Saturday, February 9, 2013

Koleksi FM kami bertambah lagi

Pulang dari kerja semalam aku melihat bungkusan Poslaju telah berada di atas meja belajar adik. Buka saja bungkusan terus aku khabarkan berita penerimaan pada pengirimnya Pn. Asyifa Mustaffa teman sesama blogger.
 sukanya di dalam hati
mendapat bungkusan cenderahati 
Asyifa teman yang memberi
ingin berkenalan klik di sini

 bukan satu atau dua
tapi tiga kesemuanya
beg vico pun ada
2 FM disertakan sama
FM Cameron highland ada
tidak keinggalan Langkawi juga
ada thermometer pada fmnya
jadi panduan seisi keluarga
 di peti sejuk ia bersatu
moga berkekalanlah di situ
Asyifa sungguh kakak terharu
moga ukhuwah kita padu

~~ Walau ada kala membuat GA bertujuan memeriahkan teman blogger namun keindahannya sukar untuk ditakrifkan melalui tulisan.Terima kasih tidak terhingga dari kami sekeluarga.~~

74 comments:

ummuaidan said...

Tahniah kakak menang GA ..wah bestnya dapat FM yg cantik2 semuanya..nanti sy balik m'sia inshaallah ade rezki hrp2 dptlah nempel jgk FM fiji islands kat fridge tuh jgk yer..hehehe

the malay male said...

nampak mcm dah penuh peti sejuk tu, kena beli peti sejuk lagi satu kot... hehe

Knor said...

dah bertambah2 koleksi FM kak ye..semangat sikit nak buka peti ais kan..

redza said...

tahniah kak!

Aisy Nasiha said...

Banyak tu fm akak ...bestnya macam ni....saya yang ada sekeping dua ni makin sikit sebab naim kalau dia nak main,dia akan cabut je...habis adalah yg hilang...

makchaq said...

Tahniah kakzakie menang lagi..

Banyaknya FM... Ni semua cenderahati dari teman2 ke kakZakie?

hajar said...

teringin juga nak join GA tapi selalu tak berkesempatan....kekangan masa dan juga kerja.... harap2 boleh berkesempatan suatu hari nanti....

Qashmere said...

Tahniah Kak.....Bestnya dapat koleksi FM

Asyifa Mustaffa said...

alhamdulillah selamat smpi....:-)
tekejut gak smlm akak call...ingkan sape...cuak kejap...hehe....
Harap ukhwah nie berpanjangan....:-)

aby said...

Salam kz...
Nmpaknya kena beli lg satu peti ais utk menampung FM yg akan mnyusul nnti. Hehe. Apapun tahniah menerima cndrahati

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...memang cantik semuanya FM tu...:)

Puan Kutu said...

tahniah kak zakie..mmg seronok klu dpt hadiah dr teman blogger..comel fm nya..bertambah lg la koleksi..:)

RedRose said...

congrats sis! kita pun suka kumpul FM. bila pegi bercuti aje mesti beli and susun kat fridge tu. kepuasan!

Mia Kassim said...

Cantik semua fm tu....:D

izan mama mia said...

wah beraneka jenis dok ada..comel2 semua fm akak yer...tahniah

Cheq Kaq said...

tahniah kak..banyak tu..huhu..peminat FM tegar ni

Rapunzeel Cikilolo said...

Ambooih. Byknye FM

LYAfrina said...

wah..banyaknyer koleksi..lya pon sjk bgelar blogger ni byk simpan koleksi fm & keychain.. lama kelamaan dh jadi 1 hobi

Aju Mohit said...

tahniah kak, byknya koleksi fm akak

Nur-nba said...

Wah tahniah Kak Zakie.. Bertambah koleksi FM akak.. :)

Acik Erna said...

assalam kakzakie..tahniah..seronok bila menagkan kakzakie..acik belum ada rezeki untuk menang

Papa Mifz said...

elok jer tersusun rapi FM kat peti ais akak tuh yer...:)

MaMa Rey said...

tahniah kakzakie..menang GA lagi..cantik-cantik FM tu..beraneka jenis..beraneka warna..suka yg kura2 tu..comel..

Ibu Lala said...

Tahniah kak. Wahhh bertambahlah koleksi akak

Nastyna said...

Tahniah... Banyak koleksi fm akak, cantik2 semua nya.

Kesuma Angsana said...

tahniah kak, tmbh meriah fridge tu hehehe

azieazah said...

Tahniah.

Kakak Zakie, mohon hubungi saya di email:

azieazah_07@yahoo.com

ada perkara nak sembang. Terimakasih.

ieda immi said...

alhamdulillah , banyak nyeee kak ..
best2 .. ;)

MystoryPic said...

jalinan silaturrahim itu sangat penting, walau pun tu kadang tak pernah bersua

Remy hazza said...

tahniah kak... comel yg butterfly tu.......

kakyon said...

tahniah menang GA. banyaknya koleksi FM..boleh kita tukar suka sama suka ekk..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
tahniah dpt gift!
btl tu..setuju dgn akak :)

byknye fm..... bertambahla koleksi akak ye.. :)

ANIM said...

nak satu..

Werdah said...

Assalamu'alaikum kakzakie

Tahniah krn menang lagi..

Wak Gelas™ said...

sonoknyer menang FM mak kanns.,ehhee

Ujie said...

Dah byk tu kak..harus beli board khas utk tepek fm je..:)

Aien Alien said...

tahniah kakak. bertambah lagi FM. hehe... :D

mama said...

Tahniah dear..bertambah lagi FM KZ..betul KZ keikhlasan kita bersahabat lbh penting dr segala2nya..

azi said...

Tahniah Kakak, memang lagi...memang rezeki kakak ni murah sungguh...

p/s cantik2 koleksi FM kakak, cantik aja bersusun..

aTieYusof Family said...

Tahniah Kak..
best bila dapat hadiah dr teman blogger..banyak dah koleksi FM akak tu..cantik2..:)

Temuk said...

Kakzakie kena suruh 1 atau 2 FM ambil giliran bekerja "memegang" notis untuk fridge setiap hari. Misalnya notis begini: "Dilarang Buka Fridge Antara Jam 7 pagi-12 malam".

yan's cottage said...

SALAM KAK...

hai....makin bertambah lah koleksi kat peti ais tu....cantik2 semua tu...

pena rozie said...

Tahniah.....

Jna marcello said...

congratss kak zakie andd hpy holidaysssssssss

HeNRieTTa JoSe said...

Chanteknye FM....mak rietta pown suka kumpul...rietta klu bli, mesti dua, sbb umah mak stu, umah rietta stu...

Nini D.. said...

canttiklah fm tu..
tahniah kak!

SumeSakan said...

Tahniah akak....dah banyak tuh koleksi...seronokkan dunia blogging neh...

Haryati Faizal said...

tahniah kak zakie!

ibuintan said...

tahniah kakzakie... dah hampir penuh, kena order satu fridge lagi tu

nadz said...

Tahniah Kak Zakie, banyak koleksi tu. Mama Nadz pun suka kumpul dan suka tengok2 Fm koleksi kawan2.

di N3 mama Nadz , ada gambar Idris ..ziarah lah jika kelapangan...

adyna said...

tahniah kak.. fm nie memang penyeri peti ais :)

PeRdU cINta said...

ukhwah kian erat,,hati riang dapat hadiah ye kak..alhamdulillah..

Warna Warni Kehidupan said...

wah dah penuh fridge tu ngan FM...kte pun tgh nak memenuhkan peti ais ngan FM hihi

Cikli said...

Ooo FM tu benda tu...

sal said...

tahniah..alhamdulillah..

Juhariah Johari said...

Salam,
Wah dah 3 hari tak tulis? ke mana?

Byknya koleksi KZ!

Kakzakie said...

Kakak baru naik kerja hari ini. Terima kasih buat semua yg memberikan komen. Perlahan-lahan akak kakak cuba jejaki semuanya kembali ye.

ummuaidan, the amlay male, Knor, redza, Aisy Nasiha, Makchaq, Hajar, Qashmere, Asyifa Mustaffa, aby (masih banyak ruang di bhgn bawah), Mas Zull, Puan Kutu, RedRose, Mia Kassim, Izan mama Mia, Cheq Kaq, Rapunzeel Cikilolo, Aju Mohit, LyaFrina, Nur_nba, Acik Erna, Papa Mifz, Mama Rey, Ibu Lala, Nastyna, Kesuma Angsana, azieazah (tried to reach your hp but with no avail, hope that you receive my email this morning), ieda immi, MyStoryPic, Remy hazza, Kakyon,♥ Cmª shIemª ♥, Anim, Werdah, Wak Gelas, Ujie, Aien Alien, Mama aini, azi, Atie Yusof, Temuk, Yan's cottage, Pena Rozie, Jna Marcello, Henrietta Jose, Nini D, SumeSakan, Haryati Faizal, ibuintan, Nadz (oh.. lepas ini kakak jenguk ye mama), adyna, Perdu Cinta, Warna Warni Kehidupan dan Cikli (kalau Cikli ada lebih bolehlah bagi kakak yg dari sana hihi...).

Terima kasih dan mohon maaf sekali lagi buat semua sebab agak lewat cuba utk menjejaki kembali.

Deqla manjew said...

perghh... penuh peti ais!

Myra Jay said...

Tahniah kak, bertambah lah koleksi FM ye :D

ainhany said...

meriahnyaaaaa....ni yang cu jelez niee...hihiiii

nea lopah said...

tahniah!

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Murah rezeki. Bertambah koleksi.

Mrs Velentine said...

wah tahniah2

izzah said...

Untung badan...tahniah akak...:-)

CeqGu said...

dah penuh tempat tempek FM nampaknya kak...kena beli peti baru pulak tu hehehe

Ena's Palace said...

Wahhh...penuh da kat peti ais tu kak....

نورعيم said...

wahh banyaknya hadiah kakak! tahniah kakak! :)

#terima kasih sudi singgah blog sy :)

Cinta Misteri said...

wah wah wah..... tk lama lg smpi ke bwh ler fm tue

Kakzakie said...

Tidak lupa terima kasih juga atas komen diberi kepada: -

Deqla Manjew, Myra Jay, Ainhany, nea lopah, Fiza Rahman, Mrs Valentine, Izzah, CeqGu, Ena's palace, Nuraim dan Cinta Misteri.

Semua itu koleksi bersama kakak sekeluarga. Kami punya minat yg sama.

Terima kasih sekali lagi:)

IntaNBerliaN said...

tahniah kak.. wah, byk betoi fm akak..

intanfirdaus247 said...

cantiknya terstsun indah..peminat fm tegar n

hainom OKje said...

Tahniah KZ....semoga bertambah lagi magnet tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak...rezeki tu..comel fm tu

QasehnyaRania said...

tahniah kak :D

rezeki.dah penuh dah tu..hihi