Wednesday, April 16, 2014

Oh zip sweater adik Mercedes

  
 
~~Sudah bertahun pakai baru mama perasan.~~

55 comments:

Dr Singa said...

merc berapa series tewwww??

Falsya said...

Wahhh mercedes..cantik sweater..belang2 lg..hehhe

Acik Erna said...

cantik sweater adik merc lagi

aTieYusof Family said...

hihihi... baru perasan ye Kak?..unik juga zip ni kan...

Fiza Rahman said...

Corak zebra...cantik ☺

Sura Mohd said...

cantiknya sweater adik..yang mahalnya tang zip tu..Mercedes..:)

t.a.t.a said...

Rimau! Roarrrrrr...

nadia rashid said...

nice sweater....merc series berbelang kut yer k.zakie

Eye_nee said...

Corak kuda belang tu..berzip Mercedes lagiiii..hehehe...

Aziela said...

Adik yang perasan beritahu mama ke, atau mama yang perasan sendiri? Cantiklah sweater adik tu kak...

aizamia3 said...

corak macam kuda belang.. ;)
cantik baju tu..

Bitt (doubeIS) said...

nice still in fashion ma ;)

@na said...

hehehe...cute la..ingat apa td

Rapunzel Cikilolo said...

stylo nye adik

:)

Mia Liana said...

wahhh.. stylo ni.. rimau...

pssttt datang dari segmen mak dara...

:: idzwa :: said...

wowwwweeee

lia said...

menda2 kecik gitu, mmg payah nak perasan kan...

JunAina said...

Tak dapat kereta dapat zip jadilah...ada kerlas baju sejuk adik.

n O e s u h a i m i said...

agak2nya berapa series merc tu?? hehehe

UmmuAidan-Arissa said...

wah hebat nie adik siap zip mercedes lagi tuh ..heheh

paridah said...

heba sweater adik dgn zip mers lagi...

Kira Sakura said...

mahal nie. siap ada merc tue hihihihi

Tihara said...

lawa sweater adik
terus rasa berkenan :)

Ujie said...

Mula2 dpt zip..esok2 dpt merc yg real!

redza said...

dah besar nanti boleh pakai kereta mercedes pulak

HeNRieTTa JoSe said...

cantik nye sweeter adik.....eeeh zip mcm tu pown ade....kiut...seswai ngn anak anak sebaya adik...

ain diyana said...

wow.. got style :)

Zee Suhaini said...

lambang mahal tu kak..

sud@is said...

cantik sweater... pas ni bleh pakai mers insyaallah

Cho Zila said...

ulamak bergaya kalau memakainyerni...

Sherwieyna Muzzawer said...

cantik dan comel gilaaaa sweater adik merc lagi tuuuu..hehehe

Mummydearie said...

Kelas akak beli sweater dengan zip mercedes. Ada jual zip Bugati Veyron tak kat kedai tu, kak? Nak belikan untuk anak saya, si Abang :)

Nafira usof said...

Salam Kakak..
cuba cek tag plak.. mana tau jenama mercedes jugak.. hehehe

comel lah sweater tuh.. berkenan pulak..:)

QasehnyaRania said...

hihi.mercedis tu.
singgah tengah hari :)

Khairul Bariah said...

eh...lawak pulak entri kak zakie ni...hehehe

Mar Mansor said...

hihi..mahai tu

aby said...

moga adik dah besar nanti driv merc juga ..

babYpose said...

Stylo adik ni, sweater bright color, zip merc lagi, first time aunty tengok:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Zakie..

ingatkan kuda belang mana td.. ehehe..
smart sweater adik..

oo..rupa dia mcm merc..tp logo ni utk satu jenama pakaian ape ntah..cma tak ingat..tp pernah jumpa

YUS said...

Hahaaa... cantik sweater kakzakie! eh, lama btol Yus x singgah sini.. dah habis pantang dh baru jejalan kt blog akak.. hehe..

hainom OKje said...

Wah...kalau jual zip tu, mahal tu Adik hehe.....

Lydia Miza said...

Wahh mahal tu kak zakie

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Salam kak...
Amboi zip adik merz yek .mahal tu...

RDZ Z said...

Wah Merc lagi KZ..cantik..

Bin Muhammad said...

Mesti import dari German nih.. :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik warna Hj pilih ini.

Norhasniza Khalid said...

wow, sangat cantik .. macam rimau dah kak.. :)

Kakzakie said...

Aduhai sebenarnya kakak tak perasan pun zip baju itu logo Merc. Kelakar bila kakak sidai sebaik dia balik tuisyen baru perasan. Mahu membeli kereta tidak mampu dapat zip pun jadilah itu kata abang hihi...

Terima kasih semua yg sudi memberikan komen N3 yg tidak ada apa pun sebenarnya:-

Blogger Dr Singa (kelakar doc.), Blogger Falsya (dah lama ni Falsya bulu pun dah rosak baru kakak sedar), Blogger Acik Erna, Blogger aTieYusof Family (itulah Atie baru terperasan), Blogger Fiza Rahman, Blogger Sura Mohd (hahaha... zip aje dpt Sura), Blogger t.a.t.a, Blogger nadia rashid, Blogger Eye_nee, Blogger Aziela (mama masa sidai nak zipkan baru sedar Ziela hihi...), Blogger aizamia3,Blogger Bitt (doubeIS), Blogger @na, Blogger Rapunzel Cikilolo, Blogger Mia Liana, Blogger :: idzwa ::,Blogger lia (itulah Lia kakak memang tak ambil pusing itu yg tak perasan), Blogger JunAina, Blogger n O e s u h a i m i (hahaha... jadilah dpt logonya Noe), Blogger UmmuAidan-Arissa, Blogger paridah, Blogger Kira Sakura, Blogger Tihara (ala tak mahal mana pun bukan macam keretanya Tihara hahaha...), Blogger Ujie (lama nak tunggu adik kerja Ujie hihi...), Blogger redza (Insya-Allah, amiinn), Blogger HeNRieTTa JoSe (entahlah kakak pun baru perasan Rietta), Blogger ain diyana, Blogger Zee Suhaini (tak adalah Zee), Blogger sud@is (amin..), Blogger Cho Zila, Blogger Sherwieyna Muzzawer (zip aje merc hahaha...), Blogger Mummydearie (ini dah lama belinyga MD, kakak tak sedar pun sebenarnya hihi...),
Blogger Nafira usof (dah hilang dah tagnya baju lama dah beli), Blogger QasehnyaRania, Blogger Khairul Bariah (malam itu kakak lagilah gelihati ketawa besar dgn abang tengok zip itu dik), Blogger Mar Mansor, Blogger aby (Insya-Allah, amin), Blogger babYpose (dpt zip jadilah hihi...), Blogger ♥ Cmª shIemª ♥(entahlah Cma kakak tapi gelihati), Blogger YUS (selamat kembali berblog Yus), Blogger hainom OKje (auntie Hainom nak beli tak zip ini hahaha...),
Blogger Lydia Miza (gelihati kan ada zip merc pulak), Blogger (Lizz) http://haslizalizz.com/,
Blogger RDZ Z, Blogger Bin Muhammad (import dari Pontianlah dik hihi...), Blogger Pokok Manggis Depan Rumah (bukan kakak yg pilih, anak yg pilih sendiri,papa dia yg bayar).

Kalau tak kerana kakak ambil baju nak sidai malam itu kakak tak sedar lagi agaknya. Itu yg gelihati.

Terima kasih buat semua:)

Nor Azimah said...

boleh simpan untuk kenangan tu.

kakyon said...

wah..zip pun dah jenama mewah..tentu bajunya sekali..

Kesuma Angsana said...

amboi style betul adik ni yer ! hehehe

Ayu Ayunie said...

lawa baju tu kak... ada logo mercedes tu mesti mahal ni. :)

Aisyah Az said...

lawannyaaa.. alahaii.. mahal tuu =)

elly nadyra said...

harap2 dpt pakai mercedes, bermula dengan zip dulu ye
insya Allah

gadisBunga™ said...

saya dah tau sweater yang mana.... hehehhehehehe~