Saturday, February 23, 2013

Mrs. Erry 1st Giveaway

Sepatutnya aku publish entri ini pada hari Sabtu.


Biasa entri hari Sabtu aku lebih suka turut serta GA. Namun kerana kesibukan majlis perkahwinan anak saudara pada hari Sabtu dan Ahad semuanya tergendala. Lupa pula buat autopublish. Kali ini GA anjuran Mrs Erry atau Deqla Manjew. GA ini dibuat bersempena ulangtahun ke 3 blog beliau. Untuk keterangan lebih lanjut sila klik di  sini.

Sebaik published entri ini terlebih dahulu aku telah follow semua sponsorship GA. Ada juga blog yang sponsor GA ini  telah lama aku follow.

~~ Aku ingatkan orang dulu-dulu saja suka bergaya letak tangan di dagu Deqla Manjew pun suka juga. Nampak bertambah manis.~~

22 comments:

redza said...

semoga berjaya kak

ummuaidan said...

good luck kakak...

Qashmere said...

Goodluck kak Zakieeeeeeeeeee

Deqla manjew said...

haha.. deqla mmg suka bergmbr mcm tu kak.. terima ksh sudi join.. good luck tau! ;)

Qhaifa Nur said...

rajin Kakzakie join GA...
gud luck...

ieja amieja said...

salam singgah n gud luck:))

yan's cottage said...

moga berjaya kak....

Knor said...

semoga rezeki itu milik akak.amin

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

good luck kak...

Ratu Hatiku said...

Good luck kakak :D

Ratu Hatiku said...

Good luck kakak :D

HeNRieTTa JoSe said...

Gud Luck akk....ooo...xtaw plak rietta akk join GA hr sabtu biasanya....hehehe....

hainom OKje said...

Tak taupun gambar tongkat dagu pesen orang dulu2 KZ ...ye ke? Kalau orangnya dah come tutup dahi pun comekan KZ hehe

Kesuma Angsana said...

slmt bersegmen ye ka & gd luck

QasehnyaRania said...

good luck

ayut said...

good luck yer...:)

ayut said...

good luck yer...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...selamat bersegmen yer...:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak zakie..
gud luck tau.. :)

Remy hazza said...

selamat bersegmen akak....

Kakzakie said...

Kepada semua kakak ucapkan terima kasih kerana sudi menitip komen di N3 kakak ini.

Mohon maaf sebab kakak sedang dilanda kesibukan. Selepas ini akan kakak jejaki semua- terima kasih sekali lagi.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak