Wednesday, April 23, 2014

Cuba tengok dulang ini

~~Sementara menanti name tag tempahan adik siap kami minum disini tapi berakhir dengan gelak ketawa anak beranak melihat dulang comot begini.~~


55 comments:

nadia rashid said...

minum kt mana ni kak...hihi lupa nak bersih kan ke mmg pesen senjaga dicomotkan :D

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Perasan pulak kakzakie anak beranak tengok dulang tu comot ye :)

ros_reeza said...

aduhai.. dorang terlepas pandang mungkin..

ummiross said...

salam bertemu kembali Kak zakie..

Comot..tapi dulang tu nampak macam klasik kan Kak zakie.

Sura Mohd said...

diarang lupa nak cuci agaknya..hihi..:)

QasehnyaRania said...

terlupa atau buat buat lupa...mmm

:: idzwa :: said...

malas barangkali?

@na said...

nape la waiter tu tinggal dulang tu kat meja akak...selalu dia serves je minuman...kan dah kantoi...hehehe

Falsya said...

Hehe..dulang pun boleh jd point..huahuahua..

Shark Kay said...

adeh..
waiter ker tu posing.
hehe..
trademark kot dulang tu.

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

kalu mak sy mesti membebel.. hehehe

Knor said...

geli geleman..

lia said...

berkerak hu3

Aziela said...

Waiter tu sporting sungguh kan...

Mar Mansor said...

haihh..camtu pon boleh yek?lupa nak cuci kot..

Mummydearie said...

Kalau tengokkan meja macam ok aje restorannya. Kalau ditengok dulangnya, alahai memang kesian pulak rasanya.

hana hadi said...

stailnya kot

Bin Muhammad said...

Hitam itu menawan....tapi ini hitam yang comot...hehe

zila norazila said...

kt mna temph nmetag kak..nk g buat utk ank.dulng tu mcm tmbaga ke..

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...x pe la janji air nyer sedapkn...;)

:: Cik Viva :: said...

tak sempat nak cuci la tu..atau mmg tak penah cuci pun...eheheh

sud@is said...

tentu waiter tu kena warning wat kerja tak senonoh....

RDZ Z said...

Tak pasal-pasal dulang comot tu masuk blog KZ ya..he..he

Zee Suhaini said...

kotornya kak..ni kalo nampak sedari awal rasanya tak lalu nak telan air..hihi..
peniaga ni kadang lap jer..malas nak basuh..nak jimat air pon ye..tu ntah2 lap pon tidak kak..

paridah said...

hmm sibuk sangat tu...

Rai Ourkizuna said...

ramai pelanggan tak sempat cuci dulang agaknya.. hehehe..

tak pun diorang jawab trend dulang comot.. haha

hainom OKje said...

tu bukan comot kanda..... design mereka susah nak jumpa tu hehe

hainom OKje said...

tu bukan comot kanda..... design mereka susah nak jumpa tu hehe

Kira Sakura said...

kenapa jadi mcm tue kak?

babYpose said...

meja cantik, dulang tu kureng hehe :)

Acik Erna said...

janji ada ye kan kakzakie..

Cho Zila said...

alamak tak tau kan dah masuk blog kak zakie ...

Eye_nee said...

Adoiii hai..potong daun betul lah nak minum...dah minum ke belum tu...cwn nmpak cam penuh lagi tu...heheh..

Ati Masrif said...


saja je tu nak nmpk klasik kot..hehe

bizi sgt gaknya..hehe

Nafira usof said...

camner kakak bulih dapat dulang tuh.
bukan ke selalunye dorang x tinggalkan dulang kat meja pelanggan. ke kedai nih punye polisi keje lain. hahahahahaha

nohas said...

satu waiter, satu dulang..

macam2 jenis air tumpah kat atas dulang tu...

Kesuma Angsana said...

yelah dh berapa lama ler pulak dulang yg sama di ulang pakai kan hehehe, but klasik aper !

MOKCIK AZWA said...

Dulang punya cerita hehehe..

MOKCIK AZWA said...

Dulang punya cerita hehehe..

Sylarius Yusof said...

Bersangka baik. Kesan comot pada dulang tu agaknya hasilan seni daripada tokey kedai tu agaknya. Mungkin terlalu seni sampai pelanggan tak faham nilai 'art'nya. Hahaha

t.a.t.a said...

Haha. Boleh jugak jadi entry.

Lydia Miza said...

Dulang antik ye kak zakie?

umi alya said...

alahai.. ini yg lemah semangat bila makan kt kedai..

Sarah Talib said...

Dulang tu ok lgi..setengh kedai cawan sumbing pun di hidang kt pelanggan jgk.

ANIM said...

cawan dah cantik. bukan gelas kaca style mamak..
aduhai, dulang aka talam pula bikin spoil..
sabar ajalah, heee

Puan Kutu said...

dah kenapa plak comot..kesan cakaran kot kak zakie.hehe

MaMa Rey said...

alahai kak..cwn putih bersih cantik tp dulangnya..!! hehe..

❤Kamsiah❤ said...

basuh tp kotoran degil,tak hilang2 kut..

Kakzakie said...

Sebenarnya kakak minum di sini kerana menanti tempahan name-tag adik yang ditempah. Masa katanya setengah jam jadi kami minum di salah satu outlet yang menjual donut (tak perlulah berikan nama outlet itu). Bimbang menjadi isu pula.

Cara hidangan pula bila siap di dulang kita kena ambil sendiri macam di KFC/McD. Sebab itu dulangnya ada pada kami. Air teh itu sudahlah mahal RM5/- lebih dan kopi abang tu RM11/- lebih bayangkan tapi donut biasalah beli 6 ketul (lupa harganya).

Yg memegang dulang tu abang dan jari peace itu adiklah siapa lagi.

Saja kakak tepek gambar sebagai gurauan.

Terima kasih buat semua. Kakak agak busy sehari-dua ini.

Fazleyatul Aini said...

kene ckp dgn tuan kedai tu, kebersihan pelu diutamakan hehe

Petak Bunga said...

service x berapa ni

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Zakie..

hohoho..mmg sengaja dulang tu dicomotkan?.. atau mereka tak cuci dolang comot tu..atauu.. ha.. kak zakie dgn anak2 yg comotkan?
ngehehehe.. :p

n O e s u h a i m i said...

glemer terus dulang comot tu :)

Bitt (double IS) said...

air tak de nak cuci kot hehehhee

Ibu Lala said...

Tak sempat kot kak nak cuci dulang tu.