Wednesday, April 30, 2014

Kenny Rogers buat semua


~~ Sebagai tanda bersyukur customer yang hampir 'bercerai' dengan syarikat sudah 'rujuk' kembali.~~

79 comments:

Nurzaliza Mohd Ali said...

sedapnya...

ros_reeza said...

sedap :)

Nurulhuda Abdul Latip said...

Waaa menarik sedap, sedap

RDZ Z said...

Alhamdulillah..Penangan Kenny Rogers ya KZ..

Mummydearie said...

Arrghhh, akak! Sampai hati akak. Tak sanggup nak tengok Kenny Rogers ni lagi. Huhuhu, mana nak cari ni baru pukul 8.30 pagi :(

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

dah setahun rasanya tak makan KR, huhuhu.. dapnyaaa

❤Kamsiah❤ said...

tgk pun dah terliur...:)

saniah ibrahim said...

aduhai terliur akak pandang n3 kakzakie ni...mengancam selera bila di pandang...

Mia Kassim said...

Minggu ni kakak mkn kenny rogers je lah nampaknya... nampak sedap :)

aTieYusof Family said...

Salam Kak..
saya dah lama tak makan kat KR ni..maklum kt sini takdok..
sedapnya tgk makanan tu..:)

norhidana miswan said...

sedap nyer kak.... kire mcm mkn2 utk kesyukuran ek

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum....ermmm sedap tu....

lia said...

side dish maccaroni cheese fav saya he3...

Rai Ourkizuna said...

kami pulak dah ber"cerai" dengan kenny rogers sbb ayamnya terlalu masin masa pergi dulu.. belum dapat rujuk lagi..hihi..

Bin Muhammad said...

Syukur ke rasuah ni...hehe
Takdelah akak, gurau je. Lama tak makan KR ni...ayam dia memang lembut dan sedap!

Myra Jay said...

1st time makan KRR masa asben wat seprise delivery gini..hehee :)
Sedap gak, kena dengan selera ;D

Ratu Hatiku said...

Sedapnya nmpk KR tu kakak..lama sgt tak mkn di KR...uhuhuh...nak ajak suami pegilah nnt..hihihi

Amanda Suria said...

wah...untuk akak...nampak sedap tu...

Mar Mansor said...

memang kecur liur tengok KR ni..untunglah kan
saya nak merasa tempat keje ni belnja makan camni..emm dalam mimpi jela..

Eye_nee said...

Hehehe...Hampir2 nak "bercerai" la ni yer...sib baik atas usaha kakzakie ni tak jd diteruskan..KR sedapnya...

Knor said...

complete set..


alhamdulillah rezeki

@na said...

Syukur...ok la dah rujuk balik tu kak...moga rezeki bepanjangan

Nafira usof said...

Salam Kakak~
mampu telan air liur jer.. ehehhe

Masya said...

jarang makan.. tp kalau mkn semua nak dirasa hihihihi ...

redza said...

sedapnya..alhamdulillah

Zee Suhaini said...

alhamdulillah..
ada jugak ganjaran yer kak..
takde la boss buat diam..at least dier hargai jugak usaha pekerja..

ummiross said...

waa untuk semua ye, untuk orang putrajaya takde ke Kakzakie..hehe..

oya said...

NAKKKKK!!!!!!

Kira Sakura said...

Alhamdulilah. tahniah kak, bukan senang nak handle cust nie kan ;)

Wafa Cw said...

Allah.. nampak sedap nyaa... lama dah tak pergi Kenny Rogers ni... hahaha

Lydia Miza said...

rezeki ...sedap tu kak zakie

Fiza Rahman said...

KR lagi yer kak. Alhamdulillah....rezeki ☺

Kesuma Angsana said...

aduhai feveret en hubby lah ni.. rezeki lagi yer kak !

Sarah Talib said...

Wow...sedapnya...lapar ni nk p mkn lah.

Yobert Parai said...

sedap sekali keliatannya, bagilah dikit :)

Aziela said...

Saya pun suka KR. Syukurrr Alhamdulillah. Rezeki masih ada yer kak...

UmmuAidan-Arissa said...

Alhamdulillah...customer rujuk balik pun staff jugak dapat habuan bestkan...rezki..rezki..:)

eelobor said...

sedap nya.... blh masukkan dalam list lunch esok nie sempena cuti boleh bersiar2 bersama family

eMMe said...

hurm...seleranye tgk..tp kalo KR saya suke mafinnye...kalo Nandos, mmg saya feveret, hehehe..

pst2! kak zakie, lama tak singgah blog Kak zakie, sihat kak?

nohas said...

memang best makan KR..mcm2 ada..suka pasta..

hainom OKje said...

Wah kanda,....sambung Kenny Rogers hari ni pulak hehe....mesti tak puas makan hari tu kan...

adrianna syaz said...

Assalammualaikum akk..lma x mkn kenny rogers..nyum2..lagu rmlah ram tu sya bru ja dgq kt radio klasik nasional aritu kak..trus rasa cm sdap ja..hehe..layan jgk lagu ramlah ram ni..akk..ati tgh sdih sikit skrg ni..

mysha said...

Sha paling suka muffin dia kak!! slurppp sedap bangat hehehe...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Rujuk dengan Kenny Rogers ye kakzakie....

Sedap tu kenyang perut kan :)

Ibu Lala said...

Ai akk ni asek asek krr je. Sedap tu.

Ema Johari said...

nyum..nyum sedapnya..

babYpose said...

oh ada makan makan ye kat ofis, dah rujuk, ada business tu :)

Nastyna said...

Bukan ker baru jer berKenny Rogers.. akak ni.... :p

Norhasniza Khalid said...

wah.. sedapnya..

Kak Tie said...

alamak..bukak bukak terus nampak pix yang sedap ni kak zakie..apa la punya sedap ni

Tihara said...

Alhamdulillah, dimudahkan segala urusan kan kak..dapat makan KR lagi :)

nurbijen said...

datang sini makan kenny rogers.. nyum nyum!

BUNDA a.k.a KN said...

Sedapnyer...lama dah tak makan KR...

Cik Puan said...

sedap nyaaaaaaaa.....

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki bersama :)

aby said...

You ...
decorated my life ...
lagu yg paling jiwang dari kenny roger ..
dino setu lps mentu seko tioman ..
bojo ku ajek mareng JB ...
tp emboh sido lungo atau orak pasal nek kenek aku males ponteng klas ..
tp bojoku ngejek tido neng JB ..
ukor ... no hanfon mu wes orak ono ..

n O e s u h a i m i said...

celebrate la ni...customer x lari :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnya Kakak. Rasa nak makan juga..

nadia rashid said...

Suka betul ye akak dgn KR...sy tak tahan tgk ayam nyer haih

Dex Banner said...

Thanks, we appreciate your articles. Good day! DB Product Review

Mimi Azirah said...

Sedapnya.....bila la dpy mkn kenny rogers nih

Time Traveller said...

Sedapppp nyerr.. setahun lebih dah tak makan nie huhuu :P

memmet lenggeng said...

Kak, dulu saya penah keje kat kenny rogers 3 tahun..hihi

elly nadyra said...

Allah, dah la pose arini hehehehhe
akak kenny rogers ni favourite saya
saya dulu parktikal tau kat kenny rogers heeehhehehe ni yang rasa nak makan kenny rogers berbuka nih

Ujie said...

wah..best. kira mcm kenduri syukuran la ni ya.

Sue Bee said...

waduhhh..sgt sedap rupa tu,kak..lapar dah ni

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.zakie..

alhamdulillah..bersatu kita teguh... bercerai kita kawin lain.. eh eh /..takde kena mengena..

sedapnya kenny.. ~~~

PeRdU cINta said...

Menu sihat ni kak..akak sekeluarga sihat..

Puan Kutu said...

sedapnya..klu tgh lapar ni tak cukup tau kak zakie..kuat makan sy ni..hehe

nik ros said...

sedapnyer .dah lama tak mkn kenny rogers

Eiqa Almond said...

aduh duh duhhh.!!
setepek gambar besarr akak letak..
sos dia dap nyee..
eiqa x prnah lg makan kat situ..
sedih kan, hiii

sud@is said...

huwaaaa...cair air lioqqq....semoga dimurahkan rezeki

lieyalatif said...

hai kak zakie,

tgk entry akak di pagi senin...dugaan betul lieya yg puase ni kak hahahahahaha

kakyon said...

Sedapnya..lama dah tak makan KG..

n O e s u h a i m i said...

Salam selasa...BW di sini..

Kakzakie said...

Aduhai terima kasih kakak ucapkan kepada semua yg memberikan komen N3 kakak Rabu minggu lepas. Sebenarnya sejak 1 Mei kakak bercuti dan baru naik kerja semalam.

Kerja biasalah awal bulan agak banyak menanti itu tidak dpt melayan blog.

Buat semua yg belum kakak jejaki akan kakak cuba singgah hari ini.

Terima kasih buat semua yg sudi singgah di blog kakak.

Ct NoArizah Aris said...

Kak tray KR tu cantik ni utk take away je ke?

Ct NoArizah Aris said...

Kak tray KR tu cantik ni utk take away je ke?

NEKCIK said...

Salam kakzakie..tak ngajak nekcik pon!!
mai seketoi