Wednesday, April 25, 2012

WW - Menambah koleksi kegunaan kaki

Adik mencuba saiz
Mama pula - ok selesa
Polkadot - adik punya
Wedges mama -  murah saja
~~ Memenuhi permintaan selepas adik sembuh dari demam+batuk+selsema.~~

87 comments:

azi said...

Salam Kakzakie..
Amboi!!! pandainya adik bergaya dengan kasut tinggi....:)

kakcik said...

Cantiknya. Tapi kakcik dah tak berani nak pakai kasut yang bertumit. Takut tumbang! :)

yana-feehily said...

cantiknya kasut polkadot tu kak..akak punya pun cantik..jeles la...

Aju Mohit said...

kak zakie!!!!!!!!

yang adik punya tu cantik, yang mama pon tak kurang cantiknya...

brand apa dan brp harganya, rasa nak terjah sekrg jugak hahahhahahaha

Pok Amai-Amai said...

Kasut adik tu, sy berkenan. Hahaah. Pki dgn skirt panjang...mmg ctk sgt2.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Amboi.. bergaya sakan yea akak :-)
mesti ada suka lepas baik demam dapat hadiah..
Mama yang baik :-)
Pokok Manggis Depan Rumah

Siti Hajar said...

cantik lah kasut pokkadot tu..mana nak cari yer :)

Huda said...

polkadot tu cun kak..akak punya kaler kasut saya suka...amboi bergaya sakan..:)

fieda said...

cantiknya kak yg adik puyna tu..polkadot lagi..mamanya punya pun ctk jugak tau..

ainnoraini said...

cantik...
sekarang ni pun saya suka pakai jenis wedges tu..selesakan..

Aien Alien said...

mama punya cantik adik punya pun cantik....dua2 cantik bergaya la nanti.. :D

Nini D.. said...

Nini dah retired pakai kasut tumit tinggi runcing..abes2 kuat wedges ajer :)

~ yus ~ said...

suka tengok kasut yang menjadi pilihan adik tu. polkadot yang menarik!

Dylla Abas said...

amboi...cantiknya kasut polakdot tu...jeles ni :p

sis intan said...

Kakkk...cantiknya kasut! Beli katne tu?... :)

Sharifah Nadzarah said...

cantiknya kak...sy klu org punye mesti tgok cantik tapi bila sendiri mcm tak cantik..nape ekk

Sharifah Nadzarah said...
This comment has been removed by the author.
adarnadzmie said...

kasut polkadot...comel jer tgk..:)

:: Mrs.Eady :: said...

serius cantik!!

mama irfan said...

catikkk ^_*

norhidana said...

cantik lah kak... wah2 cantik tul kst polkadot adik tu... comel

tinggi gk wedges akak tu yek... tp mmg lawa... selsesa pun selesa kn

syiela said...

salam kak zie

cantik kasut polkadot adik...

dah pandai bergaya :)

mama ju, said...

Salam KZ

Kasut polkadot tu mcm kasut modellah. 'Kasut KZ pun cantik juga.Test org2 muda.Kasut mama warna hitam je selalunya, kasut org tua...

pena rozie said...

tingginyer kak...

intan_blur said...

cantiknye kasut polkedot tuuu..

sisdee said...

adoiii saya pntg tgk wedges nie..cantiknya!!! esp the polkadot ;)

Mamamya said...

dua2 cantik n sweet jer...tp lia x berani pakai kasut b'tumit kecuali ke majlis rasmi shj... rasa mcm x stabil bila b'diri...hehee

ct rahani said...

wah adik tingginya kasut.. tp cantik la polkadot tuh.. suker tgk!

Munnafendy said...

comel la wedges adik! sy skrg gila polka dot..haha

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cantek la wedges polka dot tu..
kenan tau...
tp wat masa skrg, terpaksa pendamla dulu2.. huhuhu

pssttt, beli mane yer.. siyes, kenan ni!

wahida said...

oh cantiknya dua2 kasut ni kak oooiiii...geram saya tgk...

cer citer berapa rega akak beli kasut2 ni...gerammm!!!

-Sara- said...

comellah kak! ;)

Cik Ecah said...

hahahha akak ....ecah peminat wedges...sebab selesa guna...:))

Aliesha Kirana said...

wah! cantiknye kakkk!!!! beli mana ni?

psst. InsyaAllah kalau ade rezki lebih, boleh je kak, badge tu. hihiih

ariana said...

cantik..suka tgk org pakai high heels..tp kalau sy..kejap je dah sakit kaki..kalau setakat turun naik kereta boleh lah..nak berjalan jauh..sorilah..huhu
Ni kalau anak dara sy tgk ni...hehe

Lynn said...

comelnya...dua2 comel...terus tengok kaki..hmm dah lama tak beli kasut..hehe

kasihibu said...

salam kakzie
anak anak dara sya boleh pakai kasut sya, jadi kami saling bertukar tukar kalau dah tak selesa kaki memakai ;p

kasihibu said...

salam kakzie
anak anak dara sya boleh pakai kasut sya, jadi kami saling bertukar tukar kalau dah tak selesa kaki memakai ;p

Daddy Ziyyad said...

Selain tudung, kasut pun ialah antara barangan yg kaum wanita selalu beli kan? hehehhe

Daddy Ziyyad said...

Selain tudung, kasut pun ialah antara barangan yg kaum wanita selalu beli kan? hehehhe

izla said...

comel polkadot adik.
beli kat mane? nk gi carik gak

Cik FaRiZaM said...

cantik nye corak polka dot :D

Kunang-Kunang said...

Wah adik dan kakzakie dapat kasut baru. Cantik.

Rapunzeel Cikilolo said...

baik demam harus dapat kasut? kelas :)

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, Kak Zakie, kita tak pandai pakai wedges/ sandal dari kain macam ni, sebab rasa ngilu pila pijak.. tapi yg polkadot tu, cantiklahhhh.. berkenan pulak, yang mama punya lagiiiiiiii cantik..

Salmiza said...

cantekkkkk...

Wishlist sy bln ni pun nk cari wedjes

Zaitun said...

Dua2 cantik tapi yang kat bawah tu terpikat pulak hehehe...

Nazayiena said...

Tingginya yg adik tu punya,dua2 cantik kakzakie....

fuad ansari said...

bagus kasut tu..
yang rendah pun boleh jadi tinggi.. (",)

Syira Qahira said...

salam.

berapakah harganya itu?

comel sangat.

ieja amieja said...

salam kak..
saya pun selesa pakai wedges tu..nak pakai yg tumit tinggi tu..cpt lenguh..maunya sakit kaki nnt..

Hanis MY said...

cantiknyaaa... adikpilih sendiri atau kak zakie yang pilihkan... bg hanis pakai wedges lagi best dr yg bertumit...

eira eixora said...

wah, sume tinggi2 =) saya da lama tak pakai selipar tinggi2. cepat lenguh

ieda said...

amboi2 .. cantiknyaa akk kasut nie ..
saiz macam lebih kurang anak dara saya yg no 2 ajee kak huhu

munna said...

CANTIK KAK.... MUNNA DAH LAMA TAK PAKAI KASUT TINGGI....

eMMe said...

yeay~ dpt kasut baru... sukanye.. tapi gayat la pakai tinggi2 nih, hehehe.. jalan elok2 kak Zakie...

noor said...

cutenyer kasut....adik dan mama punyai citarasa yg lbih krg sama...nor pun suka jugak!

Qhaifa Nur said...

kakzakie cantiknya...
trend masa kini tapi takut jatuh pula...

sal said...

cantik2nya...
tentu pakai pun selesa..

Diana @ bilakukatacinta said...

polka dot..i like kak..cumey

are_lin@yu said...

cantik akak..sesuai!!!;-)

cinnamon.com said...

Assalamualaikum kak.

wah cantiknya kasut..

comel adik punya.

kak punya pun cantik.

semalam suami ajak nak shoping baju raya ke? hari minggu ni.

semua anak2 kata nnnnnnaaak.

kecuali si kakak yg sulung.

tak nak pg mana2 nak mengadap buku..kan spm beberapa hari lagi( saja ckp berapa hari lagi)..cptnya masa berlalu.

FasiHaH SupiaN said...

comel la kak zakie!!! hehehe


p/s:felt craft tu ade member wat,aah dy laki dan memang sgt kreatif.hehe

Puan Kutu said...

comelnya yg polkadot tu.igtkan kaki akak,adk punya rupanya.hehe..mama punya pun comel juga..:)

Cik Ina Do Do Cheng said...

kak zakie polka dot seksi, cik ina sukalah kaler ngan design kasut tu. .pilihan kasut kak zakie lebih kurang sama ngan pilihan cik ina , kita dah berumur ni suka cari kasut yang selesa dan senang nak berjalan.

Zie said...

Cantiknya polka dot tu... huk huk tak sabar nak bertumit tinggi nih.... emmm sabar j lah ... hampir sahun tak beli kasut baru nih....

c'axoera ヅ said...

chomelllll! like :D

nabilah_2908 said...

comel kasut adik...huhu... ;)

ainhany said...

salams kak zakie,

amboi cantiknya koleksi...cuma yang tak tahannya...keranamu adik, mama pulak tumpang sekaki...hihiii
mama....memng bijak!!.
ucu pun tabik laaa...:)

psssttt...Pasni boleh laa jadi koleksi anak beranak pulak..:)

Cik Pulau said...

perhh.. cantiknya.. cik pulau punya wedges dah rosak.. nak beli baru takde duit.. gaji xmsuk lagi.. huuuu~

Cikli said...

ayah punya mana?

Kasih Salina said...

suka kasut polkadot..

eelobor said...

dah memang itu jer hobi kan... asal mampu ok jer berbelanja lebih

aimie amalina said...

polkadot gituu
alolololo
comeiii :))

LYAfrina said...

kasut wedges polkadot tu..comel sgt..berkenan plok.. hehe

dwaty said...

kak.. polkodot tu lawa....

maya amir said...

Yg polkadot tu cantiklah kak..beli kt mana tu?

Kancil 8349 said...

cantik......

jom singgah baca

http://kancil8349.blogspot.com/2012/04/jawapan-wordless-wednesday-35.html

Kakzakie said...

Sebenarnya ini kali pertama adik membeli kasut bertumit. Dek kerana dah berjanji utk dia berpantang makan kerana batuk/selsema/demam itulah kakak belikan. Kakak pula tumpanglah juga sebab dah ternampak keinginan menerjah pula. Terima kasih kepada:-

azi, kakcik, yana-feehily, Aju Mohit (Red Modani - harga tak sampai seratus pun Aju), Pok Amai-Amai, Pokok Manggis Depan Rumah, siti hajar, Huda, fieda, ainnoraini, Aien Alien, Nini D, Yus, Dylla Abas, sis intan, Sharifah Nadzarah, adarnadzmie, Mrs Eady, Mama irfan, norhidana, Syiela, Mama Ju, pena rozie, intan_blur, sisdee, Mamamya, ct rahani, Munnafendy, Leily|Umi Alya Husna, wahida, sara, Cik Ecah, Aliesha Kirana, ariana, Lynn, kasihibu (kakak pun sama kalau dgn si kakak dah boleh share), Daddy Ziyyad, izla, Cik Farizam, Kunang-Kunang, Rapunzeel Cikilolo, Sari Yusa Ibrahim, Salmiza, Zaitun, Nazayiena, fuad ansari, syira Qahira, ieja amieja, Hanis MY, eira eixora, ieda, munna, Emme, noor, Qhaifa Nur, sal, diana@bialkukatacinta, are_lin@yu, cinnamon.com (bagus- rajin kakak menelaah nak SPM), Fasihah Supian, Puan Kutu, Cik Ina DDC, Zie, c'axoera, nabila_2908, ainhany (sebab mama yg bayar so mama pun tumpang sekakilah Cu hihi...), Cik Pulau,Cikli (papa tak ada koleksi pun), Salina, eelobor, aimie amalina dan Lyafrina.

Terima kasih semuanya.

Kakzakie said...

Tidak ketinggalan juga terima kakak buat: -

dwaty, maya amir (kakak beli di outlet New Modani di Pontian) dan Kancil 8349.

Terima kasih:)

TF said...

Assalam akak..sihat?cantik wedges tu..teringin pulak tengok..

@lfidah @dim said...

cantiknya wedges mama tue..:D murah tak apa..janji puas ati..

Masya said...

cantiknya kasut adikk.. beli kat mana??? hihihihihi.. berminat jugak ni...

Teratak Hami said...

Cutenya polka dot tu :-)

Irfa said...

polkadot tu saya berkenan
lawanya :)

MamaEma said...

cantik..ema pun minat polkadot.

Kakzakie said...

Terima kasih juga kepada: -

TF, @lfidah @dim, Masya (kakak beli di Pontian), Teratak Hami (heee... polkadot tu kasut budak kecik), Irfa dan MamEma (untuk budak aje Ema)

Terima kasih sekali lagi.