selimut tidak besar mana pun. Kakak rasa kalau kita guna pun tidak puas. Tetapi untuk anak-anak memanglah suka sebab ada kepuasan dek kerana doraemon itu.

Terima kasih sekali lagi semuanya.

nOe suhaimi said...

hehehehe cantikkk n comel lak doreomon tu...

❤Kamsiah❤ said...

budak2 mmg mudah tertarik dgn free gift mcm tu...anak bongsu saya pun dok merengek mintak kfc..

Fazleyatul Aini said...

baki ayam boleh buat nasi goreng hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.zakie..
hehe..mesti tgk iklan kat tv tu kan..
tp cantik la selimut ni..cute...

ANIM said...

si Abdul pun dah menyebut aja tu kakzakie..
saya tau dah..ini mesti kes selimut Doraemon tu..

Mimi Azirah said...

budak2 kan kak..anak sy terua mintak emon bile die bce entry nih sama sama

QasehnyaRania said...

saya pon dok usha selimut tu jugak kak.hihi
tunggu masa aje nak mencari mood mkn ayam kepci.. ntah ada stok ke tidak tak tahu le..

Aishah Ahmad said...

Kalau maknya yg lebih2 mcm mana ni? Anak2 xtau pape pon.oleh sebab x lama nk balik kampung, nklah jugak grab 1 dulu

Mar Mansor said...

kakzakie..saya dapat kaler ijau..itu je yg tinggal tau..huhu..