Saturday, April 27, 2013

COMBO GIVE AWAY BY INTAN

Banner - Kena ada banner ini. Terpaksa ikut size large sebab kalau size x-large terkeluar dari line.
 gelang emas gelang suasa
mari pakai di tangan kanan
ayuhai teman usah buang masa
kita berGA dengan intan

gelang perak gelang tembaga
sesuai untuk lelaki juga
mahu tahu apa syaratnya
klik di sini jangan dilupa

gelang tembaga gelang besi
cantik dipakai gadis sunti
tag 2 sahabat buat sekali
sebagai syarat yang diberi

gelang manik gelang mainan
budak-budak suka saja
aby teman pertama jadi sasaran
hainom OKje pula teman kedua

~~ Sabtu hari santai-santai rasa selesa untuk bersegmen dan berGA.~~


53 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kak Zakie..good luck ya!

ANIM said...

Pqgi2 dah berpantun kak...heee
Hebat hadiah...good luck kak

Hana said...

gud luck :)

PCL said...

yes kak, memang selesa bersegmen/Ga masa cuti begini...pcl menyusul nt ke blog Intan. selamat ye..

Umm AA said...

selamat bersegmen yer Kakak..good luck ..pandai kakak berpantun...:)

AtieYusof said...

Good Luck Kak..
suka baca pantun2 akak ni...:)

Qashmere said...

Salam Kak Zakie..

Good luck yer! Rajin join contest..

aby said...

Salam kz,
tq tag nama aby. Tk prnah join GA ni. Masa pun pnjang lg. Klu tk tau minta bimbingan sket yer

Unknown said...

akk terbaik lahhh

gud luck tau kak ! ;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sedapnya pantun akak!.
Kalau Intan tak bagi Akak menang juga, tak tau la tu!. Memang nak kena cubit dia..hahaha... gurau je.

OKje said...

Hehe....sebelum pape gelak dulu....
Adoiyai....kena tag dah ni....
Kanda....kalau ikutkan hati adinda yg tak berapa nk rajin ni, adinda malas nak join apa apa segment pun...tapi mengenangkan adinda telah ditag dgn kanda yg sgt dinda hormati, dinda akan cuba kikis perasaan itu seboleh mungkin....
Tp adinda tak janji....huhu...

dhiera zainudin said...

waa... siap berpantun. good luck kak!

Kayu Manis said...

pandai kak bt pantun...selamat bersegmen kak

ummiross said...

Salam Sabtu kakzakie..
Selamat bersegmen ye and good luck..
Happy weekend.

HeNRieTTa JoSe said...

Gud luck akk....

Pss...ada mcm mcm warna, pastu mesti ada mcm mcm jnis jugakkan....rindu ngn umah arwah nenek....dulu keliling umah arwah ada tanam bunga raya...

nabilah_2908 said...

moga ada luck akak kali ni.. :)

Tie HT said...

good luck kak..saya pun nak join nanti, insha Allah :)

Kamsiah yusoff said...

saya surrender bab pantun2 ni kak hehe...tak kreatif..

Unknown said...

good luck akak~

JaSSNaNi said...

gud luck yer...

miss yatie said...

pandainya akk berpantun, apa2 pun good luck ye kak

Nina Mads said...

selamat bersegmen.. gudluck :)

Tinta Lana said...

Salam kak. :)

Hari ini hari Sabtu,
Untuk segmen ni, semoga maju.

Eh, cam pelik je pantun saya,hehehe

Ibu Lala said...

Moga berjaya kak.

maszull said...

assalamualaikum kakzakie...selamat bersegmen yer moga berjaya...;)

Puan Kutu said...

akk mmg pandai berpantun.semoga berjaya..:)

OKje said...

KZ sayang....OKje dah sempurnakan hajat KZ.....
Bye...nk tido!

Myra Jay said...

Salam kak, good luck ye

BinMuhammad said...

Salam,
Sungguh pandai berpantun, menarik sekali bait2 pantunnya. Semoga berjaya :)

p/s: Terima kasih krn berkunjung ke Relaks minda dan sudi menjadi sahabat. Kehadiran yg amat saya hargai...salam pekenalan

Unknown said...

mg berjaga yer kak... sis okjer dah sahut tag nampaknya

Anonymous said...

nice pantun kak & gd luck yer

Anonymous said...

nice pantun kak & gd luck yer

Anonymous said...

nice pantun kak & gd luck yer

Anonymous said...

nice pantun kak & gd luck yer

Unknown said...

gud luck akak...

Unknown said...

Pandaninya berpantun..
Mama ke pesta buku lagi. Best sgt.

Jahirah said...

selamat bersegmen kak zakie....:)

||aLeaSaRa|| said...

slm all the best tau sis :)

Uwais Al-Qarni said...

wahh berpantun bagai. thumbs up =D good luck ya =)

intanfirdaus247 said...

salam akak..hehe..sorry baru sampai sini..ehehe.:)) wah siap pantun.tersenyum2 intan baca:) terharu pon ada..hehe..tq kak..good luck akak

Julia Johari said...

rajin yee akak...wahhh ju je malas nk masuk contest bagai...chaiyok2 sokong akak taw

Kakzakie Purvit said...

Sebenarnya sedia maklum bila tiba hari Sabtu ramai yg bercuti lalu kakak mengambil kesempatan untuk turut sama GA yang tidak mengenakan banyak syarat seperti GA Intan ini.

Terima kasih kakak ucapkan pada semua: -

azatiesayang, Anim, haha hadi, PakcikLie PCL, Ummuaidan, Qashmere, atie yusof, aby (boeh saja), ieda immi, Miss Mirror aka Sam, hainom OKje (hihi...), dhierra, Knor, Ummiross, Henreitta Jose, Tihara, nabila_2908, Kamsiah, Nafira usop, Jassnani, KY, Amanina, Tinta Lana, Mas Zull, Ibu Lala, Puan Kutu, hainom OKje (oh... dah buat ye, kejap lagi kakak jenguk), Myra Jay, Bin Muhammad, izan mama mia (cepat dia buat suka kakak izan), Kesuma ANgsana, Juhariah Johari, Riedaffya Ibrahim, Aishah Jahirah, aleasara, Syahirah dan intanfirdaus247 (SERONOK BERPANTUN SESEKALI INTAN).

Buat semua marilah join GA intan ini dan terima kasih sekali lagi:)

TiranaAduka said...

salam bakyu
Gud luck yo.

Nisah Idham said...

salam kak..
amboi akak, berpantun.

gelang emas di pakai sidara
sidara manis senyuman mempesona
Nisah Ucapkan semoga berjaya
jika menang hadiah kita kongsi bersama

Unknown said...

all the best kak......

Unknown said...

good luck kak...

emarieys said...

selamat bersegmen kak

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Zakie..
hehe..siap berpantun.. kelassss :)

selamat ber'GA' kak.. cma dah selamat join.. :)

gud luck!

TiranaAduka said...

aby kambek bakyu hainom sak geng deei. Pandei bakyu golek batir..kenak tag kambek bakyu la kui.heheh
Wong loro kui apik2 banget wong nge..
Semerambah yo semerambah..kepenak la anger teko nang blog wong loro kui.

Unknown said...

wahhh pandainya akak berpantun... moga berjaya ye... ;)

iuzira said...

DR SEGMEN YG SAMA
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

iuzira said...

DR SEGMEN YG SAMA
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

intanfirdaus247 said...

salam kak zakie sayang..jom cek siapa pemenang bertuah COMBO GA BY INTAN
http://diarihatiku247.blogspot.com/2013/06/satu-satunya-pemenang-bertuah-combo-ga.html