Saturday, October 6, 2012

Give Away 2 in 1

Mengambil kesempatan untuk mewar-warkan peluang DI SINI  Kalau yang baik biarlah dikongsi bersama. Bersempena ulangtahun perkahwinan MAYA yang ke 12 dan business onlinenya yang baru dibuka mari kita meriahkan GA anjuran BELIAU.

Mahu tahu klik sajalah DI SINI

Banyak - Boleh pilih mana satu  yang kita mahu (itu kalau dapatlah). Apa susah kalau tidak dapat boleh beli terus online darinya.  Senang dan mudah caranya.
Banner - Ahaa... ini kenalah ada. Semua habaya/jubah/jus kurma/delima dan air zam-zam kalau boleh semua mahu. Jubah pilihan aku. Blogger yang dekat lagi senang kita pakat ramai-ramai beli, bila ada masa kita buat gathering pakai sama-sama sepasang alangkah cantiknya. Gempak cantik macam ada kumpulan nasyid / koir (salah hemat orang jemput kita jadi penanggah pengantin). Siapa nak undang kita kenakan bayaran tinggi-tinggi hahaha....
Yang ini jangan lupa: -
Jika kakak dipilih sebagai pemenang kategori pertama, kakak mahu jus delima yang dikatakan kaya dengan pelbagai jenis anti-oxidant - tak mahu nampak tua (walaupun dah tua hihi...). Apa pun jangan tidak tahu delima salah satu buah yang disebut di dalam al-quran.


~~ Memenuhi jemputan teman sesama blogger dengan harapan ramailah yang turut serta GA ini. Jangan malu dan segan cuba dulu klik DI SINI ~~



42 comments:

Cikgu Ma said...

wah...semoga berjaya kak..nanti leh la kongsi2 ^_^

Huda said...

menarik tu kak..

ckLah @xiiinam said...

Cantik botol zamzam tu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kak zakie...Good Luck ya.Nk join gak la...:)

Zie said...

good luck yer...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Terima kasih info ni akak.. Terbaik..

musang said...

semoga mendapat tempat pertamalah kak

Tihara said...

teringin jugak nak join tapi line tengah slow sangat..insha Allah nanti bila2 nak try :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Abaya tu pun salah satu hadiahnya ke Kak?. Bestnya kalau saya dapat..

Kasih Salina said...

good lucky kak..best juga hadiahnya..

maya amir said...

akakkkk..sayang akak.. kalau akak jadik penjual, mesti laku barangan akak..sebab akak promo ni, saya pun tertarik..hehehe...

tq akak sudi join.. tapi akak ada FB tak? akak dah like EMayaonlineshop? akak kene letak nama profile FB akak kat entry giveaway tu..nanti disqualify pula:) kalau tadek FB, akak bagitau saya ye.. *nama akan diletak dlm dalam senarai KIV*..untung2 dpt jugak hadiah...hehehe

maya amir said...

akakkkk..sayang akak.. kalau akak jadik penjual, mesti laku barangan akak..sebab akak promo ni, saya pun tertarik..hehehe...

tq akak sudi join.. tapi akak ada FB tak? akak dah like EMayaonlineshop? akak kene letak nama profile FB akak kat entry giveaway tu..nanti disqualify pula:) kalau tadek FB, akak bagitau saya ye.. *nama akan diletak dlm dalam senarai KIV*..untung2 dpt jugak hadiah...hehehe

Novelgurl said...

good luck !

Aju Edy said...

Selamat berjaya kak, hujung minggu ni ke mana?

Rapunzeel Cikilolo said...

all the best kak zie... semoga jus delima dalam genggaman :)

dapat ler buat minum petang :)

adyna said...

gud luck kak..n tq klik sana sini hehehe

adyna said...

gud luck kak..n tq klik sana sini hehehe

Norzie hany said...

Good luck ye.

Marsita yahya said...

Semoga berjaya ya kak

Nur-nba said...

Good luck Kak Zakie.. :)

Acik Erna said...

assalam..kakzakie memang bagus dan memahami ..sama2 memeriah kan GA kawan2

ibundo said...

selamat berjaya kak zakie

Ujie said...

Gd luck kak!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

menarik...gud luck kak :)

HeNRieTTa JoSe said...

Semoga berjaya akk....insyALLAH,,isnin rietta join...sbb blk teratak bonda xbawa lappy...nak abiskan masa dengan bonda jew....nie pown bonda sibuk membaca...

mama_saly said...

akak... smoga bjaya ya..
seyes saya pun jadi ttarik tau dengan 'promosi' akak tu.. lagi2 jus delima,memang anti penuaan sbb ia kaya dgn vitamin c.. ehee....

are_lin@yu said...

gudluck sis ;-)

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth Bakyu...
Dolan isuk dino minggu...monggo mampir ...

Boleh bertutur bahasa jawa
Dalam blog aku coretkan
Buat tatapan sahabat semua
Kalau tersalah sudi komenkan

Tirana Aduka Seorang Lelaki
Ada yang Komen berkata ' Kakak"
Mungkin salah ku Tak kenalkan diri
Hanya tersenyum di Panggil 'KAKAK"

Cerita pula tak indah mana
sekadar memori cebisan lama
Hanya satu pinta Tirana
Moga persahabatan kekal selama

biar blog bertukar rupa
TiranaAduka singgah jua
Ape khabar gerangan disana?
Moga persahabatan kekal selama...

Tirana ini tak pandai bermadah
Bersyair gurindam jauh sekali
Singgah setelah selesai ibadah
jangan lupa berkunjung kembali

Aku menulis kisah sebenar
Dari hati ku luahkan kata
Walau bukan nama sebenar
Itulah Dia TiranaAduka

Walau perit ku tulis jua
Bukan membuka pekong di dada
Masih baru di alam maya
Itulah gerangan Si TiranaAduka

Tulisanku tidak seindah mana
Maaf di pinta andai terasa
Bukan bermaksud untuk mempersenda
Hanya Coretanku di baca bersahaja

Aishah Jahirah said...

semoga berjaya kak....:)

Humberto Dib said...

Great blog, liked it!
Cheers from Argentina.
HD

Everything's Everythings said...

Dalam botol cantik tu air zam2 ke? ^^
cantiknya botol dia..

Ap2 pun wish u best of luck..

Kakzakie said...

Maya merupakan salah satu teman blogger yg kerap berlegar di ruang komen blog kakak. Rasanya satu cara kakak membantu memeriahkan GA dia adalah dgn cara ini. Harap ramailah yg turutserta.

Terima kasih diucapkan kepada: -

Cikgu Ma, Huda, ckLah@xiiinam, azatiesayang, Zie, Pokok Manggis DR, musang, Tihara, Miss Moirror, Kasih Salina, maya amir (KAKAK MEMANG TAK ADA FB TAPI SEKADAR MEWAR-WARKAN GA INI. LAGI PULA KAKAK SEBENARNYA MEMANG CONSUME JUS DELIMA ITU MAYA - WALAU MASAM MANIS TAPI SEDAP), Novelgurl, Aju Edy, Rapunzeel Cikilolo, adyna, Norzie hany, Marsita yahya, Nur-nba, Acik Erna, ibundo, Ujie, Wanieys aka IbuQalief, Henrietta Jose, Mama_Saly, Are_linayu, Tirana Aduka (bila tirana nama pilihan, buat org salah telahan), Aishah Jahirah, Humberto Dib (Thank you for your visit here, I will follow you back tonight as my PC in office keep-on asking me to key-in my password to follow your blog) dan Everything's Everytings.

Sekali lagi terima kasih semuanya. Sekiranya sudi joinlah GA ini:)

IntaNBerliaN said...

semoga berjaya kak.. :-)

Myra Jay said...

Good Luck kak :)

Kesuma Angsana said...

gd luck kak

syiela said...

menarik betul... gud luck ye kak

ros_reeza said...

Semoga berjaya kak :)

izzah said...

Salam kenal akak...
Sy pn join segmen yg sama...gud luck...

KakNi (CikNi Ahni) said...

bulan ni bulan GA kot sbb byk beno GA kat blog kak, saya punya dah scheduled entry pun dah ada 2 ni

Novelgurl said...
This comment has been removed by the author.
Kakzakie said...

Terima kasih juga kakak ucapkan buat: -

IntaNBerlian, Myra Jay, Kesuma Angsana, Syiela, Ros-reeza, izzah dan CikNi (kakak join bila teman yg selalu komen di blog kakak menjemput rasa tak sedap hati kan CikNi).

Jomlah join ramai-ramai lagi meriahkan. Kawan kita pun happy kalau ramai yg join.

Hidayah said...

dayah tak berapa minat join GA , kecuali dyh selalu dah menyinggah ke blog tu..hehe..

yelah..rasa segan..

selama nih tak bertegur..

tetiba org buat GA sebok nak join..

hehe..

tapi nih demi akak , dyh menyinggah la kejap lagi kat blog tu..tgk apa ceritanya..

:)