Wednesday, May 30, 2012

WW - Jemputan dari teman blogger

Munnafendy - Kad jemputan yang aku terima semalam.
Nun jauh di utara - Undangan dari Perak buat kami sekeluarga.



~~ Doa mengiringi moga perjalanan untuk membina mahligai indah dipermudahkan olehNya.~~




69 comments:

FasiHaH SupiaN said...

comel kad jemputan diaaa

kakcik said...

Kakcik pun dah terima kad itu. InsyaAllah, akan cuba menghadirinya nanti.

[PCL] said...

musim dah tiba...kita turut meriahkannya.

Cikli said...

Sayapun ada jemputan kahwin dari blogger Cikgu Zam (Blog Sesumur Sawah di Ladang) hari ni di Jeli, Kelantan. Tetapi hari ni masih bekerja di KT... Anak pun ada tuisyen hari ni. Tak dapat pergi lah nampaknya.

Aju Mohit said...

Owhhh tahniah buat munnafendy!!!

SumeSakan said...

cute je kad ni yek...papepun didoakan semoga segala urusan berjalan dengan lancar dan hubungan kekal bahagia hingga ke akhirnya....AMINNN...

ct rahani said...

comel kadnya.. lama x jengah blog dia.

Nini D.. said...

sweet la kad jemputan dia..
nini blom berkesempatan lagi pos cenderahati kak zakie...tunggu tau :)

Aien Alien said...

macam2 design kad kahwin sekarang...kreatif :D

Marya Yusof said...

As salam Kak,

Seronoknya dpt jemputan dr rakan maya... Kad tu so cute & comel... Mesti tuan punya diri pun gitu kan... :)))

noor said...

cute kadnya kak.. skrg mcm2 design kad kawen nih hehehehe. selamat pengantin baru buat mempelai nanti.

Rizki Pradana said...

setalah aku baca2, postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

fazrulnoor said...

sampai hati dia x jemput saya..hahahha..undangan org kita wajib pegi kan? betul x?

@cu SaYaNg said...

comel nye kad dia

Munnafendy said...

Alhamdulillah dh slmt smpai :)

trolak tu takde la utara sgt kak zakie, kalau dari KL xsmpai 2 jam pun...tp dari johor tak pasti la..hihi ^__^

sahromnasrudin said...

jauh ke utara...membelah lebuhraya utara selatan kans

pena rozie said...

cantiknyer kad tu...

:: Mrs.Eady :: said...

comel je kad :)

Norzie hany said...

Comey kadnya.Musim cuti sekolah,mmg byk dpt jemputan kahwin.Selamat Pengantin baru buat Mun dan pasangannya.

QueeN TerataI said...

Queen pun dah terima sabtu lps.. :) semoga segala2nya berjalan lancar utk mun & fendy

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga majlis mereka berjalan lancar kan kak

Rai said...

wahh..kad jemputan dari munna eh.. boleh la buat gathering blogger kat sana..hehehe..

MamaEma said...

simple dan cantik kad kahwinnya..
Muga majlis mereka berjalan lancar,,,

Adylia Qarissa said...

tahniah buat bakal pengantin...

ieda said...

seronok kan akk
bila ada rakan blogger yg x lupekan kita
seronok berblog nie , silaturrahim dipanjang2kan ;)

Kella said...

wah... da dapt kad laa... best la.. =)

aanie said...

cantik kadnya....

semoga selamat semuanya....

Pok Amai-Amai said...

Hehehehehe...comel je kad jemputannya!

syiela said...

sweet sangat kad dia kan

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

barakallahufi khoir (^___^)

are_lin@yu said...

musim cuti sekolah musim kahwin jgk..hehe..nti turn ayu,ayu jemputlak.hehe

norhidana said...

bestnyer....

Papa Mifz said...

lain drpd yg lain kad jemputan tuh...

nabilah_2908 said...

comelnya kad.... tahniah tuk bakal pengantin...akak pergi ke..? ;)

munna said...

kad jemputan blogger yg sama nama dgn munna kan kak zakie.....tahniah buat dia

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah bestnyer dapat jemputan dari rakan blogger...sangat comel vectornyer tu,,,

Hanih Borhan said...

Apa lagi Kak Zakie, pi lah jalan2 kat Perak sana tu :)

eiza said...

salam...lama tak menyinggah ke sini..

comel kad jemputan. Saya juga tertarik dengan setem nya kakzakie...

Gadis Kampung said...

memang tercute la kad kawin dia...

azi said...

Tanda ingatan tu kakak....:)

eMMe said...

Cam familiar la blogger yg bakal menjadi ratu sehari ni...

Selamat Pengantin Baru buat Munna...

semoga bahagia ke akhir hayat...

Buat Kak Zakie, bawak le ank2 jalan ke Perak, cuti skolah ni, kih kih kih!

m.u.l.a.n said...

moga kekal bahagia selamanya...

miloais milo said...

comel kad nya....

Daddy Ziyyad said...

kad dia unik kan kak..:) Insya Allah, saya bakal terima kad tu jugak ..hehehe

amirah said...

waa...akak dpt jemputan munn ye..

Mamamya said...

bila tiba musim cuti sekolah mmg b'deret2 kat jemputan smpi ke tangan kan kak... lia pun ada terima 3-4 keping kad undangan dr kawan2..kebetulan cuti ni mmg ada kat kampung dptlah memenuhi undangan tu semua.. ;)

Riri Yoorin said...

bulan ni memang ramai orang buat kenduri nasi minyak..

Rinna said...

Cute kad kawinnya.. :)

ainhany said...

salam kak zakie,

wajib pi tuuuh...orang dah jemput...:) Semuga berbahagia dan selamat melayari bahtera bahagia buat pasangan dua sejoli yang cantik kadnye nie...

Jika lalu KL rogerlah..maklumla bukan senang nak jumpa akak yang understanding nie...:) selamat bercuti ngan anak2 ye kak

sis intan said...

cuti sekolah mmg jd musim org kawen :)

Qhaifa Nur said...

musim orang kawen dah....
cantik kad........

cinnamon.com said...

sesekali ada juga jenguk blog dia..tahu juga,yg dia nak kawin..yelah asyik update pasal kawin aje.

mudah2 bahagia.
musim kawin skg ni.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik kad kawin dia,

cuti sekolah ni mmg musim kenduri kawin.. :)

aby said...

salam k zakie ..
pos kan balik paket angpow sebagai ganti diri ...
letak la 3 ke 4 keping note 2 merah ..

Deru Ombak said...

Salam kakak..

Kakya pun dah terima kad yang sama Dari anaknda Munnafendy.. Tengah berkira2 juga ni.. Kalau takde halangan mmg nak pergi juga rasanya. Kakak cemane?
Pergi tak?

aizamia3 said...

kad dia comel..
ai pun dah dapat.. insyaAllah kalau takde pape aral sampailah kat sana.. ;)

LYAfrina said...

simple..tp..cantik

ainnoraini said...

Musim org kahwin..
Semoga majlis berjalan dgn lancar..

Kakzakie said...

Sebenarnya menghadirkan diri ke majlis jemputan wajib seandainya tiada apa-apa perkara yang lebih utama untuk dilakukan. Namun kakak dapat merasakan besar kemungkinan kakak tidak dapat hadir walau akan ada titipan sebagai pengganti.

Terima kasih kakak buat: -

Fasihah Supian, kakcik (oh... kakcik pergi ye), PCL, Cikli (kekangan masa dan perjalanan ada kalanya membantut keinginan utk turut serta), Aju Mohit, SumeSakan, ct rahani, Nini D (oh ye ke? terima kasih dulu dari kakak), Aien Alien, Marya Yusof, Rizki Pradana (terima kasih sudi mampir di blog kakak ini), fazrulnoor, Acu Sayang, Munnafendy (JAUH BUAT KAMI DI JOHOR MUNNA. KAKAK TITIP DOA DULU YE SAYANG...), sahromnasrudin, pena rozie, Mrs Eady, Norzie hany, Queen Teratai, Lydia Miza, Rai (kakak rasa ramai bloggers yg pergi tau Rai), MamaEma, Adylia Qarissa, ieda, kella, aanie, Pok Amai-Amai, Syiela, eeyiss, are_linayu, norhidana, Papa Mifz, nabila_2908 (tak pergilah dik - jauh dah dah masuk minggu sekolah), munna, Lizz@mummy cute, Hanih Borhan, eiza, Gadis Kampung, azi, emme, mulan, miloais milo, Daddy Ziyyad (peri ye doc.), amirah, Mamamya, Riri Yoorin, Rinna, ainhany (Jumaat hingga isnin ini kami bercuti Cu... tapi tak adalah sampai utara), sisintan, Qhaifa Nur, cinnamon.com, sweetmama Eija, aby, Deru Ombak (Kakya boleh jumpa ramai blogger tau kalau pergi. Kakak rasa kakak tak dapatlah pergi), aizamia (dah lepas pantang bolehlah pergi hihi...), Lyafrina dan ainnoraini.

Bersama-sama kita doakan semoga majlis akan berjalan dengan lancar.

Buat semua juga terima kasih tidak terhingga dari kakak:)

anitadiana said...

comel aje kad kawinnya..cuti sekolah ne..banyak jemputan...

IntaNBerliaN said...

alahaiiii comelnya kad ni... berkenan gambar kartun tu.. :-)

lovely said...

salam..
saya baru je follow ni.

Saya Disini said...

cntiknye kad

Che Rosliza Che mat said...

sekarang nie...kad jemputan mesti letak doodle...cantik kadnya...simple menarik..

NoorVictory said...

Comelnya kad nih! Hehehhee~

hanginsepoi2 said...

comelnyer kak :)

Ann Ishak said...

tahniah kepada pasangan...

Beautiful Salina said...

selamat memenuhi undangan ye kak..

Kakzakie said...

Tidak lupa terima kasih kakak buat: -

anitadiana, IntanBerlian (doodle ini digunakan utk blognya juga Intan), Lovely, Saya Disini, Che Rosliza Che Mat, NoorVictory, hanginsepoi2, Ann Ishak dan Beautiful Salina.

Sekali lagi terima kasih dari kakak.