Saturday, April 20, 2013

GA pertama Kniedaz

Pilihlah calon yang anda suka 
ketika mengundi pilihanraya 
marilah mari kita meneka 
berapa jumlah patung semuanya 

Meriah - Tekaan kakak ada 2 saja anak patung yang bermesra-mesraan di gambar ini. Kalau ikut anak kakak, anak patung hanya yang berbaju pink dan biru muda itu saja, lainnya bukan, jadi kakak ikutlah seperti katanya. Jangan marah Kniedaz. . Saja untuk memeriahkan GA Kniedaz.
Pencalonan undi hari ini
5hb Mei pula kita mengundi
untuk apa ditunggu lagi
marilah teman lihat di sini

~~ Kalau anak dara kecil kakak yang dapat mainan ini mahu dia susun di atas katilnya.~~


31 comments:

intanfirdaus247 said...

assalamualaikum kak, selamat pg.. ..alahai cutenya..tergelak intan cam nak umum calon pilihanraya gayanya..heheh

ummuaidan said...

good luck kakak..adik kalau dpt cam nie jwbnya patungtuh lah yg memenuhi katil yer sampai tuan takder tpt nak tido..hihihi

izan mama mia said...

amboi..terernya akak berpantun seloka... aura mengundi tuu... wah jenuh nak kira berapa tuu..

ummiross said...

Selamat bersegmen Kakzakie, god luck. Happy weekend...

Asyifa Mustaffa said...

teringin nak join....tp cam x de masa....huhuhu....
gud luck kak...:-)

aTieYusof Family said...

Good Luck kak..
belum ada masa nak join..:)

MaMa Rey said...

good luck kak zakie..
cantik2 anak patung tu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Zakie..
huhu..byknye patung..

selamat berga kak.. gud luck ya! :)

Mia Liana said...

selamat bersegmen ya kak zakie... cantiknya patung2 ni.. banyak pula tu..

Tihara said...

selamat maju jaya kakak :D

Ann Ishak said...

ala mood berpantun tak sampai lagi, kalau tak dah boleh berbalas pantun dengan akak.

anyway, semoga berjaya dalam GA tu nanti kak

Mia Kassim said...

Selamat bersegmen kak !!! :D

Acik Erna said...

Kakzakie..betul la tu kan.yang kain tidak dipanggil anak patung

aby said...

selamat bersegmen lagiii ...

Papa Mifz said...

wow banyaknya anak patung!!

Amanina said...

selamat bersegmen.. hehe
anak2 patung pon pegi mengundi

KY said...

ooo...mcm tu pulak jawapan adik, apa2lah kak, selamat ber GA lah hihih

Ulfa Ady said...

Rajinnya KZ, selamatlah...

Myra Jay said...

Banyaknya.. Kitu plak..

Tp betullah kak, klau anak patung 2 tu je kan :D

BTW Good lcuk :D

mummY daniSha said...

hehee...danisha punye toys banyak mcm tula..sejak baby sampailaa skang..sebok main hehe

Cikli said...

Ini kali lah akak

Temuk said...

Teringat pula kat Mr. Bean, merono merene dengan anak patungnya. Bolehlah diajak yang berbaju pink dengan biru muda itu untuk pergi mengundi nanti.

LYAfrina said...

gud luck kak

Ummi Iman said...

Tak sabar menunggu hari mengundi
Good luck buat k.zaki (sorry hilang e utk matching kan pantun 2 kerat ni ;))

Kakzakie said...

Kniedaz adalah salah stu blog yg selalu kakak singgah jadi N3 kakak adalah sebagai memeriahkan GA pertama anjuran beliau.

Terima kasih pada semua yg memberikan komen di sini: -

intanfirdaus247, ummuaidan, izan mama mia, ummiross, Asyifa Mustafa, Atie Yusof, Mama Rey, ♥ Cmª shIemª ♥, Mia Liana, Tihara, Ann Ishak, Mia Kassim, Acik Erna, aby, Papa Mifz, Amanina, KY, Ulfa Ady, Myra Jay, Mummy Danisha, Cikli, Temuk, Lyafrina dan Ummi Iman.

Terima kasih sekali lagi buat semuanya. Moga gurau-senda ini membawa bahagia:)

Cik Puan Fadli said...

alahai...tomeinyaaa tetel tuhhh....anak dara saya pon suka collect anak patung, x kira kecik, besaq...suma dia nakk...hehehe...

norhidana miswan said...

amboi2 banyak nyer anak2 si adik, jom2 balik mengundi kak.... masing2 parti ada strategi, yg ini mengata itu, yg itu mengata yg ini... yg sokong tu kata ini slh, yg sokong ini kata itu slh...masing2 ada cara tersendiri kan

Ibu Lala said...

all the best kak. Dah lama saya tak join GA kak. Tak sempat sbb asyik kat hsptl je. Tp x pe, asalkan anak anak sihat.

Kesuma Angsana said...

gd luck kak !

Deqla Manjew said...

pandainya akak mengira..haha..deqla mcm pening jek nk kira anak patung tu..huhu.. good luck kak!

Kniedaz said...

Hahaha...akak ni ada-ada je la..hehe...thanks for the support!