Tuesday, July 15, 2014

Segmen KAD RAYA BERSAMA AIZU

Bersempena memperingati dimana turunnya kitab suci Al-Quran yang menjadi garispanduan seluruh umat di dunia, Titisan Nurani mengambil kesempatan untuk sama-sama kita menjadikan Al-Quran sebagai pendamping dalam kehidupan. Negeri Johor tidak bercuti walau banyak negeri di Malaysia menjadikan hari ini sebagai cuti umum. 

Apabila NuzulQuran tiba bermakna Aidilfitri juga akan menjelma tidak lama lagi. Mengambil peluang itulah aku turut serta segmen anjuran Aizu.

Banner - Ini kena ada sebagai salah satu syarat

Ingin turut serta sila lihat di sini
Syarat diberikan mudah saja:-
  1. Follow blog AIZU..  (lama sudah menjadi teman Aizu)
  2. Mestilah ada blog.. (Titisan Nurani nama blog diberi)
  3. Buat n3 bertajuk "Segmen KAD RAYA BERSAMA AIZU"..berserta banner di atas itu.
  4. Ajak kawan2 join..  (Titisan Nurani dengan ini mengalu-alukan semua teman-sahabat-handai-rakan-taulan untuk turut serta segmen anjura Aizu ini)
  5. Selesai semua, tinggalkan LINK di bahagian komen di sini
  6. Ok, itulah saja syaratnya. 
  7. Tarikh tutup pada 17hb Julai/19 Ramadhan ini. 
Sebelum mendapat kad raya Aizu aku sudah mendapat kad pertama dari seorang blogger pakar memasak.

Nurhayati - Inilah kad pertama yang bertandang dan menjadi tatapan seisi keluarga. Terima kasih dari kami buat Yati dan keluarga.
~~ Bersempena hari baik, bulan baik ini bersama kita tingkatkan keimanan dengan Al-Quran, jalinkan ukhuwah dengan kad Hari Raya yang dikirimkan.~~

33 comments:

Bin Muhammad said...

Semoga berjaya Kak Zakie... :)

Salam Nuzul Al-Quran 1435H... Bersama kita menghayati dan mengamalkan Al-Quran sebagai rujukan dan panduan dalam kehidupan kita. Semoga kita semua diberkati dan dirahmati Allah SWT agar beroleh kebahagiaan di dunia dan akhirat. InsyaAllah...

nOe suhaimi said...

Good luck kak zakie...

sama2 kita menghayati Alquran..

mama ka0ri said...

Good luck akak...nk join jgk kalau ada keizinan waktu hari ni...hihi..

❤Kamsiah❤ said...

dah lama tak terima kad raya yg dihantar posmen ..nostalgia betul..skrg kad raya hantar kt alam maya ja..

asyifa mustaffa said...

Semoga berjaya kak...):

Jari Manis said...

Assalam kak zakie, good luck join segmen tu
Pssst: email Jm alamat umah boleh tak?

saniah ibrahim said...

salam nuzul quran juga buat kakzakie
....
anak2 generasi baru ni ada yg tak kenal kad hari raya...zaman kita dulu seronok sngt brtukar2 kad padahal jumpa setiap hari..skg smua wish kat alam maya....

Mar Mansor said...

good luck kak..& tahniah dapat kad raya tu..
tahun ni meriah dengan kad raya blogger2

Acik Erna said...

salam nuzul quran kakzakie.ahad 3ogos acik ada dibp..kot kakzakie ada balik kampung boleh jumpa kan

umi alya said...

Semoga berjaya..

babYpose said...

InshaAllah moga menjadi panduan harian kita. salam nuzul Quran. semoga berjaya Kak Zakie.

redza said...

salam nuzul Quran kakak

mawar berduri said...

Dari segmen yang sama...jemput join segmen saya jugak yer..http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

paridah said...

SALAM NUZUL QURAN N HAYATI AYAT ALLAH YG TURUN DARI LANGIT NI...SELAMAT BERSEGMEN.

Sarah Talib said...

Semoga berjaya kakzakie. ...saya pun tak cuti hari ni...huhu

Yusmawati Paiman said...

good luck kak. Hari ni Arif je yang bercuti....:)

ejulz said...

Gudluck.. :)


Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Nor Azimah said...

kzakie, boleh mintak alamat, tapi guna wasap saya, emel tgh problem..wasap ke 0189010340..salam nuzul quran.

adyna said...

Salam Nuzul al Quran.. N gud luck untuk kak ye ;)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya baru join ni.
All the best jugak, kak Zakie.

UmmuAidan-Arissa said...

selamat bersegmen kakak..wah lamanya tak dpt kad raya yang real gitu..:)

eelobor said...

tahun-tahun lepas ada juga dapat kad raya... paling tak pun dari seng heng sebab banyak riban-riban duit saya simpan kat kedai dia. tahun nie takde sampai pun kad raya.... hahaha

QasehnyaRania said...

good luck kakak

Santri TPINI said...

bestnya dh dpt kad raya... all the best and good luck akak!

kakyon said...

selamat bersegmen zakie..moga berjaya..

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...gud luck yer...:)

Fiza Rahman said...

Good luck kak. Bestnya dah dpt kad raya.

ANIM said...

dapat kad raya dari anak murid je kakzakie...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Jemput drop url blog kat Mister Linky's saya..
Life is beautiful... don't waste it.

nor nazliana said...

good luck
http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-bersama-aizu.html

Mummydearie said...

Good luck, kak! Semoga dapat kad raya lagi lepas segmen ni ditutup :)

Amanda Suria said...

Good luck..all the best

hainom OKje said...

Gud Luck kanda....
Wah glemer kanda yeh kalah retis ni hehe