Wednesday, October 16, 2013

Telefon PHD - Mama/Papa sibuk membuat persiapan Aidil Adha



56 comments:

asyifa mustaffa said...

bzy btul ni kak...smpi tpon pizza...nnti share la cerita ibadah korbannya....msti seronok kan...

Kisah Si Dairy said...

wah..bestnya...sesambil tu boleh mengenyangkan perut tu kak...hihi

Penjejak Mimpi said...

Hehe... baca tajuk PHD ingatkan apa.. rupanya Pizza Hut Delivery.. hmmm best nyer...

Ratu Hatiku said...

Sesekali dpt PHD mmg best :D

Knor said...

sesekali kak sedapnya ..berapi2 tu

redza said...

sedapnya

umi alya said...

lamanya tak makan pizza

ZazaMyMoon said...

Tajuk entry tergantung tu kak.. nanti buat entry panjang sket yer pasal PHD =)

cik didiey said...

sedapnya.....

psst~kak, jemputlah join..hehe

Queen Teratai said...

SEDAPNYA PIZZA HUT... ;)

aizamia3 said...

sementara nak tunggu hidangan siap.. kita makan dulu.. ;)

selamat hari raya Aidiladha kak.. ;)

Masya said...

PHD u pizza hut delivery upanya kikikiki .. ni mg btl² bizi ni.. raya qurban.. anak² pun berkrbanlah makan PHD

makchaq said...

Salam kakZakie
Sekarang dah senang... banyak benda dah dihujung jari..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Alahai sedapnya pizza terus teringin nak makan ni..

aTieYusof Family said...

Senag & cepat kan Kak..
tup2 dah sampai depan rumah..hehe...
sedapp Pizza...:)

lia said...

udang tempura... nyummehhhhh

ummuaidan said...

Hahah,,ingatkan PHD mana tadi...heheh..
sibuknya mama papa yer menguruskan daging korban..sementara tunggu yg fresh makan yg fast dulu kan..:)
selamat hari raya kakak..

Nor Azimah said...

hmm..sibuk dengan daging korban yea..'terkorban' duit untuk makan..hi hi

Deqla Manjew said...

xpe.. sekali sekala.. kalo berkali kala pun sdp jugak tu...hihihi...

ahmad humairi said...

Saya plak tak buat persiapan. Yang datang ziarah makanlah yang sadanya sahaja.....kasihan juga rasanya pada yang berkunjung!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sedapnya makan pizza hut.. dah lama aiza tak makan pizza.. p.s: salam aidiladha kakak sekeluarga.. :D

HeNRieTTa JoSe said...

Nmpak sedap plak.....rietta bleh cuba nie...alg alang belum selera nak makan...nk cuba la phd...hehehe...

Rai Ourkizuna said...

phd yang ni sedap kak..hahaha..

Umi Qi said...

sekali sekala makan pun sodap PHD nih kak zakie....weeeeeee terliur umi Qi tgk sis

Zee Suhaini said...

tu dia..sekali order kemain banyak lagi..teringin nak pi cari ciken wing PHD la lunch nanti..kedai makan pon banyak yang tutup ni kak..

JaSSNaNi said...

Sekarang ni mudahkan, mana2 pun dah ada delivery, smlm gi lunch kat mamak restoran, pun boleh buat home delivery dengan pembelian.rm12 above.. hmmmm mudah sangat kan.

Cho Zila said...

PHD.. bukan pingat hasad dengkikan...
kita sekarangni suka kan domino kalau pizzani.. ehm sedapler pulak...

Mawardi Yunus said...

waaa. sedapnya.. Selamat hari raya haji buat tuan blog :)

Sylarius Yusof said...

Busy bebenor kak, sampai tak sempat nak makan. Mujurlah ada PHD. Hehehe

Qhaifa Nur said...

senangkan kakzakie kita call saja PHD...tukar selera best juga

nohas said...

pizza..sedapnya

Acik Erna said...

sedapnya kakzakie

Haryati Faizal said...

memang pilihan yg terbaik...call je terus sampai...hihi

Ann Ishak said...

ni tandanya sambutan hari raya qurban akak ni mesti meriah :)

nurbijen said...

wah, istilah baru utk PhD tu.... hihihhi.... kat sini, saya pun suka order utk delivery.... tak susah2 nak keluar cari makan :)

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak. Selamat hari raya Aidiladha :)

Nafira usof said...

memang memudahkan keje kan kak~
call saja.. tau2 sampai.. kalo lambat bleh claim free voucher.. ahaks~

Ema Johari said...

nasib ada yang 24 jam kan kak...

MystoryPic said...

takpe makan PHD dulu raya nanti pulun daging puas-puas

Mia Kassim said...

Nampak sangat kesibukan akak hingga menelepon PHD....hehe
Beraneka macam, mesti best makan beramai2

Hazmin Hamudin said...

Menyelerakan pulak tengok pizza tu kakzakie. Hehe

Rizal Slaughterheart said...

Tuuu diaaa~ nasib baik sy dah makan kat openhouse opis, sup gear box... kalau tak sure terlioq tengok gambar ini. :D

TiranaAduka said...

salam bakyu ku
Maaf lambt dtg..
Salam aidiladha dari tirana aduka ..
Nampak meriah je tu..

Sherwieyna Muzzawer said...

lamanya x mkn pizzaaaa. selamat hari raya kak..

Ulfa Ady said...

Dah hilang penat?
Rindu plak kat piza!

Fazleyatul Aini said...

lapau kak huhuhuhu

Papa Mifz said...

sesekali makan Pizza Hut memang terbaik , oh terus lapar jadinya PM...hoho

syuk shusuke said...

hehe, kak zakie menggoda syuk telepon phd >.<

Murni Alfathunnisa said...

huhuhu...sedap tu kakzakie. best la anak-anak..order je..
mak pun baru dok sebut-sebut nak rasa pizza baru...

harumankasehvee said...

santapan yg paling bebudak suka ...

Amanina Mads said...

busy kakak sampai order PHD.. semoga sihat2 saja :)

BUNDA a.k.a KN said...

dah lama tak makan PH .. oklah tu sementara nak menghadap berbagai juadah korban...pekena PH dulu...

Kakzakie said...

Sudah menjadi kebiasaan bila anak-anak semua berkumpul di hari cuti kami akan makan di luar. Tetapi oleh kerana kakak dan abang sibuk kasihan pada anak-anak lalu kakak suruh mereka telefon saja piza hut. Itu yg mereka makan adik-beradik - kakak dan abang makan juga tapi sambil membuat persiapan raya.

Terima kasih semuanya:-

asyifa mustaffa, Kisah Si Dairy, Penjejak Mimpi, Ratu Hatiku, Knor, redza, umi alya, ZazaMyMoon, cik didiey, Queen Teratai, aizamia3, Masya, makchaq, Nurulhuda Abdul Latip, aTieYusof Family, lia, ummuaidan, Nor Azimah, Deqla Manjew, ahmad humairi, Mizz Aiza (Dunia Kecil), HeNRieTTa JoSe, Rai Ourkizuna, Umi Qi, Zee Suhaini, JaSSNaNi, Cho Zila, Mawardi Yunus, Sylarius Yusof, Qhaifa Nur, nohas, Acik Erna, Haryati Faizal, Ann Ishak, nurbijen, ros_reeza, Nafira usof, Ema Johari, MystoryPic, Mia Kassim, Hazmin Hamudin, Rizal Slaughterheart, TiranaAduka, Sherwieyna Muzzawer, Ulfa Ady, Fazleyatul Aini, Papa Mifz, syuk shusuke, Murni Alfathunnisa, harumankasehvee, Amanina Mads, BUNDA a.k.a KN.

Terima kasih sekali lagi buat semua.

♥ ROS ♥ said...

Sedapnyer.... Inilah makanan pling cpt..
Ros pun kdg malas masak call phd ni.hahahha

ANIM said...

meriahnya juadah raya kakzakie..
terliur saya dan 2 abdul, haha

hainom OKje said...

Dinda masak malam tu kanda....seekor ayam je pun.... pagi pagi dah gi rumah PIL