Saturday, May 11, 2013

Bloglist Jun-Sep Nazayiena Ayiena




Mendapat jemputan rakan sealiran
bloglist Jun-Sep tajuk diberi
marilah semua rakan taulan
meriahkan segment  My Lovely Family

 Bloglist Jun-Sep tajuk diberi
meriahkan segment My Lovely Family
tidak banyak syarat diberi
menjalin ukhuwah itu yang pasti

Kepada sahabat-handai-rakan-taulan yang ingin turut serta klik saja  blog Nazayiena Ayiena ini.

~~Sabtu dan Ahad amat selesa untuk aku join segmen dan GA anjuran teman blogger.~~  

37 comments:

umi alya said...

selamat bersegmen kak..

ummiross said...

Salam Sabtu Kakzakie.

Selamat bersegmen.

aTieYusof Family said...

Selamat bersegmen Kak..
good luck Kak..:)

Kesuma Angsana said...

in Shaa Allah kalau sempat & x lupa KA join sama, selamat bersegmen yer

KY said...

untuk mengeratkan lagi ukhwah yg ada kan akk

Izan Ishak said...

dah lama tak join segmen2 ni kak zakie... mmg bagus utk jalinkan ukhuwwah dgn blogger2 baru kan.

NEKCIK said...

Lahaii apa mendenya ni kakzaki..nekcik ni baru blajar brrbelog
Takut silap kang nnti jadi goblok!!

ummuaidan said...

selamat bersegmen...Good luck kakak!

aby said...

Salam kz,
Selamat mmeriahkan blog rakan2

Tihara said...

oo kak nurul :)

Penjejak Mimpi said...

Saya pun macam kakak juga. Weekend baru boleh nak bersegmen bagai.. :)

Nisah Idham said...

Salam kakak..
lame tak jengah blog akak. maaf ye kak, nisah sibuk sket... :)

ANIM said...

InsyaAllah, nanti saya curi2 masa ikut bersegmen ya kak..

Nia said...

Salam ziarah, segmen ape tu? Nk tgk jgklah, hehe

nurbijen said...

saya pun selalu terjah blog kak nurul...
join juga tapi tak sempat lagi buat entry :)

Mizz Aiza said...

selamat bersegmen kak zakie.. :D

nik ros said...

rajinyer join segmen..hehe

azi said...

Selamat Hari ibu kakak...:)

seronok kakak ada masa nak jalan kat blog kawan-kawan dan meriahkan segmen...saya ni , cuti-cuti masa aja nak lama-lama kat sini...:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

saya pun join segmen ini akak.

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen Kakzakie

izan mama mia said...

singgah ahad,..akak..

MaMa Rey said...

selamat bersegman kakzakie..:)

dan selamat hari ibu..:)

Amanina Mads said...

slmt bersegmen dan slmt hari ibu :)

Amie said...

Selamat bersegmen Kak Zakie..& selamat hari ibu.. senyum selalu!

boni kacak said...

Selamat bersegmen... hehehe :)

Kakzakie said...

Hari yg paling kakak gemari untuk brsegmen dan berGA adalah hari Sabtu.

Terima kasih atas komen yg diberi oleh: -

umi alya, Ummiross, Atie Yusof, Kesuma Angsana, KY, Izan Ishak, Nekcik, ummuaidan, aby, Tihara, Penjejak Mimpi, Nisah Idham, Anim, Nia, Nurbijen, Mizz Aiza, nik ros, azi, Pokok Manggis DR, Nor Salmi, izan mama mia, Mama Rey, Amanina Mads, Amie and Boni Kacak.

Selamat Hari Ibu juga dari kakak buat mereka yang sama bergelar ibu macam kakak ini.

Terima kasih sekali lagi:)

Bin Muhammad said...

Selamat bersegmen...semoga berjaya! :)

Mas Zull said...

assalamualaikum kakzakie...selamat bersegmen yer...;)

Fiza Rahman said...

Selamat bersegmen kak.

Haryati Faizal said...

good luck kak...

Nazayiena Ayiena said...

Terima kasih kakzakie sudi join bloglist Nurul yg x seberapa nie dan siap buat entry yg best lg.

Riedaffya ibrahim said...

sy pon nak join jugak nnti..

Nana Liena said...

selamat bersegmen ya.. :)

Remy hazza said...

semoga berjaya kak.... remy doakan....

Deqla Manjew said...

selmt bersegmen dan good luck.. ;)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Zakie..
Selamat bersegmen ya.. :)

hainom OKje said...

Selamat bersegmen kanda!