Thursday, April 30, 2015

Selamat bercuti semua!

Gambar dari group whatsapp
~~ Mengalahkan Hari Raya gembira menyambut cuti kali ini.~~

40 comments:

nohas said...

selamat bercuti kak..

memang rasa happy semacam je nak cuti 4 hari..hehe..

aTieYusof Family said...

Selamat bercuti kak...:)

asyifa mustaffa said...

Selamat bercuti kak...:)

Kayu Manis said...

surirumah tak cuti la kak....

utk kak zakie selamat bercuti2 ye...

Tihara said...

selamat bercuuuti mbakyu :)

❤Kamsiah❤ said...

selamat bercuti kak..
tunggu anak2 blk esok hehe

Ipah Kholipah said...

selamat bercuti :) saya besok engga cuti masih masuk kerja :(

Falsya said...

Selamat bercuti kakak...;)

Diana Rashid said...

selamat bercuti..kak..saya tetap kena berblog macam biasa..hehehe

Nooriah Abdullah said...

selamat bercuti utk kakzakie, lama jugak tu kan

NEKCIK said...

Nak gi mana kak...mehlah cuti cuti kl ni.....
Bed n bekfes longhouz pun boleh

Cikna said...

Selamat bercuti utk semuanya tapi yg paling best utk stay Kat Pahang la....:-)

Ibu Lala said...

Selamat bercuti kak. Sy hr ni lagi dah cuti kak. Syoknya cuti. Yahuuu

iryanty ahamad said...

selamat bercuti kak..tapi suri rumah tak ada cutinya kak :-))

Acik Erna said...

Selamat bercuti kakzakie

Acik Erna said...

Selamat bercuti kakzakie

abuikhwan said...

assalamualaikum kak,
selamat bercuti juga kepada kakak...jangan buat aksi macam si comel tu dah la..teruja sangat. hehehe...

Puan Kutu said...

selamat bercuti juga buat kakak zakie..cuti panjang ni ramai yg balik kampung..

Lea Ismail said...

Selamat bercuti kak.balik kampung ye

paridah said...

SELAMAT BERCUTI...ANAK2 NK KE JB KERNA PUPU MRK BERTUNANG ORG SANA...KAK XIKUT...KALAU X BOLEH JUMPA KAKZAKIE.

aby said...

salam kz ..
selamat hari pekerja dan selamat bercuti ..
hati2 angger neng dhalan

insan marhaen said...

Saya ni... hari-hari cuti..he..he..

Ahlam Miera Shafie said...

selamat beristirehat sis... :)

Amanina Mads said...

selamat bercuti akak :)

Zaitun said...

Selamat bercuti buat kakzakie juga buat semua rakan2 blogger.

Azian Elias said...

cuti mana tu kak? lama cuti tu..

Gee Lion said...

Tapi kucing tak keje. Huhu

Hehehe..

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...selamat bercuti yer...:)

Nor Azimah said...

comey kucing kzakie tuh, dia pun hepi ye dapat cuti, ha ha

Siti Rohaida Yusof said...

hari ni bercuti lagi ke kak...selamat bercuti...

Jari Manis said...

selamat bercuti kak Zakie..ye cuti panjang ramai balik kg seperti balik raya sudah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cuti 4 hari kakzakie..
Memang melompat mcm kucing tu ;)
Tapi hari isnin ni nabil Dan najeeha sekolah Dan exam.. cuti wesak ni ganti dgn cuti raya kata cikgunya..

aji nugraha said...

lucu sekali ntu kucing...........


















Obat Rematik

eelobor said...

Alhamdulillah, walaupun cuti pendek tapi sempat balik kampung meredah jem & jarak perjalanan yang jauh. yang penting boleh jenguk wajah bonda & mertua

Inani Hazwani said...

selamat bercuti kak :D

wa said...

Dah abis pun cuti...sok dah kerja dah...sob..sob..sob..

nhhas said...

assalamualaikum ...

akak... betul ...

dah macam cuti raya...
balik pejabat hari ni masih sunyi...

p/s: macam raya - sbb ada kemalangan ngeri yang menjadi accident of the year tahun ni... Allahuakbar.

semoga yang bersalah menerima hukuman yang setimpal.

semoga dua orang adik comel itu dipelihara keselamatan dunia dan akhirat, Insya Allah...

Malinda Ismail said...

Kali ni cuti saya berjimba2 balik kampong dan jalan2 ke jpo dan hello kitty town bawak anak dara kecik saya....seronok dapat berjalan anak beranak

hainom OKje said...

Mau tak seronok .....cuti lama tu hihi

Mummydearie said...

Saya bercuti duduk rumah je, Kakzakie. Sambil bergolek sambil makan-makan. Yang best of courselah dapat duduk rumah dengan suami dan anak-anak :)